Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.349
Cevap
168
Favori
396.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
Giriş

iyi ki yazdınız hocam jet85 kağıt üstünde hafif görünüyor çünkü, 1,5 kg yazıyor ana kısım.

borusu filanla mı ağırlaşıyor belkide.

Dreame modelleri baya hafif kağıt üstünde ama güvenemedim, gidip bakabileceğim yer yok.

Geriye xiaomi G20 light kaldı sanırım, o da avrupa 3000tlye satılıyor Türkiye fiyatı saçma.

• ben de 7 bin liraya samsung jet 60 sipariş verdim

umarım üzmez

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

hocam gelince ağırlık bilgilerini bekliyoruz :p

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

Selamlar.Hem tozu çekip hem de yeri paspas yapan bir modele ihtiyacım var.siz ne onerirsiniz? Philipis marka nasildir?

Yardımcı olabilecek var mı hayrına?

• Bu modelden düşünüyorum, ıslak+kuru süpürme yapmasından dolayı.

Ancak yorumları bulamıyorum nedense, servis ağı iyi mi?

Buna muadil ne vardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: windshair

arkadaşlar bespoke jet ai elite extra ve dyson v15 submarine arasında tıkanmış durumdayım. iki ürünüde sipariş edip bir noktada tıkanıp iptal edip duruyorum o derece. bu tıkanıklığı geçen senede yaşamıştım ve şu an iki katı fiyatlarla yüzleşmemle sonuçlandı. robot süpürge önceliğim vardı roborock s8 sonic aldım boşaltma istasyonsuz aldığım için aşırı pişmanım.

evimizde iki oğlum ve kedilerimiz var çok çabuk kirleniyor ev, haftalık temizlikçi geliyor. her hafta aynı şikayet "abi bir süpürge alamadın" deyip duruyor . bu yüzden kıl tüy toz performansına takılmış durumdayım ve süpriz macera istemiyorum buda dysona yöneltiyor ancak boşaltma istasyonu olmaması bu konuda dertli biri olarak beni soğutuyor. birde ahşap lambri tavanları olan bölümümüz var. deneyen oldumu bilmiyorum samsung"un mopları ile temizliği olur gibi bir fantazimizde var. kuvvetle muhtemel samsung alacağım ama asıl işi temizlik olan bu meretlerin en iyisini(çoğu teste göre dyson) almamak veya bazı konfor ve fantazilerden (samsung boşaltma istasyonu ve moplarının daha hafif olmasından dolayı tavan temizliği beklentisinden)vazgeçmek zorundayım.

özellikle bespoke moplarını kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var bu mop başlığı ile tavan temizliği yapılabilir mi? ve bahsettiğim hususlarda yanıldığım kısımlar var mı ?

Kendim sordum ihtiyacı olan için kendim yanıtlıyayım. Uzun kararsızsızlık sonucu Son siparisimİ iptal etmeme fırsat vermeden kargolanması sonucu jet bespoke elite extra almış bulundum.

sorduğum yanıt bulamadığım ahşap tavan paspaslama işini sorunsuz yaptı. tabii bu iş için özel olarak tasarlanmamış olduğunu unutmamak lazım biraz kol yoruyor ve su püskürtmesini kullanamıyorsunuz bunlar normal şeyler pas pasları kendim yüzey temizleyici sıkıp pas paslara ve yüzeye çok güzel temizlik yaptık.

toz toplama istasyonunu da çok iyi çalışıyor. birkaç küçük kusuru var ama dikkate değer değil.

genel yorumum kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda yanlış bir alışveriş oldu. evde robot süpürge günlük çalışıyor ve gelir gelmez yaptığım halı testtinde pek bir fark yaratmadı çok az bir toz çıktı ki robot süpürgeyi çalıştırıp ardından deneseydim o da çıkmazdı muhtemelen. Haftalık temizlikçi geldiğinde kullanabilsin diye bir süpürge ihtiyacımız vardı herhangi bir kablolu süpürge de bu işi görürdü çok daha ucuza. Kablosuz bir süpürge tercih yapma sebebim ara sıra kendimde kullanırım zihniyetiydi ama robot süpürge dediğim gibi pek ihtiyaç bırakmıyormuş.

tavsiyem benzer ihtiyacı olanlar için 30k üstü fiyatlara bu oyuncakları almaktansa 10k seviyelerinde uygun fiyatlı bir model alıp üstüne kalanla güzel bir robot süpürgeyle hayatınızı kolaylaştırın. Emin olun pek çoğunuzun evi benim kadar sık periyotta kirlenmiyordur. Şu YouTube videolarında bakın halimiz temizdi ne kadar pislik çıktı safsata kullanıcı videolarına kanmayın.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

normal tartı üzerinde 2.15 kg çıkıyor

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam,
    tam olarak ne dahil buna?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.