Şimdi Ara

Arabadan sıçrayan taş camı çatlattı. Para isteniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
12.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olay şöyle. Arkadaş memlekete gidiyor. Yolun son 40 km'si. Yol hafiften mucurlu. Arkadaş bir arabayı solluyor. Biraz sonra araba yetişip arkadaşın önüne kırmış. Durmuş arkadaş. İnmişler arabalardan. Hayrola, ne oldu diye sormuş bizim arkadaş.

Sen sollarken arabanın tekerinden fırlayan taş benim camımı çatlattı. Cam parasını ödeyeceksin demiş.

Biraz tartışmışlar. Arkadaş ödememiş doğal olarak. Benim de 2 kere kırdılar. Kendim yaptırdım. Üstelik benim arabadan sıçrayan taşın kırdığı ne belli demiş. Kaskodan yaptır demiş. Fakat kasko yokmuş arabada. Öyle bırakıp ayrılmış. Ödememiş.

Şimdi biri sizin arabanızın camını çatlatsa, kim olduğunu bilseniz, gidip parasını ister misiniz? Daha da ileri gideceğim. Taş gelme anının araç kamerası ile kaydedildiğiniz düşünün. Parasını ister misiniz?

• Karşıdan gelen VW Volt arabadan fırlayan taş camımı çatlattı. Konya-Köy arasında çalışan bir otobüstü. Sahibini köyde buldum. Böyle böyle dedim. Adamın canı sıkıldı. İstersen yaptıralım dedi. Hayır. Yolda, trafikte olur böyle şeyler ama mucurlu yerlerde biraz daha yavaş gidilirse böyle bir şey olma ihtimali çok düşer dedim..
    aramızda ne muhammed ali'ler, ne rocky'ler varmış haberimiz yokmuş. mübarekler hobi olarak günde 3 öğün ağız burun kırıyor.
    bana göre yol yoğun mıcırlı olduğu halde yol istemeden son gaz tozu dumana katıp gectiyse para istenmesi normal. ama asfalt uzerinde ara ara bulunan taslardan sollama esnasinda denk geldiyse herhangi birsey talep edilmemesi gerekir.
  • ben istemem ama biri yanıma bu şekilde gelirse öderim.kimsenin ahı kalmasın üzerimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ..TK..

ben istemem ama biri yanıma bu şekilde gelirse öderim.kimsenin ahı kalmasın üzerimde

Sizin arabadan fırladığı ne malum. Belki fırsatçının biri.

Orijinalden alıntı: batkent

Eğer pis bir yerde bilerek tam gaz geçip taş attirdiysa i ip ağzını yüzünü kirarim. Ama uzun yolda atsa bile yakalayamadigim hatta tespit edemedigim icin iki kere bir şey yapamadim.

Karşıdan gelen VW Volt arabadan fırlayan taş camımı çatlattı. Konya-Köy arasında çalışan bir otobüstü. Sahibini köyde buldum. Böyle böyle dedim. Adamın canı sıkıldı. İstersen yaptıralım dedi. Hayır. Yolda, trafikte olur böyle şeyler ama mucurlu yerlerde biraz daha yavaş gidilirse böyle bir şey olma ihtimali çok düşer dedim..

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Eğer pis bir yerde bilerek tam gaz geçip taş attirdiysa i ip ağzını yüzünü kirarim. Ama uzun yolda atsa bile yakalayamadigim hatta tespit edemedigim icin iki kere bir şey yapamadim.

Karşıdan gelen VW Volt arabadan fırlayan taş camımı çatlattı. Konya-Köy arasında çalışan bir otobüstü. Sahibini köyde buldum. Böyle böyle dedim. Adamın canı sıkıldı. İstersen yaptıralım dedi. Hayır. Yolda, trafikte olur böyle şeyler ama mucurlu yerlerde biraz daha yavaş gidilirse böyle bir şey olma ihtimali çok düşer dedim..

Bende diyorum ki arkadaşınız artistlik yapıp mucurlu yolda öndeki aracı tam gaz gecip taşı artırıp sonra da bu olay benim de başıma geldi 2 kere derse pişmiş pişmiş o zaman tutamam kendimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam uzun yolda aracıma gelmeyen taş kalmadı, hepsini paratoner gibi çekiyorum. Bir zarar gelse dahi isteyerek olan bir durum değil.
    Bu nedenle para istemeye hakkı yok. Arkadaşınız doğru olanı yapmış.

Ben şahsen istemeye utanırım.

^_^
  • Yinede büyük konuşmuş olmayayım ama öyle önümü kesip camı çatlattın tarzında muhabbet yapıp para isterse, kırılan sadece cam değil başka yerleri de olur.

Çıkma kardeşim o zaman yola,oldu olcak cam kırıldı insanlık ettin parasını verdin vay efendim değeri düştü aracım diye birde değer kaybı parası istesin. Gittim di geldimdi benzin parası istesin,vaktimi çaldın para istesin.

Beni 3 şeritli bomboş yolda sıkıştıran veletin tekini refujlara yapıştırdım,sonra indim aşağıya korkudan ağlıyordu. Sanayiye gönderdim fiyat al dedim tamiri için,400tl dedi çıkardım parasını verdim gönderdim.

Onun disinda sahsen kimseden para istemem sonucta bilerek eliyle tas atmiyor ve o tasi yol o koymadi.Gider kaskodan ucretsiz degistiririm olur biter buyutmem olayi.

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Bi karayollarina sorsun yolda tasin micirin ne isi varmis.

• Mucur sıçradı camımı değiştir derse döveriz çook net.doymayıp yine ısrar ederse değiştiriz ama.çatlakla olmaz o iş.arabadan keser, sopa alınır itinayla cama indirilir.büyüyen çatlağın-kırığın fotoğrafı çekilir.yaptırılır.bu hareket fırsatçı arkadaşta psikolojik bir yıkımada sebep olabilir.

Neticede camcıya götürsek onlarda çatlak iyice belli olsun diye keserle gireceklerdi oraya kaskoya gidecek fotoğraf için.

• Yine sürüyle boş adam doluşmuş, kırarım-dökerimciler gelmiş. İspat edebildiğiniz sürece (kamera kaydı gibi), parayı karşı taraftan söke söke alırsınız. Kendisiyle muhatap olmanıza dahi gerek yok, mahkemeye dilekçe vermeniz yeterli.

Kendi yıldızını takip et.
  • İstemeye utanırım ne yalan söyleyeyim sonuçta ortada kasti yapılmış bişey yok

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.