Şimdi Ara

Satılık muhabbet kuşu (kuşları) ve Kafes Hepsi 60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık muhabbet kuşu (kuşları) ve Kafes Hepsi 60
    İlgilenecek zamanım olmadıgı için
    muhabbet kuşlarımı satıyorum
    Biri erkek biri dişidir (sarı dişi erkek yeşil)
    Resimde görüldüğü gibi herhangi bir sağlık sorunları (mantar , tiftiklenme, tüylerde dökülme, kellik ve kızarıklık, pullanma yoktur)
    Kuşlar Konuşmuyor.Ama Yeşil olan muhabbet kuşuna tek bakılıp ilgi gösterilirse sanıyorum
    konuşabilir
    eldeyken ürkütmediğiniz sürece uçup kaçmıyor
    yeşil renkte olan sanıyorum 6 aylık
    sarı olan 1 yıldır benimle
    ama tam yaşını bilmiyorum
    2 muhabbet + kafes
    Resimler

Pazarlık veya takas için aramayın
    iletişim pm ile
    istanbul içi elden teslim kargo olmaz
    İlanıma gereksiz yorum yapmayın cevap alamassınız ve itina ile şikayet edilirsiniz
    Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kuşlara bayıldım çok güzeller.
    Sorunsuz alışverişlerim : R@N, Razid, feyt180, thunderbolt, EIN, egemenism, lemagru11, moon9999, hhdk, fevzi1428, hi*tech_26, GuitarMania, hot_shark, komando57, MahocanTR, bocekgrafik, vhbsn61, fraxinusss, nighty, Endoplazmikredikulum, sir_recep, nerazzuri, cigabyte2, yununu, Tari_34, selcuk_tr_31, Psikobat, SaLVaToRe, SAATURN, oturankunduz, 19, JoseMaria28, Beatkey, _uMaY_, pegasus1881, marantz, erdurgut14, hayalet2741
  • resimde görüldüğü gibi herhangi bir saglık sorunları yoktur...!!!!!!

Resimden bakınca anlaşılıyor mu ki :D
    SYS 1 ** ROG Z790-E Wifi II / 14700KF / Corsair Titanium DDR5 2 x 32GB 6400 C32 - ROG RTX 4080 - WD SN850X 1TB - Crucial P3 PLUS 2TB ( 2X RAID ) - iFi Zen Dac V2 - Alienware AW3423DWF - AX1000 Ttn. - Lian Li V3000+ - Rog Claymore II Wireless - Aquaero CUSTOM Loop ( 2x Nemesis GTS 360 , Aquaero 6 Pro Controller , Aquacomp D5 , Heatkiller IV Pro Nickel , 16/13 Soft Flow )

SYS 2 ** Rog B860i / Core Ultra 7 265KF / 2x 32GB G.SKILL TridentZ 6400 C32/ Quadro T1000 / SF750 Pltnm / 970 Evo Plus 500 GB
  • ele falan geliyorlar mı dostum :)
    Sorunsuz alışverişlerim : R@N, Razid, feyt180, thunderbolt, EIN, egemenism, lemagru11, moon9999, hhdk, fevzi1428, hi*tech_26, GuitarMania, hot_shark, komando57, MahocanTR, bocekgrafik, vhbsn61, fraxinusss, nighty, Endoplazmikredikulum, sir_recep, nerazzuri, cigabyte2, yununu, Tari_34, selcuk_tr_31, Psikobat, SaLVaToRe, SAATURN, oturankunduz, 19, JoseMaria28, Beatkey, _uMaY_, pegasus1881, marantz, erdurgut14, hayalet2741
  • güzel kuşlar.. üstelik fiyat uygun. alacak kişi iyi değerlendirsin evde bakılan kuş ile petshop taki aynı olmaz. evde bakılan kuş daha sağlıklı olur. papağan, muhabbet kuşu vs. alacaklar petshopları tercih etmemeli.. en azından eğitirim yada yavrularım diyenler tercih etmesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 21 Nisan 2012; 0:26:01 >
    yusuf_MV =çok dikkat edin çok yalancıdır bu şahıs kaann34 alakası yoktur
    chevanton _alışverişimiz benim yüzümden olmadı ama çok anlayış bi insan
    vkfkbr- tehlikeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala geçerliyse alabilirim arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.