Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.465
Cevap
172
Favori
428.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG cordzero a9k modelini kullanan ya da bilen var mı acaba?

Dün inceledim sesi, standı, ek bataryası ve haznesi çok hoşuma gitti.

Kullanım kolaylığı açısından da bosch 8.seriden çok daha ergonomikti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öncelikle teşekkür ediyorum. Ben tercihimi hx 2 cat and dog olandan kullandım. İki pil olanı tercih etmedim. evim çok büyük olmadığından dolayı tek pil gayet yeterli olacağını düşündüm. Ürünü yüzde 20 indirimli olarak kampanya kapsamında aldım. Ürün malzeme kalitesi olarak oldukça iyi. Çekim gücü çok tatmin edici. 3 mod bulunuyor. Tetik tuşuna sürekli basılı olmaması bence çok önemli bir özelik ve konfor sağlıyor. Park etme özelliğini benim için kullanışlı duvara dayama zorunluluğum yok. Şuan için eksi olarak görebileceğim özellik sanırım biraz ağır. dyson v15 3 kg miele 3.64 benim için çok problem olmuyor ama eşim biraz ağır gibi dedi. Kullanımı ilk başta zor geliyor ama hemen alışıyorsunuz. Çekimi oldukça güçlü özellikle halıya geçtiğiniz zaman hissettiriyor.

Az Önce Wero wx11 pro siparişi verdim. Normalde wz15 pro versiyonunu alacaktım ancak 2023 ten önce gelmez dedi satıcı. Deneyimlerimi buradan paylaşırım

A9k pro modelini kullanıyorum memnunum. Oldukça başarılı üst düzey bir ürün. Ana süpürge olarak kullanıyorum başka süpürgeye ihtiyaç olmuyor. Bir süpürge için inanılmaz derece sessiz bir makine. Evimdeki lg marka buzdolabı ve çamaşır makinesi de aynı şekilde çok sessiz çalışıyorlar. Bu inverter motor gerçekten büyük bir buluş. Süpürge 200 watt emme gücüne sahip, halıya yapışıp kaldırmıyor ama başlıktan mı kaynaklı bilemedim mükemmel temizliyor, oldukça hafif hiç yormuyor, standı, başlıkları ve gövde malzeme kalitesi de çok iyi dokunduğunuzda anlıyorsunuz. Toz haznesi küçük gibi görünüyor ama sıkıştırma özelliği sayesinde kapasitesi iki kat artıyor ve boşaltması da pratik. Çift bataryaya pek ihtiyaç duymadım 120 m2 evi tek şarjla süpürebiliyorum. Piyasada batarya teminindeki sorunu düşünürsek ek batarya olması artı bir durum. Daha önce anneme A9n lite modelini almıştık pro modeli daha kaliteli geldi bana.

• crescent29 kullanıcısına yanıt

yani aslinda dyson kullanmadim hic ama magazalarda gordugum supurgeler icinde en guzeli lg gibi geldi bana da.

Ne zamandir kullaniyorsunuz? Annenizdeki biraz daha eski sanirim, parca deformasyon durumlari ve kullanimda bir problem oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anneme geçen yıl ki anneler gününde almıştık. O model de yeni aslında o da 2022 model ürün. Pro modelinden farkı 160 w emme gücü, tek bataryalı olması, biraz daha ağır, başlıkları az ve tutuşu biraz kaba. Malzeme kalitesinde bir sıkıntı yok annem memnun sorunsuz kullanıyor. Şimdiye kadar herhangi bir deforme durumu olmadı. Ben proyu alalı bir ay oldu. Henüz yeni ama çok memnunum kolay kolay deforme olacağını zannetmiyorum. Dysonun son modeli v15 pahalı geldi ayrıca çok sesli çalışıyordu. Batarya ve tetik probleminden bahsedilmesi beni lg proya yönlendirdi. Pro modeli v12 fiyatında ama ondan daha iyi kesinlikle. Ana süpürge olarak düşünüyorsanız dyson yada lg dışındakiler yeterli olmaz. Şimdilik doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. İlerki günlerde Lg için olumsuz bir durumla karşılaşırsam buradan yazarım.

Selam hocam, üründen memnunmusunuz?

bende

BCS711XXL

BCS612KA2

bu iki model arasında git gellerdeyim.

bcs711 boru kısmı 90 derece kırılıyor ancak bu zaman içinde ses yapabiliyormuş ama teknosada baktığımda öteki bosch modellerindeki 90 derece kırılmayan borusu birebir uyum sağlıyor:) yada hiç uğraşmadan düz borulu ledsiz başlıklı bcs6 mı alsam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 26 Kasım 2022; 23:50:59 >
    Ses yapıyorsa makinenin çalışma sesinden ve temizlik sesinden o sesi ayırt eden varsa tebrik etmek isterim. Bende herhangi bir ses yok henüz. Günlük temizlik işlerinde çok pratik. Bulabilirseniz 711ext alın. Ek esnek boru çıkıyor içinden. Araba içi temizlerken komple cihazı tutarak temizlik yapmaktansa hafif boru ile temizlik yapılıyor daha pratik oluyor. Sırf araç temizliği için bile alınabilir bir cihaz. Tavsiye ederim.
    Ek: Ses mevzusu için şikayetvar da bu konuda ki arkadaşın videosu var. Çalışmazken plastik gıcırtı sesi olmuş o yüzden şikayet oluşturmuş. Aynısı başıma gelse sıkar wd40 ı yoluma bakarım, benim nazarımda abartacak bişey değil, gel görelim ki teşbihte hata aranmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 27 Kasım 2022; 0:27:8 >
  • samtual kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkür ederim.

çekim gücünden falan memnunsunuz o zaman.

bende aynı makinenin diğer kutu seçeneklerini zengin aksesuarlı yada çift bataryalı olarak inceledim makineler aynı ancak kutu içeriği farklı hakısınız bahsettiğiniz seçenek daha mantıklı ancak BCS711XXL 3900tl ye denk geldi bu modeli alabiliyorum sadece 7 serisinden bu var o yüzden bunu alıcam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 27 Kasım 2022; 15:52:59 >
    Çekim gücü gayet iyi. En yüksek modda halıya tam yapışıyor zor hareket ettiriliyor. Otomatik mod var çekim gücünü zemine göre kendisi ayarlıyor. 3900 çok iyi fiyat en kötü ek hortum alınır gerek olursa 👍🏽

Kesinlikle Black Decker'a bakın, 3200 liraya almıştım 1 ay olmadı, hala aynı fiyatlarda olması lazım. Çekim gücü çok iyi, pil ömrü 74 dakika, tek şarz ile 2 kere evi süpürüyoruz. Eksi olarak ağır bi makine ve sesi biraz fazla çıkıyor. Ama bu fiyatlara böyle bir pil ömrü olan başka seçenek yok.

Teşekkürler,

Fakat annem bileğinden rahatsız olduğu için hafif bir şey lazım

Aşağıdaki nasıldır?

Fırsat: Hoover H-FREE 300 HOME Şarjlı Dikey Süpürge, 0,7L, 40 dakika kablosuz çalışma, 22V, 2,5 kg (Siyah/Pembe) https://www.amazon.com.tr/dp/B08F7TMS53?ref_=cm_sw_r_apann_dp_7PF29P5PQKAYSA4R4HE6

• Altus AL616 750 liraya düşünce aldım bu süpürgeler hakkında hiç bilgim yok ama baktığım zaman millet 5-10 bine alıyor bu kadar fiyat farkı neden kaynaklı yani bu kadar kişi bu paraları veriyorsa vardır bir bildiği diye düşünüyorum, aldığım ürünü iptal etme aşamasındayım fikirlerinizi alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 28 Kasım 2022; 10:35:5 >

Maalesef model hakkında bilgim yok hocam. Teknik özellikleri iyi duruyor ama.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.