selamlar herkese.
bir süredir oturduğum evi satıp başka bi yatırıma geçmek istiyorum ama fiyat belirlerken resmen tıkandım kaldım.
sarı siteye giriyorum, benim evin bi alt katı (güneş bile görmüyor) benim aklımdaki rakamın 3 milyon üstünü yazmışlar. emsal diye bunlara baksam ev herhalde 2 sene ilanda çürüyecek.
mahalledeki emlakçıları çağırdım o da ayrı dert. biri sırf yetkiyi kapmak için bana duymak istediğim uçuk bi rakam söylüyo. biliyorum ki yetkiyi versem 1 ay sonra abi piyasa durgun fiyatı kıralım diyecek. diğeri de kendi müşterisine kapatmak için evi öldürmeye çalışıyor.
bu evin gerçek ve satılabilir değerini nasıl öğreniriz objektif şekilde? ekspertiz mi çağıralım ne yapalım? değerinin altında verip zarar etmekte istemiyorum şişik fiyat yazıp aylarca beklemekte. tecrübesi olanların ayrıca özel mesajlarını da bekliyorum.
Unikazan görüşlerim.
Sınava motive olmak için koçluk almak? | DonanımHaber Forum
Selamlar arkadaşlar 2 hafta kadar önce şöyle bir konu açmıştım. Bu konuyu açtıktan 2 gün sonra unikazan koçluk paketini aldık.
14-15 gün kadar oldu baya memnunuz, kız kardeşim baya teşekkür etti :P Hocamız çok ilgili, resmen bizden daha çok kardeşimizi düşünüyor dediğimiz zamanlar oldu. Verdiğimiz paraya değdi. Tavsiye ederim.
E-ticaret yapıyoruz ve şu an sipariş ve üretim takibini WhatsApp ve Excel üzerinden yürütmeye çalışıyoruz. Ancak bu şekilde takip edince zaman zaman unutulan veya gözden kaçan siparişler oluyor. Daha sistematik bir şekilde siparişleri takip edebileceğimiz bir program arıyoruz.
Özellikle e-ticaret üzerinden sipariş geldiğinde ilgili iş bölümüne otomatik olarak iş düşmesini, siparişin üretim aşamalarını takip edebilmeyi istiyoruz. Bunun yanında müşterilere teklif hazırlayıp PDF olarak gönderebileceğim bir sistem de olması önemli.
Ayrıca personel mesai takibi ve ön muhasebe işlemlerini de aynı program üzerinden mümkün olduğunca kolay şekilde yapmak istiyorum. Muhasebe konusunda çok bilgili değilim, bu nedenle kullanımı basit ama sağlam ve güvenilir bir program olması benim için önemli.
Bu ihtiyaçları karşılayan, kullandığınız ve memnun kaldığınız bir program varsa önerilerinizi paylaşabilir misiniz? https://www.krkbos.com isimli siteyi buldum, bu siteyi kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?
Sınava motive olmak için koçluk almak?
Son zamanlarda çok duyuyorum bu yöntemi. Kız kardeşim sınava hazırlanıcak, mezuna kaldı. Ona nasıl faydam olabilir diye düşünürken bu tip hizmetler olduğunu keşfettim. Anladığım kadarıyla bir çalışma planı verip o plana sadık kalmanı sağlıyorlar.
Piyasada bilindik birkaç firma var. Chatgpt'nin de önerisiyle onları araştırdım. Kunduz, UniKazan ve Raunt çok öneriliyor.
Kullanan var mı?
Not: kardeşimin sayısalda 5k hedefi var.
BORUSANDAN ALDIGIM 0 KM ARACIN ÖN KAPUT BOYALI CIKTI.
|
|
2*1gb ram var. Upgrade 4*1 mi olmalı 2*2 mi?
|
|
|
|
| Hiçbirşey imkansız değildir... |
| Üç kuruşluk üründe hile yapanın haysiyetide üç kuruştur... |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 488
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 624)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
1