Selamlar, iyi günler & akşamlar; Arkadaşlar bende anneme bir hediye alayım istiyorum. Garantiden faydalanabileceğim, okuduklarımdan tecrübeyle hemen bozulmayacak bir ürün arıyorum. Neye dikkat etmem gerekir ? Hangi markaya yönelmem gerekir ? Yardımlarınızı rica edeceğim. Çok pahalı ürünü alamam ama f/p olarak düşünüyorum. Tavsiye veren olursa tecrübesi kapsamında çok sevinirim. |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (109. sayfa)
-
-
Roventa şarjlı süpürge işine girseydi siz görün o zaman süpürgeyi. Roventanın elektrikli süpürgesi var sessiz bişey 10 yılı aştı 8. Yılında hortumu koptu onuda kendim hallettim.
Dyson dikey süpürgeyi inceledim aman tanrım o malzeme nedir öyle. Bize 1 ay dayanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sa arkadaşlar. annem linkteki süpürgeyi mediamarkttan 26k ya almış. 3k da sigorta yaptırmışlar toplam 29k. bana sordular almayın demiştim onlara ama alıp gelmişler. ben samsung jet 85 tavsiye etmiştim. hiç bakmamışlar. şimdi ikisini karşılaştırıyorum yanlış mı görüyorum acaba samsung jet 85 11 bin fiyatıyla bu electroluxtan daha yüksek özellikli. arada kaçırdığım nokta nedir anlayanlar bilgilendirebilir mi. yani 20k üstüne çıkmayalım diye samsung jet 85 önerdim. madem 20k lara çıkacaksınız hiç bişeye bakmadan direk dyson alın demiştim. yanlış mı yönlendirmişim. değer mi aşağıdaki süpürgeye 26 bin vermeye.
-
Hocam elektrikli zor oluyor taşıması etmesi. Portatif istiyor, elbet bunlarında ağırlık dezavantajı var ama istediği bu.
-
Hocam benim dikey süpürge deneyimim yok, yorum getiremem yorum almaya gelmişken.
Tek diyebileceğim Electrolux'un Buzdolabı fabrikası mükemmelliyetçi bir çalışma anlayışına sahip.
Bahsettiğiniz ürünün yorumları gayet iyi görünüyor. Almak istediğim fiyat 8k civarı ama yakın fiyat etiketi.
-
Kimse o parça kırıldı diye gidip boru satın almıyor hocam siz nerden uydurdunuz böyle birşeyi onu anlayamadım :)
O plastik parça yılda minimum 4 kez kırılıyor. Her sene 1.000 lira maliyet. Ne gerek var?
-
Bende philips tavsiye etmem. Eşim dikkat etmesine rağmen boru plastik kısımdan kırıldı. Aparatları takıp çıkartan mandal zaten utanmasa her ay kırılacak. Malzeme kalitesi çok vasat.
Ama o boruyu komple almak zorunda değilsiniz. Yetkili servise boru değişimi için gitmiştim, komple değişime gerek olmadığını plastik kısmın değişebildiğini söylediler.
-
Selamlar, dyson v8 mi yoksa philps cx8049 mu?
Dyson v12 12 bin tl civari digeri 13500 bandinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta annem'e Samsung jet85 modeli dikey süpürge satın aldık. İncelemelerime göre malzeme kalitesi premium seviyesinde. Emiş gücü çok kuvvetli. Hareket kabiliyeti güzel.
Eksi tarafı bataryası hızlı tükeniyor. Ama takıp çıkarılabilir batarya olduğundan ve yedek batarya satışı da yapıldığından bu sorun da ortadan kalkıyor.
Kendi cihazım xc8049/01 arızalanırsa bu süpürge den bende almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar selam. Bu Viomi dikey süpürge için istanbul anadolu yakasında yetkili servis bilgisine nerden ulaşabilirim? Var mı bilgisi olan?
Garantili bi cihaz arızalandı.
-
Bizim arnica 1 yılını doldurdu hanım baya memnun solara mı neydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kaliteli ve çekiş gücü yüksek bir süpürge almak istesem şu anda hangi modeli almak daha mantıklı oluyor? Bütçe çok önemli değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba Dyson v10- Philips Aqua Plus - Samsung Jet 85 arasında hangisini önerirsiniz.
Dyson batarya ömrü az diyorlar. Phlips parça kalitesi düşük deniliyor kafam karıştı.
-
Ocak 2024'ten beri Samsung Bespoke Jet AI Elite Extra, kullanan biri olarak diyebileceğim tek şey, şu saatten sonra toz haznesini otomatik boşaltmayan bir süpürge kullanamam. Çok büyük rahatlık
Hatta ilk fırsatta Roborock S5 Max süpürgemi de toz haznesini otomatik boşaltan model ile değiştireceğim.
Samsung evet Dyson kadar kaliteli olmayabilir, başlarda şu AI geçiş konusunda sıkıntılarım oldu ama sonra nasıl kullanmam gerektiğine alıştım ve istasyondan çıkart süpür istasyona koy o kadar pratik ki, toz torbasını da bir kere değiştirdim şu ana kadar. Sanırım benim kullanımıma göre yılda bir değişim yeterli olacak.
-
Fırçaya hiç kıl dolanmıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce Dyson sitesinden 15.000/9 ay vade farksız V10 aldım.
Hali hazırda V12 kullanıcısıyım. Bunu da hediye aldım. Fiyat iyi gibi geldi.
-
Aynı sorunu geçen gün bizde yaşadık servis ne kadar istedi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen sene 300 tl ödemiştim. 2 tane mandalı da kendim netten alıp taktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 24 Ekim 2024; 14:9:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba, bu konulardan pek anlamiyorum ama bu urun baya yuksek puan almis amazonda ve kuponla 170 eur a geliyor. Samsung 85jet 300 eur.
Acaba fiyat/performans olarak alinabilir mi ? 110 m2 az esyali ev ve hayvan yok simdilik.
-
Merhaba Samsung 85 Jet modelini kullananlar hala memnun mu acaba? Bir sıkıntı bir problem yaşadılar mı? Çekim gücü ve batarya hala ilk günkü gibi mi? Kasım indirimlerinde almayı düşünüyorum buradaki yorumlar üzerine. Veya varsa Philips, karcher vs. Başka marka model tavsiyesine açığım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X