Şimdi Ara

SATILIK WD HD Media Player ve aksesuarlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
     SATILIK WD HD Media Player ve aksesuarlari

170 lira son fiyattir. urun ozellikleri ve yorumlar icin: http://www.hepsiburada.com/western-digital-hd-media-player-

fiyat bilgisi:
    teknofiyat 1
    teknofiyat 2

ilgilenen olursa, 3. parti yazilimlari kullanabilmek, kablosuz internete baglayarak dosya transferi, torrent, rapid.share VS. destegi saglamak icin gerekli aksesuarlarini da satabilirim:

-Harici guc baglanabilen usb hub
    -BIGBOY 2GB 2.0 USB HAFIZA
    -D-LINK DWA-110 802.11G WIRELESS USB DONGLE ADAPTÖR

3 AKSESUAR 40 TL DIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 15 Ekim 2009; 13:14:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet pm
  • ebaydan aldım daha yenice... nerdeyse aynı fiyata geliyordu.
    garantiside varsa bence mantıklı fiyat, kaçırrmazdım
  • KEŞke TAKAS OLSAydı
  • garantisi var mı? bir de istanbul'da elden alma gibi bir şansımız var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez26

ebaydan aldım daha yenice... nerdeyse aynı fiyata geliyordu.
    garantiside varsa bence mantıklı fiyat, kaçırrmazdım

EW de adınıza faturalı 199 TL, bence fiyat o kadar da cazip değil keza Vatanda da 159 TL ye satılmıştı bir ara.
  • quote:

garantisi var mı? bir de istanbul'da elden alma gibi bir şansımız var mı.

garantisi yok, yurtdisindan satin alindi. ben ankaradayim fakat kargoyu karsilayabilirim. urun sifir ayarindadir, kendisi, kumandasi ve kutusu tertemizdir.

tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 28 Eylül 2009; 16:30:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Full HD Media Player
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu cıhaz tam olarak nedır?ne yapıyor hard dısc'ten fılm izlebılmesını mı sağlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 30 Eylül 2009; 13:04:12 >
  • bu cihaz ile, destekleyen bir televizyonda, hd ready (720p) ve full hd (1080p) film izlemenin keyfini yasarsiniz...

• pm
  • cevaplandi. takas yok, tesekkurler...

• şu anda vatan'da 179 tl
  • Divx filmleri ,altyazı sıkıntısız açabilirmi?
    Öyleyse alıcı olabilirim.

Ayrıca 500gb garantisi devam eden wd 3,5'' taşınabilir harddiskle takas düşünüyormusun?
  • Cihaz oldukca güzel bir player. Geçenlerde Media Marktan 220 Tl civarında br fiyatla aldık. Yanında HDMI kablo çıkmıyor. Ayrıca belirtmekte yarar var cihazın kendi hafızası yok!. Film izlemek için ayrıca USB HD yada flash gerekiyor. Update ile MKV bile izlersiniz. Tek gördüğüm problemi altyazılı filmlerde türkçe karakterleri değişik karakter olarak göstermesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmuyorama

Divx filmleri ,altyazı sıkıntısız açabilirmi?
    Öyleyse alıcı olabilirim.

Ayrıca 500gb garantisi devam eden wd 3,5'' taşınabilir harddiskle takas düşünüyormusun?

Hd mkv filmleri oynatabilecek duzeyde oldugundan herhangibir divx dosyayi acamama gibi bir durumla kesinlikle karsilasmassiniz, altyazilarda da herhangibir problem yok, sorunsuz o konuda da.

Standart divx oynaticilarlardan bende philips dvp5160 var, usb uzerinden brrip yada 420p olarak adlandirilan divxlerde problem cikartiyor. usb1.1 mevcut oldugundan usb disk uzerinden oynatmalarda takilmalar oluyor, cd-dvd ye yazili dosyalarda problem olmuyor. Ben bir nebze de bu sikintidan dolayi almistim wd hd tv oynaticiyi.

takas dusunmuyorum, ek olarak cihazi alirsaniz yaninda en sık duran hdd'dir teklif ettiginiz urun. ben de 1tb my book serisi kullaniyorum, gorunumleri ayni boyutlari farkli sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

Cihaz oldukca güzel bir player. Geçenlerde Media Marktan 220 Tl civarında br fiyatla aldık. Yanında HDMI kablo çıkmıyor. Ayrıca belirtmekte yarar var cihazın kendi hafızası yok!. Film izlemek için ayrıca USB HD yada flash gerekiyor. Update ile MKV bile izlersiniz. Tek gördüğüm problemi altyazılı filmlerde türkçe karakterleri değişik karakter olarak göstermesi.

hocam cihazin epey onceki firmware yazilimini kullaniyorsunuz, resmi sitesinden indirip yenilerseniz altyazilarda herhangi bir problem kalmamakla birlikte turkce menu secenegine de sahip olacaksiniz.

tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 20 Ekim 2009; 12:11:31 >

• Hocam garantisiz urunu gore fiyat fazla değilmi ya
  • degil.

• Arkadaslar ürün 5 taksitli vatanda bugün 189 lira. Garantili ve sıfır. Dün indirimin son günüydü bugünede uzatmışlar. Bu arada isteyen istedigi fiyatı yazar isteyende alır. kolay gelsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36063&utm_source=WDPLYR&utm_medium=Flash&utm_campaign=WDPLAYERbanner
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceste

Arkadaslar ürün 5 taksitli vatanda bugün 189 lira. Garantili ve sıfır. Dün indirimin son günüydü bugünede uzatmışlar. Bu arada isteyen istedigi fiyatı yazar isteyende alır. kolay gelsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36063&utm_source=WDPLYR&utm_medium=Flash&utm_campaign=WDPLAYERbanner

• isteyen vatan bilgisayarin kampanyalarini bekleyebilir. fiyatlari yukarida verdim, vatandan sonra gelen uygun fiyat 244 tl, isteyen de bu fiyattan alabilir ona da itirazim yok. fakat konu vatanin kampanya tanitimina donustu, lutfen ilgilenenler once vatan bilgisayar kampanya duzenledi mi diye baksin ve daha sonra pm ile teklif versin. urunun teknik ozellikleri haricinde baska birsey yazmayacagim bu konuda bundan sonra.

tesekkurler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.