O

Teğmen
25 Nisan 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba.Maksimum 125 bin tl olacak şekilde B sınıfı dizel manuel ikinci el araç aramaktayım.Genellikle işe gidiş gelişlerde kullanacağım.Özellik olarak klima ve Abs fren olmazsa olmazım.Muhtemelen 2 sene sonra satacağım oyüzden satarken de değer kaybetmeden kolay satabileceğim bir araç istiyorum.Citroen C3 1.4 hdi görüntü ve konfor olarak hoşuma gidiyor fakat ülkemizde olumsuz eleştiriye çok maruz kalıyor pejo ve citroen eski modelleri.Polo biraz pahalı kaçıyor.Onun da 1.2 dizeli var ama çekişi nasıldır bilmiyorum.Corsa,fiesta,fabia,yaris gibi modeller de var ama en mantıklısı hangisi bilemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim 

Merhaba arkadaşlar..2011 benzinli manuel toyota avensis için ön teker porya arıyorum..servis 876+işçilik deyince ben de dışarıdan almaya karar verdim..parçacılarda 170-230 arası değişen fiyatlar verdiler ama hepsi tayvan mallarıymış..daha kaliteli bişey bulamaz mıyım acaba kime sorduysam yok dedi.
Merhaba.Sıfır B sınıfı araç alacağım.Yılbaşından sonra belki zam gelir diye ve de halihazırdaki kampanyalar bitmeden almak istiyorum.forumda benzer başlıklar var ama ben otomatik almak istediğim için sadece otomatik vitesler üzerinde duran bir konu açmak istedim
Hyundai i20 ve opel corsa kasa olarak hoşuma gidiyor.i20 nin otomatik benzinlisi ortalama 8,5 litre yakıyor diyorlar.Bu ciddi bir tüketim.Bu sınıfta dizel otomatik galiba sadece corsa da var ama fiyatlar çok uçuyor.Max bütçem 50000 civarında

Volkswagen ve seat grubu dışında otomatik B sınıfı araç tavsiyeleriniz nelerdir ?
arkadaşlar merhaba.amatör bir balıkçı olarak bir olta almak istiyorum.tabiki kıyı balıkçılığı.genellikle göl,dere,baraj gibi yerlerde kullanacağım.olta ile birlikte olta seti de alabilirim.çok pahalı üst düzey bir olta da olmasın dandik bişey de olmasın.yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar.Önümüzdeki aylarda araba alacağım.şimdiye kadar normal ve çok güçlü olmayan arabalara bindim.artık farklı bi araba istiyorum.sıfır araçlar çok pahalı olduğu için tercihim 2.el....3 temel kriterim var:-performansı yüksek motoru olsun,gaza bastıkça gitsin,yüklenince koltuğa az da olsa yapıştırsın.-şekil olsun yani tasarımı ile dikkat çeksin.-yakıtı fazla olmasın,dizel de olabilir.100kmde ortalama 6-6,5 litreyi geçmesin..yardım ederseniz çok sevinecem
Merhaba,göl vb.yerlerde balık tutmak için olta arıyorum.belki ilerde denizde de tutarım gerçi ama şimdilik bu şekilde.amatör,zevkine balık tutan biriyim.oltalardan falan anlamıyorum.benim işimi görecek çok pahalı olmayan ama kaliteli bir olta tavsiye eder misiniz?
Arkadaslar ben 30 yasindayim ve 100 kiloyum boyum 1.75..artik haftasonlari bisikletle turlara cikmak istiyorum.hic bir teknik bilgim yok.butcem 500-750 tl civari.ne tavsiye edersiniz.? Bisikletle dağdan aşağıya inmeyecem,atlayış yapmayacam ama bozuk yollara dayanıklı olması lazım

Biraz araştırma sonrası salcano ng650 hidrolik disk kafama yattı.fiyat 599 lira..eğer daha iyi bir alternatif yoksa bunu alabilirim
arkadaşlar 2.el sapphire hd5850 toxic aldım.bilgisayarın güç kaynağı da bozulmuştu zaten.bulundugum ilçedeki bi bilgisayarcıda redrock marka 550w bi psu var fiyatı 140 lira.bu marka hakkında hiç bi bilgim yok.tavsiye eder misiniz?
Arkadaslar 200 tl civari 2.el ekran karti almak istiyorum.bu konuda fazla bilgim yok.ati chipset tercihimdir.yardim ederseniz cok sevinecem
arkadaşlar 1 aydır lg lw 4500 kullanıyorum..mkv lerde ses desteklenmiyor bilindiği üzere.çok pahalı olmayacak ama sıkıntı çıkarmayacak bi media oynatıcı cihaz ne tavsiye edersiniz???
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 268
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 12.037 (Bu ay: 249)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.