Şimdi Ara

Şarj edilebilir hibrit araç öneri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şarj sıfıra inerse benzinli kullanabilirsiniz tabi ki. Kendi aracımda tam hibrite yakın bir tüketim oluyor. Tecrübe etmemiş insanlardan akıl almanızı önermem, herkes bilgisiz fikir üretiyor bu forumda

Şarj edilebilir hibrit araç öneri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Ben canım isterse birinden birini tercih etmek istiyorum sadece. Bazen 2 hafta sadece şehir içi sürüşüm oluyor bu sürede hiç benzin kullanmak istemiyorum mesela, yaptığım km bakınca 1 kez bile şarj yetecek 10 günde. Diğer yandan sonraki hafta otobanda 70km yol yapıyorum o zaman da sadece benzinle sürmek isteyeceğim. Derdim hibrit gibi belirli hızdan veya bataryanın durumuna göre otomatik bir sisteme sahip olmak değil, kontrolün bende olması.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Evet çoğunun şarj hızı düşük kalıyor. Ama isteğe bağlı olmasını istiyorum şarj etmenin de benzinde kullanmanın da. Ne elektrikli araba gibi şarj etmeye mecbur kalayım, ne hibrit gibi benzin kullanmaya.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Ben olsam risk alıp yeni model beklerdim. Veya 2 milyonun üstüne çıkılırsa 2.3 e cupra formentor 2.5 e bmw 230e var. İkisi de sıfır km veya düşük km 2. el şeklinde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    2m geçince daha güzel seçenekler var kuşkusuz. Ama zor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.