Sarı Sitede açık arttırma ile araç satmaya çalışmak ?
-
-
En çok neye sinir oluyorum biliyorum musunuz?
Masum çocuklar enkaz altında böyle kişiliksizler sıcak evinde !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben anlamadım tam, yazdıktan sonra fiyat mı artırdı?
-
Kendince açık artırma sistemi yapmış.
-
Prim verirseniz tepenize bile çıkabilir. Görmezden gelin yok olsunlar.
Binlerce aynı arabadan var. Bedava veriyor sanki. O düşünsün para sizde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
talep çok olunca böyle oluyor. ne var bu honda civicde anlamadım gitti.
ilan sahibi de büyük ihtimal memurdur bir yerde, sabah 8 akşam 5 , çay bardağı masanın kenarında, bilgisayarın başında, ekranda sürekli sarı site açık. "850 verdiler laa, ehü ehe" diye mesai arkadaşlarına hava atan bir tiptir. bunlar hep vakit boşluğundan, sorumluluk olmayışından.
-
ben olsam 900 verirdim. sonra gelicem der ekerdim. hatta bu gun gelemedim yarın geliyorum. senı de beklettim 905 vericem derdim bir gün daha bekletirdim noterde
-
araçlara talep inanılmaz çok.
aralık ayında indirim talep etmeden bulduğum aracı aldım.
ucuz araç bulayım, indirim yaptırayım derken araç bulamıyorsun bulduklarında anında satılıyor. fiyatlar günden güne artıyor.
bu kişiye gelirsek bununla da dalga geçeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 14 Şubat 2023; 14:59:41 > -
Ortam enflasyonist ve bazıları kendini Warren Buffett zannediyor. Olay bu.
Enflasyondan dolayı TL olarak kar etmeyi ticaret zannediyorlar. Sonra ay sonu geliyor, ay içinde yaptıkları harcamalara bakıp para yetmiyor nasıl iş bu diye buhrana giriyorlar. SMS ile kredi kullanıp şekillerini bozmamaya çalışıyorlar.
Bakalım ne olacak sonu böyle.
-
sahibinden de teklif sisteminin olmaması saçma zaten.
-
Şu piyasada her şey normal geliyor. Satsan dert, alsan dert en güzeli önce alıp sonra satmak biraz tuzu kuru olmak gerekiyor ki hataya düşmeyesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X