Şimdi Ara

RX 570 8 GB Alınır mı? (RX 580 8 GB alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Ryzen 5 1600 işlemcinin yanına bir ekran kartı alacağız. Bütçemize uygun olarak başlıktaki RX 570 8GB kartı düşündük.

Marka olarak en ucuz 3 markadan birini alabiliyoruz anca.
    Xfx, Sapphire ve Biostar.
    Sapphire pulse modeli özellikle radarımızda.

Bu kartların kronik sorunu vs var mı?
    Alınır mı ne dersiniz?

Edit: MSI RX 580 8GB alındı. Trendyolda 1499a düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 24 Mayıs 2020; 14:20:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1650 super daha iyi % 20 fazla FPS alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

1650 super daha iyi % 20 fazla FPS alırsın
    Üste koyacak 300 liram yok malesef. Ayrıca %20 fazla fps için %25 fazla para vermek de mantıklı gelmiyor.

• Rx570 i ne kadara alacaksınız? Gtx1650 super de 1500 lira çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Rx570 i ne kadara alacaksınız? Gtx1650 super de 1500 lira çünkü.
    1320 civarı.

Ben bahsettiginiz fiyata 1650 super bulamadım link atabilir misiniz?

• Sıfır mı alacaksınız? Bende kullanılmış RX580 var

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    www.sinerji.gen.tr
    Gigabyte GeForce GTX1650 Super OC 4G 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-gtx1650-super-oc-4g-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-pmu420035

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Sapphire Rx 570 4 gb
    geçen yıl önce açıldı
    RTX 4060(Tİ?) 8 GB vs RX 6700 XT 12 GB
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-gtx1650-super-oc-4g-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-pmu420035
    Bu hem 4 GB hem de tek fanlı bir kart. Benim bahsettiğim çift fanlı ve 8 GB.

RX 570 lerin 4 GB olanı da 1150 liraya bulunuyor ayrıca.
    Çift fanlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sıfır mı alacaksınız? Bende kullanılmış RX580 var
    Sıfır alacağım hocam. İkinci el düşünmüyoruz.

• Arkadaşlar başka kartlar tavsiye etmek yerine sordugum kart ile ilgili bilgi verebilecek birileri yok mu?

• Xfx rx 570 aldim 2 opsiyon var
    Denizbank kredi karti 100 lira bonus veriyor 1050 tlye geliyor, yada finansbank veya halkbank kartiniz varsa 50 tl indirim kodu alabilirsiniz o sekilde de 1100ye geliyor, kayserideyseniz benim karttan alabilirsiniz ben finansbank koduyla aldim linki birakiyorum diger mesaja

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sapphire iyidir. Güncel oyunları son ayarda oynayayım dersen üzer. Orta-düşük ayarda çoğunda 30 fps üzerinde kalır. Alınır mının cevabı tamamen beklentiye bağlı. Ben alınmaz derim performansını beğenmem senin için yeterli olabilir mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Sapphire iyidir. Güncel oyunları son ayarda oynayayım dersen üzer. Orta-düşük ayarda çoğunda 30 fps üzerinde kalır. Alınır mının cevabı tamamen beklentiye bağlı. Ben alınmaz derim performansını beğenmem senin için yeterli olabilir mesela.
    Yani ekran kartı için ayırabileceğim bütçe 1200-1300 lira.

Bu bütçe ile alınacak daha iyi bir kart var mı bilmiyorum. Varsa onu alırım tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapsonlukotceket

Xfx rx 570 aldim 2 opsiyon var
    Denizbank kredi karti 100 lira bonus veriyor 1050 tlye geliyor, yada finansbank veya halkbank kartiniz varsa 50 tl indirim kodu alabilirsiniz o sekilde de 1100ye geliyor, kayserideyseniz benim karttan alabilirsiniz ben finansbank koduyla aldim linki birakiyorum diger mesaja
    Hocam kredi kartı mevcut çok teşekkür ederim.

Ekran kartından memnun musunuz?
    Bu xfx markasını hiç kullanmadım da daha önce.

Valla ben siparis gectim kargoda suan, bizim ulkeyi siktir edelim bu konuda cunku daha once cok kullanilmadi, amerikanin asusu diyebilirim size, burda asus ne kadar populerse amerikada da xfx populer bun kampanya olmasa ben amazon dan alacaktim zaten bu kampanya yapilmadan once bu model 2700 liraya satiyordu youtube incelemesi var, islemci alacaktim vazgecip once bunu aldim kampanya biter vs korkumdan oyuzden 50 lira zarardayim denizbankla alsam 1050ye geliyordu finansla aldim 1100e geldi youtube incelemeleri de mevcut, 2.el piyasasi zaten ortada miningli ekran kartlarina dunya para istiyolar, 2.el rx 580 alip surekli kart kotu mu kullanildi acaba diye suphelenmektense bunu alirim, burdaki benim gozumdeki tek eksi konuyu soleyim incehesap gaming gecesinde 1000 tlye vs satarsa ve kredi kartiyla 900e gelirse bir miktar kalp krizi geciririm tek eksi konu bu ama buda sizin elinizde aceleniz yoksa bekleyin belki denk gelir ama ben beklemek istemedim cok yazdim susuyorum ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    piyasada 1.399tlye rx 580 8gb bulabilir misiniz bilmiyorum interneti iyice karıştırın. eğer bulamazsanız rx 570 8gb sapphire pulse iyi üründür.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

piyasada 1.399tlye rx 580 8gb bulabilir misiniz bilmiyorum interneti iyice karıştırın. eğer bulamazsanız rx 570 8gb sapphire pulse iyi üründür.
    Hocam 1625 den aşağı bulamadım ben maalesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.