Şimdi Ara

Sarsılmaz tabancasından fırlayan parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün rastgele gezerken gördüm, acaip bir olay..

• oha bu nedir, gündem olması lazım bu olayın, çok korkutucu

• Gözüne mi girmiş ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerli uretimin kalitesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateşlerken silahın arkasındaki polimer kırılıyor basınçla icra mili geri fırlayıp gözünün altına giriyor.

• Yerli pompalı arayışındaydım, demek uzak duracakmışız.

• Konu yanlış mermi kullanımı ile alakalı. Sarsılmaz açıklama yaptı. Yanlış mermi kullanımı sonucu oluşabilecek yaralanmaların önüne geçebilmek için iğne tutucu güçlendirilmiş yeni parça ile değişecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatsan mod 33 isimli tüfek atış yaparken kabzası elimde parçalandı,yayın da atması sonucu çenemde yarığa yol açtı,dikiş atılmadı fakat büyük bir yaraydı...

• Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Konu yanlış mermi kullanımı ile alakalı. Sarsılmaz açıklama yaptı. Yanlış mermi kullanımı sonucu oluşabilecek yaralanmaların önüne geçebilmek için iğne tutucu güçlendirilmiş yeni parça ile değişecek.

Söz konusu insan sağlığı olduğunda her ihtimal göz önünde bulundurulmalı. "yanlış mermi" açıklaması çook ucuz bir açıklama. Arka kapak metalle güçlendirilmiş olarak üretilmeliydi. Birkaç gram hafif olacak diye en önemli parçayı plastik yapmak akıl işi değil. Bunu savunmak ayrıca hayret verici. Hatalarını sonradan da olsa düzeltecek olmaları bir nebze olsa iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videosu mevcut ise atabilirmisiniz ?

• Bunun analizi bile yapıldı sar9lar hakikaten dandik silahlar. Lazların yaptığı ev yapımı tababcalar bile daha güvenlidir. Kesinlikle almayın aldırmayın. Bay Silah isimli kanalda detaylı testleri mevcut.

• Ya sarsırlmaz nedir aga bırak atış yapmayı elimi bile sürmem.Silah dediğin colt 1911'dir gerisi faso fiso 

• quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Konu yanlış mermi kullanımı ile alakalı. Sarsılmaz açıklama yaptı. Yanlış mermi kullanımı sonucu oluşabilecek yaralanmaların önüne geçebilmek için iğne tutucu güçlendirilmiş yeni parça ile değişecek.

Sarsılmaz a mı çalışıyon?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt

Videosu yok, paylaştığım kişi kendi videosundan resmi de çıkarmış o yüzden bu videoyu koymuştum.

https://i.ytimg.com/vi/Y842v4BgQBE/maxresdefault.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Söz konusu insan sağlığı olduğunda her ihtimal göz önünde bulundurulmalı. "yanlış mermi" açıklaması çook ucuz bir açıklama. Arka kapak metalle güçlendirilmiş olarak üretilmeliydi. Birkaç gram hafif olacak diye en önemli parçayı plastik yapmak akıl işi değil. Bunu savunmak ayrıca hayret verici. Hatalarını sonradan da olsa düzeltecek olmaları bir nebze olsa iyi..

Alıntıları Göster

ilk başta ben de hatalı mermi kullanımını saçma buldum ancak...

9mm mermi atan sar9 namlusunda mke üretimi 9mm mermi sıkışması neredeyse çok düşük ihtimal.

Ancak (yanlışlıkla) 9,65 sw mermisi şarjöre takılıp namluya sürüldüğünde iğne mekanizması da çalışır ateşleme olur fakat 9mm namluda 9,65 çekirdek sıkışır ve oluşan basınç ya namluyu ya da geriye doğru mekanizmayı patlatır

Olabilir mi olabilir...

• Fakat dediğinize katılıyorum, her ihtimal düşünülmeli. 9mm namluya 9,65 mm mermi giremeyecek şekilde dizayn edilmeli.

buna rağmen namluda bir çekirdek sıkışması durumunda sonraki mermi sürülememeli, sürülse dahi, ateşleme olsa dahi kullanıcıya zarar vermeyecek en uygun yerden silahın hasarlanacak şekilde dizaynı yapılması lazım. Namlu patlatmayacak şekilde sağlam yapılırsa bu sefer basınç iğne mekanizmasını geriye doğru patlatarak kullanıcıya zarar verecek şekilde parçalanıyor. Zayıf noktanın tespiti önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 5 Mayıs 2021; 17:38:16 >
  • Çok kötü olmuş, geçmiş olsun.

• 4-5 ay önce alacaktım sar9 pandemi yüzünden ertelemiştim
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Kimseyi savunmuyorum arkadaşım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.