Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
153
Favori
359.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hoover h-free 300 all floors alan var mı paket içeriği konusunda yardım isteyeceğim. Teşekkürler
  • Black&Decker BHFEV182C 18V Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge tavsiye edermisiniz, alt segmentte 6-8 süpürge denedimmedia mark ta. bu ve altus al617 arasında kaldım

    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
  • MediaMarkt dan 4499 TL ye Bosch BCS711EXT aldım bakalım. Ürün geldiği zaman yorumlarımı yazarım.

    Ayrıca Bosch web sitesinden 5AH lık yedek pilde almayı düşünüyorum, üstündeki 3AH.

    Mediamarkt harici her yerde BCS711XXL var, onda 2 tane aksesuar eksik ve daha pahalı garip bir şekilde.

    Aşağıda işaretlediğim parçalar BCS711XXL de yok, BCS711EXT de var.


    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
  • samtual kullanıcısına yanıt

    Merhabalar benim bu modelle alakali bir sorum olacakti. Acaba bu modelde hepa filtresi var mi? Benim icin secimde onemli bir konu olacak.

  • Şöyle bir bilgi var ürün sayfasında;

    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
  • Hy71 H kullanıcısına yanıt

    Merhaba, model bosch bcs612ka2


    nerdeyse 2 yıl olmaz üzere.

  • Arkadaşlar philips xc8049 modelini almak üzereyim. Artık araştırmaktan bıktım. Çekim güçleri çok zayıf geliyor bana turbo modda iyiler ama o zaman da 6-8 dakika anca dayanıyorlar. Philips 25 dakika dayanıyormuş. Çekim gücüne de herkes bayılmış. Malzeme kalitesi kırılması vs eksi yönü gibi ama çekmedikten sonra malzemenin de anlamı yok. Ne dersiniz eşim başıma kakar mı? :)


    teknosadan 6399 tl ye satın aldım. Amazonda 5900e vardı ama teknosa migros, teknosa, vatan ve medimarktta geçerli 700 tl çek verdi. 5700e geldi.


    Ekleme: 1 kerelik deneme sonucu yorumlarımı yazayım. Açıldığında %40 civarında sarjı vardı, bayağı bir odayı turbo modda süpürmeye yetti. gerçekten çekişi kablosuz süpürgelere göre çok iyi, halıyı kaldırıyor, diğerleri üstünde öylesine gidip geliyor gibi hissettiriyordu. Bayağı bir toz topladı, kum çıkardı resmen.


    ama velakin süpürgede bariz bir tasarım hatası var. bunu kullandıktan sonra fark ettim. resimlere bakınca anlaşılmıyor. zaten teleskopik boruyu da kıranlar demekki bu yüzden kırıyor. El tutma yeri diğer süpürgeler gibi teleskopik boruya dik bir şekilde değil. yukarıdan tutuluyor. halı gibi kaymayan zeminlerde itme kuvveti uyguladığınız için süpürge içeri doğru bükülme refleksi gösteriyor, bu da dikkat edilmezse ek yerinden kırılmasına sebep olur. lise 1 fizik bile görmüş birisinin rahat fark edeceği tasarım hatasını koca firma nasıl fark etmiyor, ya da bu şekilde piyasaya sürüyor hayret.


    Xiaomi g10 ve bu ürünün görsellerine bakarak tutma yerlerinin nerede olduğuna bakarsanız demek istediğimi anlarsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Eylül 2022; 9:10:8 >




  • Merhaba.Ben de evde genel kullanım için dikey süpürge arayışındayım.Bosch modellerini inceledim hoşuma gitti,seri 8 modellerinden birini alma arefesindeyim.

  • Tineco Floor One S3 almayı düşünüyoruz da kullanan eden var mı? her yer reklam ama forumda kullanıcısına denk gelmedim. Var mı al yada alma diyebilecek olan?

  • Viomi v9 için ne düşünüyorsunuz
  • Hem evde hanım kullanacak hemde ben alıp arabayı süpüreceğim, böyle bişey arıyorum, fp ürün öneriniz var mıdır
  • Arkadaşlar Bosch Bcs711 modelinden uzak durun çok sıkıntılı model şikayet vara şikayet yazdım çözüm olmazsa kesinlikle iade için tüketici mahkemesine falan gidicem.



    Bosch 7 seriden uzak durun.


    şikayet varda video var.



    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiyewww.sikayetvar.com
    Bosch - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/22393757



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 29 Eylül 2022; 23:43:48 >
  • samtual kullanıcısına yanıt

    Hocam umarım kutusunu atmamışsındır süpürge çok sorunlu kesinlikle iade et bence.


    incelemeni tavsiye ederim.



    www.sikayetvar.com
    Bosch - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/22393757
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.
    Kutusu duruyor fakat süpürgeden şimdilik epey memnunuz. Şikayet linkinizi tam açamadığım için sorunu anlayamadım ama şarj ile ilgili ise ben 5 amperlik batarya alıp o şekilde kullanmam istiyorum zaten cihazı. 3 amper biraz düşük hali hazırda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samtual

    Hocam merhabalar.
    Kutusu duruyor fakat süpürgeden şimdilik epey memnunuz. Şikayet linkinizi tam açamadığım için sorunu anlayamadım ama şarj ile ilgili ise ben 5 amperlik batarya alıp o şekilde kullanmam istiyorum zaten cihazı. 3 amper biraz düşük hali hazırda.

    Şikayet henüz onaylanmamış.


    Üründe ciddi sorunlar var yazıyorum aşağıya

  • Bosch Bcs711 ürünü için incelemem

    1- çektiğini dökme sorunu.

    Bu dikey süpürgede taneli dökülmüş şeyleri çektiğinizde ne olursa olsun fark etmiyor, toz şeker dahi olsun çekimi kapattıktan sonra çektiklerinin 3/2 sini yere döküyor tecrübe ve video ile sabittir. Bu çok ciddi bir problemdir ve iade ayıbı sayılacak kadar büyük bir kusurdur. Ayrıca bu sorunun bu modeldeki tüm ürünlerde kronik sorun olduğunu düşünüyorum kesinlikle incelenmesi gerekir. 2 haftalık bir makinede böyle bir sorun kesinlikle göz ardı edilemez! (videosu mevcuttur)

    2- eklem yerinde gıcırdama
    yine sadece 2 haftalık makinede, ulaşılmaz yerleri kolay alması için tasarlanmış bükülen eklem yeri yüksek volümlü bir şekilde gıcırdıyor ve geçmiyor! (videosu mevcut)

    3- eklem yerinde sallantı
    ana motor ile süpürge iskeletinin olduğu yer hiçbir şekilde sabit kalmıyor ve sağa sola hafif bir şekilde sallanıyor. Kuvvetli bir manevrada kesinlikle yamulacağını düşünüyorum.

    4- plastik kalitesizliği
    süpürgenin eklem yerlerinde sağa sola oynattığınızda gıcır gıcır ses çıkarıyor.

    5- pil sorunu
    bazen makineyi istasyondan alıp çalıştırdığımda süpürge kırmızı ışık yanıp sönüyor pil boş uyarısı veriyor fakat pili full dolu. Pili çıkarıp taktıktan sonra düzeliyor.




  • Bu sorunların içinden 3 tanesinin kronik sorun olduğunu düşünüyorum.


    İnternette motor ile süpürgenin bağlantı yerinden koptuğuna dair görüntüler var. Koşul ne olursa olsun iade edeceğim makineyi çünkü 1 sene sonra elimizde kalır bu cihaz.

  • Bugün aynı ürünü öğlene doğru 11 gibi sipariş verdim saat öğlen 13:00 gibi burdaki yorumlarınızı okudum hemen siparişi iptal etmek için Mediamarkt uygulamasına giriş yaptım ama ne yaptıysam sipariş sayfasına giremedim en son saat 14:03 gibi müşteri hizmetlerini aradım ürünü iptal etmek istediğimi belirttim ve bununla alakalı kayıt oluşturduğunu sms ile bilgilendirileceğimi söyledi biraz önce mail adresime baktım saat 14:05 gibi mail atmışlar bana ürünü kargoya verdiklerini yazmışlar  

  • MaDLoCK M kullanıcısına yanıt

    Teslim almadan hemen geri gönderin. Bu cihazda çok sorun yaşarsınız kronik sorunlu olduğunu düşünüyorum.

  • Bu Mediamarkt kadar işe yaramaz firma görmedim ben öğlenden beri siparişi iptal etmeye çalışıyorum 3 kez aradım müşteri hizmetlerini ilk ikisinde talep oluşturduklarını iptal olunca haber verileceğini söylemişlerdi biraz önce üçüncü aramamı yaptım ve ürün kargoya verildiği için iptal edilemediğini söylediler resmen ürün kargoya verilene kadar oyaladılar beni şimdi bekleki kargo gelsin teslim almadan geri iade diyecem geri kargo firmasına gidecek 3 gün orda bekleyecek sonra satıcıya gönderilecek onlar ürünü alıp iade sürecini başlatana para bana geri gelene kadar 10 gün sürer tabi bu sürede de parayı kullanır iyi taktik valla birdaha Mediamarkt tan alışveriş yapmam.

  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.