Bildirim
Şarj edilebilir hibrit araç öneri? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben canım isterse birinden birini tercih etmek istiyorum sadece. Bazen 2 hafta sadece şehir içi sürüşüm oluyor bu sürede hiç benzin kullanmak istemiyorum mesela, yaptığım km bakınca 1 kez bile şarj yetecek 10 günde. Diğer yandan sonraki hafta otobanda 70km yol yapıyorum o zaman da sadece benzinle sürmek isteyeceğim. Derdim hibrit gibi belirli hızdan veya bataryanın durumuna göre otomatik bir sisteme sahip olmak değil, kontrolün bende olması.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet çoğunun şarj hızı düşük kalıyor. Ama isteğe bağlı olmasını istiyorum şarj etmenin de benzinde kullanmanın da. Ne elektrikli araba gibi şarj etmeye mecbur kalayım, ne hibrit gibi benzin kullanmaya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben olsam risk alıp yeni model beklerdim. Veya 2 milyonun üstüne çıkılırsa 2.3 e cupra formentor 2.5 e bmw 230e var. İkisi de sıfır km veya düşük km 2. el şeklinde olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2m geçince daha güzel seçenekler var kuşkusuz. Ama zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X