Şimdi Ara

SATILIK RX-7 TURBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaf bakın çıldırdım ben bu paraya bu araba istanbulda!! param olsa tek alcağım araba..

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=808827

• Ne ile alıcaksın sen o arabayı ???

Kardeşim o araba kaç yaşında 13 nasıl toplıcaksın sen ??

Ben idda ediyorum o arabayı 2-3 kişi toplar trde okadar yani bilinmeyeyn bir teklonoji uzak bir araba...

Yani alımda binim die alırsan o arabayı 2 ay sonra 15.000 ytl ye elden çıkaırsın

Bir araban olucak bu arabadan bişi beklemeen en z 3 ay yatıracaksın

13 yaşında bu araba bir daha düşün bende parada war ama almaya korkarken millte ne cesaret war

Ya baj burnu buyukluk yaptığımı düşünmeni istemem ama zaten para yok diorsun ama

O arabayı alıcaksan en az bi 50k Us olması lzm ki cebinde kendine güvenip alman için

Yani bence 13 yaşındaki bir rx7 nin en az 20kus masrafı wardır

Ayrıca araçta orj resim yok wede araba 13 yılda sadece 71.000 yapmış ben arayıp konuşmadım ama garip yani

Herneyse araç çok sağal bişi ama bu ölmemiş ama can çekişiyor toplamk için uzun zaman wede masaf gerekebilir

Ayrıca yol yordam ne ne bilmiyorsan yapıcağın masraf benim solediğimi katlıyabilir

Mesala ben gümrük işini düşünmüyorum bile benim sorunum yok ama senin malın gumrukte kalıcak 2 katına gelicek

Alma demiyorum ama en az 50K us yoksa alam diorum birde alınca

Toplamaya başlarsan arabayı bi 6 ay unut arabm war deme mumkunse 2. araba olarak al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 10 Ağustos 2005, 9:55:09 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: drahte 1905

Ne ile alıcaksın sen o arabayı ???

Kardeşim o araba kaç yaşında 13 nasıl toplıcaksın sen ??

Ben idda ediyorum o arabayı 2-3 kişi toplar trde okadar yani bilinmeyeyn bir teklonoji uzak bir araba...

Yani alımda binim die alırsan o arabayı 2 ay sonra 15.000 ytl ye elden çıkaırsın

Bir araban olucak bu arabadan bişi beklemeen en z 3 ay yatıracaksın

13 yaşında bu araba bir daha düşün bende parada war ama almaya korkarken millte ne cesaret war

Ya baj burnu buyukluk yaptığımı düşünmeni istemem ama zaten para yok diorsun ama

O arabayı alıcaksan en az bi 50k Us olması lzm ki cebinde kendine güvenip alman için

Yani bence 13 yaşındaki bir rx7 nin en az 20kus masrafı wardır

Ayrıca araçta orj resim yok wede araba 13 yılda sadece 71.000 yapmış ben arayıp konuşmadım ama garip yani

Herneyse araç çok sağal bişi ama bu ölmemiş ama can çekişiyor toplamk için uzun zaman wede masaf gerekebilir

Ayrıca yol yordam ne ne bilmiyorsan yapıcağın masraf benim solediğimi katlıyabilir

Mesala ben gümrük işini düşünmüyorum bile benim sorunum yok ama senin malın gumrukte kalıcak 2 katına gelicek

Alma demiyorum ama en az 50K us yoksa alam diorum birde alınca

Toplamaya başlarsan arabayı bi 6 ay unut arabm war deme mumkunse 2. araba olarak al...

hocam ne yazmışsın sen yaaa. anlamak için göbek çatlatıyoruz. nasıl bi türkçe bu? çok acele mi yazdın yoksa?

• ben de anlamadım yazdıgından bısı hocam araba 71 k km de eger bu gercekse bu 1 garaj arabasıdır toplamaya gerek yok bu arabaları bılen bır usta ıle motora bakmak lazım gercek mı acaba km sı
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla o resimlerde görünen model 93 değil.
    Bu ilan uzun zamanlardan beri veriliyor.
    Şuan gerçer rx7 türkiyede çok fazla yok. geçen hafta kuşadasında bir tane satılık gördüm, dün de aydın denizli karayolunda bir tane çekici üstünde götürülüyordu.
  • Evet Tr'de fazla yok ama böyle araba için o kadar zahmete katlanılır.Ben olsam katlanırım.Modifiye yapmak isterim ama sade bir şekilde.
  • çok uğraştın mı konuyu bulmak için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bis_power

Evet Tr'de fazla yok ama böyle araba için o kadar zahmete katlanılır.Ben olsam katlanırım.Modifiye yapmak isterim ama sade bir şekilde.

Baska bir tane daha war gidip bakmadım ama gostergesi bozuk okadar diyor sahibi

Rx-7 gercekten zor bir yol araba hiç bir yola gelmiyor Rx-7 Cok iyi bir track car yada wangan run arabası olur okadar

Bunlarda teknik araclar oldugundan ciddi paralar istiyor Rx-7 ile drift arabası yapmak bence pek akıl karı değil

Keza rolling içinde rear end cok cok saglam değil asırı uygulamalar için pek mantıklı değil

Kısacası Rx-7 modlamak ne yapıcagına karar wermek zor ha body kit yapim sekil dursun diyorsan ayrı ama

Yapıcagım araba "hızlı" olucak diyorsan cok para, emek lazım

• adam dipten kum çıkardı yaa
  • bence rx-7 insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • vatandaşa sorduk: rx-7

ılgıl haydargil (37) : bizim dayıoğlu "benim ariksyedim var" derdi.hep garajında dururdu.bize göstertmezdi.bi gün kahvede bunlan okey oynuyorduk.taş çalarken anlaşılmasın diye lan citroen ami! getir şu ariksyedini de göster dedim bizim dayıoğluna.taş çaldığımı görmedi.kalktı gitti getirdi.benim toyota korona dedim.kavga ettik.kahveci attı bizi kapıya.iyi oldu zaten çay parasını ödememiştik.cigara var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

linkte bi sorun var galiba bahsi geçen araç bu mu

http://www.sahibinden.com/mazda_rx-_7_40_bin_kmde_tek_parca_boyasiz_kazasiz_orjinal_rx-WQQaXQQ4377102WQQpXQQdisplayitem

link 3 sene öncesinin. bu araba değildir herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

http://www.sahibinden.com/mazda_rx-_7_40_bin_kmde_tek_parca_boyasiz_kazasiz_orjinal_rx-WQQaXQQ4377102WQQpXQQdisplayitem

link 3 sene öncesinin. bu araba değildir herhalde.

Linkteki araba ile aynı araba olabilir keza oda kırmız idi ikisindede oem lip wardı

Tabi ilandaki araç 12.500 dolardı yanlış hatırlamıyorsam

• insanın agzını sulandıran bir arac bir o kadarda tırsıtan bir makine.

acaba buna başka bir motor takabilirmiyiz.
  • 43bin dolar aşırı yüksek bir rakam

Birde 13 yaşındaki araba 29binde olacak haa

hahahahahahahaha
  • http://www.sahibinden.com/sport_compact_car_rx7WQQaXQQ3195493WQQpXQQdisplayitem?keyword=rx7

265 hp

35.000 ytl

Aracı al nüfusuna geçir, komple boyalı araçta ne var ne yok kaza olarak?
    Motor durumu nedir? Yürür ve şanzuman ne hallerde?
    Bir bunlara bakıp öyle almak lazım.

http://www.sahibinden.com/rx7_turbo_iiWQQaXQQ6538923WQQpXQQdisplayitem?keyword=rx7

20.000 $
    Arkadaş için Türk lirası heralde bişi ifade etmio
    Ön kaput, yamuk yumuk arka spoiler ve jantın hali içler acısı
    8,500 km de 13B wankel motor mevcut Türkiyede düzgün bakan ustası yok.
    600 cc ve üzeri racing motor ile takas edicek.

Bide bu araç var
    300 BEYGİR TWİN TURBO demiş

43.000 $ dio bu parayı verecek birisi çıkarsa regal reklamındaki gibi

Ne yazıkki ülkemizde Wankel motorun iyi anlıyan ustası olmadığından ve parçaları pahalı olduğundan
    Bazı Rx7 sahipleri ömrü bitince motoru söküp atmosferik motor bile takıyorlar.
    Araç orjinal hali ile güzel bir araç fakat gerçekten masraflı bir araç.
    Parça fiyatları bellidir.

12.000 ytl.
    Alınır
    http://www.sahibinden.com/kusursuz_rx-_7_digerleri_ile_karistirmayalim_WQQaXQQ5780615WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 28 Mayıs 2008; 9:47:36 >

• 29bin pek inandırıcı değil ama imkansızda değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Ne yazıkki ülkemizde Wankel motorun iyi anlıyan ustası olmadığından ve parçaları pahalı olduğundan
    Bazı Rx7 sahipleri ömrü bitince motoru söküp atmosferik motor bile takıyorlar.
    Araç orjinal hali ile güzel bir araç fakat gerçekten masraflı bir araç.
    Parça fiyatları bellidir.

Maslakta cok iyi bir wankel ustası war, hatta dukkanın adı wankel servis we bu turuncu olan oranın musterisi

Siyah 500hp oldugu rivayet edilen rx-7 de oranın musterisi (fenerbahse taraflarında goruluyormus)

Diğer taraftan rotarylerin sokulmesinin bir neden fd3s lerin hayvan gibi benzin yakmasıdır

Ls7 swaplar amerikada epey moda bunlar corvette motorları we bu motorları takanlar ekonomi yaptıklarını idda ediyorlar

Parça fiyatlarına gelince çok çok pahalı oldukları dogur modifiye parcaları daha ucuz kalıyor yanlarında abd için durum boyle

Tr de orj mazda servisinden parca sipariş ederseniz kaca gelir bilemiyorum

• quote:

43.000 euromu ya çok fazla tamam belki zevk işi ama sonuçda o fiyat 0 kilometre çok iyi araçlar alınabilir, bunun içine mazda rx8 de dahil hemde sıfır kilometre.. araç çok temiz belki ama ben almazdım şahsen..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.