< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (45. sayfa)

-
-
aldınız mı hocam bu süpürgeyi bende düşünüyorum
-
Arkadaşlar aşağıdaki süpürgeyi aldım ama doğru seçim mi, doğru düzgün bir bilgi bulamadım.
https://www.hepsiburada.com/black-decker-bhfev36b2dw-qw-36v-kablosuz-dikey-supurge-pm-HBC00000OVG0Q?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.68076814-SDA.dsa.camp1635662822adgr60550205497&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjw-rOaBhA9EiwAUkLV4jgYjyIs8CAZHanbfREzGA87nGVUHLChsDjsikg3bJVZPq8t19sNqBoCdeQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yasomi g22 plus aldım memnunum, şarj konusunda inceleme yapamadım ancak aparatları ve çekim gücü ayrıca malzeme kalitesi hoşuma gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onuda inceledim, güzel cihaz gibi görünüyor, güle güle kullanin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam 200 ile 300 arasında özellik açısından ne fark var. Karar veremiyorum. Fiyatlar yakın birbirine.
200 incelemedim 300 all floors olana bakın
Evcil hayvan başlığı var mı 300 de (200 de yok, 500 de var).. 300 de varsa 500 den daha ucuz. Onu alayım.
300 ve 300 all floors farklı modeller, 500 modeli ile 300 all floors hemen hemen aynı ama amazonda 300 all floors kalmamış.
all floors modelini bulamadım inceleme için hocam link var mı acaba?
Kalmamış sanırım bulamadım satan yer amazondan almıştım.
yorumsepeti.co
Hoover H-Free 300 All Floors Şarjlı Dikey Süpürge Kullanıcı Yorumları - Yorumsepeti.cohttps://yorumsepeti.co/hoover-h-free-300-all-floors-sarjli-dikey-supurge-kullanici-yorumlari-309726
Almadım hocam, teknik özelliklere bakınca o parayı vermek istemedim. Bugüm bime gelen heifer quıclean pro modelini aldım 1700 liraya. 160w güç, 22.2v dc batarya, hepa filtre, 5 yıl garanti gibi kağıt üstündeki özellikleri ile bu fiyata alıp geçtim.
Evde ilk denememde de memnun kaldım. Zamanla ne olur bilmiyorum tabi ama çok para vermek istemedim. Zamanında 800 liraya satıldı bu alet o da ayrı bi konu.
Merhabalar. Süpürge konusunda 2 ürün arasında kaldım. Biri bosch unlimited serie 8 gen2. Bunun bcs82pow15 modeli. Diğer süpürge ise dyson v15 detect absolute. Asıl kafamı kurcalayan şey bu 2 model arasında 2 kat fiyat farkı var ama kullanımda bu kadar fark var mı emin olamamam. V15 ile v11 arasında boost modu dışında çok bir fark olmadığı, boost modunda çok önerilmediği yönünde de yorumları okudum. Evde 3 kedim ve robot süpürge var. Halı kullanmıyoruz bizim için önemli olan koltuk, sandalye üstü gibi alanlardan tüyü bitirmek. Tavsiyelerinize açığım.
Merhaba,
bizim de kedimiz var, max 7k civarı emiş gücü yüksek ve duvara kolay monte edilen aparatı olan tavsiye edebileceğiniz dikey şarjlı süpürge var mıdır? bir kaç inceleme yaptım kimisi bir ürünü çok beğenirken bir yandan çok fazla eleştiri yapan da var, sizin kullandığınız ve iyi ki almışım dediğiniz bir ürün varsa süper olur
Bu arada hedefe aldığım ürün 'Philips XC8049/01' bu ürünü de kullanan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 3 Kasım 2022; 10:56:54 > -
5bin tl civarı bir arayışım var, Tefal x force tt9679 niye hiç konuşulmamış, bosh 7 serisi ve Philips arasında kalmıştım, bosh ve tefalin bataryalar değişebilir olması güzel 2 sene sonra performans düşerse alırım yeni batarya, Philipslerin hep borular kırılmış kararsız kaldım. Boshun batarya her şeye uyuyor kafama yattı ama tefal de bir adım önde benim için 15 yıl ömür garantisi de veriyor. Actifry almıştım 12 sene oldu hala taş gibi.
trendyol.com
TEFAL TY9679 X-Force Flex 8.60 Bataryalı Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge Evcil Hayvan Dostu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/tefal/ty9679-x-force-flex-8-60-bataryali-kablosuz-dikey-sarjli-supurge-evcil-hayvan-dostu-p-102002979
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Diğer konuya yazdığım mesajı kopyalıyorum aşağıya
Black decker'lara bakmanızı öneririm. Biraz ağır makina (3.4 kilogram) ancak gerek malzeme kalitesi, gerek batarya ömrü çok iyi. 36v 2.0 ah bataryalı modelini a101.com'dan 3.300'e aldım. 74 dakika çalışma süresi var, 3+1 evi süpürüp üstüne koltukların üstünü çektik 1 diş şarjı gitti. Çekim gücü de yeterli, 3 kademesi var, 3. Kademeye ihtiyaç duymadık hiç. Bataryasının çıkarılabilir olması ve diğer black decker şarjlı aletlerle uyumlu olması da artısı. Tek eksik yani duvara asma aparatı yok. Daha doğrusu batarya için duvara asma aparatı yapmışlar, şarj edeceğiniz zaman bataryayı makinadan çıkarmanız gerekiyor.
Bence bu fiyata çekim gücü ve batarya ömrü olarak daha iyisi zor bulunur. 1500 civarı yedek batarya alınıp 5000 bandına çift bataryalı 150 dakika çalışacak bir makinanız olmuş olur, bu arada bi başka eksiği de içinden çok başlık çıkmamaması. Sadede 2in1 arada şekilde dar yerleri süpürme ve koltuk yatak süpürge başlığı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bosh yada tefal düşünüyordum ama insan karar veremiyor :D pirinç mercimek gibi taneli çöpleri dökme sorunu var diyorlar diğerlerinde sen bu sorunla karşılaştın mı?
4-5 kere dip köşe temizlik yaptık. Mercimek, pirinç çekmedik özelikle ama tane şeyler çektik illaki, hiç dökme sorunu olmadı. Toz hanesinin konumu nedeniyle olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar
bosch unlimited serie 8 gen2
Dyson v12
Dyson v15
Sizce bunlardan hangisi? Baktım buraya ama bosch dan memnun olanda var , olmayanda.
Dyson da fiyatı yüksek ama dyson kalitesi var.
Sizin öneriniz nedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba seneye evleneceğiz dikey şarjlı süpürge kullanmak istiyoruz ,
Mi g11
Mi g10
Dyson v10/ v12/ v15
Hangilerini kullanmakta ve tavsiyeniz nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X