Şimdi Ara

Bernard Arnault, Elon Musk'u geçerek dünyanın en zengin insanı oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bernard Arnault, Elon Musk'u geçerek dünyanın en zengin insanı oldu!
    Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) şirketler grubunun başkanı Fransız Bernard Arnault, Amerikalı girişimci Elon Musk'ı geçerek dünyanın en zengin insanı oldu.

Forbes dergisine göre, Bernard Arnault'nun serveti 21.6 milyar dolar artarak, 205.8 milyar dolara yükseldi. Elon Musk, şirketleri Tesla ve SpaceX ile 204,2 milyar dolarlık net servete ulaşarak ikinci sıraya düştü.

Ayrıca Bkz.Elon Musk yeni girişimi xAI için 6 milyar dolar fon hedefliyor

Onları Amazon'un kurucusu Jeff Bezos (179.9 milyar dolar), Oracle şirketinin yaratıcılarından Larry Ellison (142.6 milyar dolar) ve Amerikan sosyal medya şirketi Meta'nın Başkanı Mark Zuckerberg (138.8 milyar dolar) takip ediyor.

LVMH, Louıs Vuitton, Sephora, Tiffany & Co. ve Christian Dior gibi 75 lüks markayı kontrol eden dünyanın en büyük lüks tüketim malları üreticisi şirket konumunda. Şirket, 2022 yılında 79 milyar euro ciro ve 14 milyar euro net kâr elde etti.

Kaynak:https://www.forbes.com/sites/jamesfarrell/2024/01/26/bernard-arnault-overtakes-elon-musk-as-richest-person-in-the-world/?sh=65a86d6a6f38

• şu kadar varlığının olması nasıl bir histir acaba

gerçi 500 milyon dolardan sonraki şahsi servetler pek fark sağlamıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 27 Ocak 2024; 17:6:4 >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt

50 milyon dolardan sonrası fark oluşturmaz pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt

50 milyon dolar servetle atıyorum nyc'den central park'a bakan bir penthouse satın alamazsın. bence sınırsız param var diyebileceğin min limit 500milyon

• Zenginin malı züğürdün çenesini yormaya devam ediyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    Yanlış hocam. Türkiye'nin yıllık milli geliri beşinin toplamı kadar. Yıllık milli gelir ile Türkiye'deki her şeyin ederi aynı şey değil bu arada. Elon Musk Esenyurt'taki bütün binaları satın alsa parası ancak yeter mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemesem içmesem kira elektrik vs 5 kuruş ödemesem harcamasam; 20 milyon yıla kalmaz dünyanın en zengin insanıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elon Musk'a epey üzüldüm. Milyar dolarlık fabrikasında gizli bir şekilde ağlıyormuş.

• tahir40 kullanıcısına yanıt

hööö... ne diyon sen abey :D

• Hesapladım, Elon Musk gibi 250 kişi tüm Türkiye'ye bedel. Türkiye'yi bütün olarak satın alabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olmuş ama çok güzel, amerikaya güvenin bakalım. Ya bunlardan dost olunmayacağını ticarette bile bunların kalleş olduğunu Türkiyeyi sadece çıkarları için aferin verdiğini, kıbrıs, f35, pradetör, pyd, pkk, ypg, sdg, için hep çamura yattığını bırakın Amerikan sevdasını yeter.

• "Yürü ağlama duvarına, bağlılığını bildirceksin"

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Hocam sizin anime siteniz vardı geçiminizi ordan sağlıyordunuz hala devam ediyor musunuz yoksa internet işleri bitti mi

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Karıştırıyor olabilirsin. Ben programcılık yapıyorum şuan.

• olishernandez kullanıcısına yanıt

Bu şekilde serveti olanlar genelde gayr-i menkul satın almazlar...

• Allah Elon gibi dertler nasip etsin

• Her ikiside şarlatan açık ve net...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.