Ayakkabı numaralarını bile biliyoruz! ama gidip öcalanı meclise çağırıyoruz! bununla övünmek! eee sırtındaki o hançer, kan kaybı yapıyor tabi... ha bide, o listeden bir öğretmen seç, ailesine ulaş, bana yazdıklarını aynen söyle! ;) 400tane öğretmen katledildi! 400! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (278. sayfa)

-
-
Özgür Özel: "Bize hangi millet den bahsediyorsun diyorlar Biz Jön Türkler'in, 2. Meşrutiyet'in neferleriyiz."
x (formerly twitter)
Etkili Haber (@etkiIihaber) on Xhttps://x.com/etkiIihaber/status/1906681279426285822?t=JywCX2QBb9jjji6YvPPgTw&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahf ettiler mahf.
Son dönemin yaklaşık yarım yüzyıllık iki örgütünü de.
Kırıntılarını da şimdi yok ediyorlar.
Neden mi?
Çünkü diğerlerinin pek bunları mahf etmeye niyetleri yoktu sanki.
Türkiye yi de sizin gibi düşman işgalinden de kurtarmak şart.
bazıları şunu idrak etmekte zorlanıyor,sizin için Erdoğan neyse bizim için de İmmoğlu o dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 31 Mart 2025; 19:15:40 > -
Dayanışma yaşatır!
birgun.net
İstanbul Barosu, tutuklanan gençleri ziyaret etti: "Hiç kimseyi savunmasız bırakmayacağız"https://www.birgun.net/haber/istanbul-barosu-tutuklanan-gencleri-ziyaret-etti-hic-kimseyi-savunmasiz-birakmayacagiz-611733
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her koşulda destek!
birgun.net
Ev hapsindeki Eğitim Sen Başkanı Kemal Irmak: "Yılgınlık yok direniş var"https://www.birgun.net/haber/ev-hapsindeki-egitim-sen-baskani-kemal-irmak-yilginlik-yok-direnis-var-611719
-
Benim için ikisi de aynı. Gelen gideni aratıyor... İmamoğlu = RTE 2.0 ... CHP de AKP 2.0 ama emin oldum ki AKP den de RTE den de geride kalmaya başlamış bu İmamoğlu ve onun getirdiği kukla Özgür Özel ve ekibi ...
Yaptıkları ortada ...
Ben İmamoğlu CHP sine de ye oy vermiş biri olarak pişmanım ... AKP li de değilim ...
Ama insanlar illa da kulp takarlar... Neymiş AKP değilim ama ..... yı tiye alanlar gibi. Kendilerini tiye alıyorlar farkında değiller.
Gerçekleri ifade etmek için karşı tarafta olmaya gerek yok veya aynı tarafta da olmaya gerek yok ...
-
Ben niyet okumuyorum!
ben
BAŞBAĞLAR köyü katlimanı biliyorum!
KUMRULAR sokaktaki katliamı biliyorum!
AKTÜTÜN karakolu katliamını biliyorum!
bunların fotografları kanına dokunmuyormu!!
Başbağlar köyünü intagramdan bul
ayakkabı numaralarını biliyoruz ama
öcalan meclise gelecek, konuşacak!
Mahf ettiler mahf de!
Sırtındaki koca hançeri çıkarıp,bakalım nerene saplayacaklar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 31 Mart 2025; 19:38:26 >
Gençliğe Hitabe:
(İddia)
t24
İddia: Ankara'daki bir lisede Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuyan öğrencilere uzaklaştırma cezasıhttps://t24.com.tr/haber/iddia-ankara-daki-bir-lisede-ataturk-un-genclige-hitabesi-ni-okuyan-ogrencilere-uzaklastirma-cezasi,1229564
-
ben de 23 yıldır akp ye hiç oy vermedim. HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM.
KENDİMLE GURUR DUYUYORUM.
-
Devamı gelmesin diye uğraşmıyor mu devlet?
Bu felaketlere yol açan yarım yüzyıllık adi terör örgütlerini kim bitirme noktasına getirdi?
Devlet terör suçlularını yakalayıp gerekli ieklde imha etmedi mi?
Bak bugünde imha ediyor.
Şehirlere sızanları da kazıyacak, sizi biraz üzeceğiz ama onları da mahf edeceğiz.
Beklemede kal.
Tamam kardeş, kamuya açsınlar denetim raporlarını, sonra iddialara bakalım, vicdanımız rahatlasın.
Öyle AKP'den vekil adayı olmuş, sabıkası olan kişilerin tanıklığı pek ikna etmiyor.
Gizleyecek bir durum var mı?
"Devamı gelmesin diye uğraşmıyor mu devlet?"
ayakkabı numaralarını bile biliyoruz!
öcalanın mecliste ne işi var?!
"Devamı gelmesin diye!" Devlet o kızı yargıladı!
ama o foto zoruna gidiyor! Değil mi?!
başbağların fotograflarını gördün mü?!
zoruna gitmedimi?!
aktütünün fotograflarını gördün mü?!
zoruna gitmedimi?!
Hemen silmişsin!
olsun, barışılsın diyorsun!
Deepharp: Yazdıklarını okuyunca gerçekten hayretler içinde kaldım. Bu kadar saçma ve alakasız bir analizi nasıl yapabildiğini, bu konuları nasıl birbirine bağlayabildiğini aklım almıyor.
Sen şimdi ciddi ciddi, suriye'deki hükümet kurma işini, oradaki türkmenleri, kürtleri, mhp'nin (senin iddia ettiğin) sözde gizli planlarını falan alıp, imamoğlu'nun türkiye'deki hukuki davasına mı bağlıyorsun? Arada sıfır mantık bağlantısı var!
"gençlerin uyanması ve direnmesi tüm yukarıdaki süreci sekteye uğratıyor" demişsin. Yahu imamoğlu'na destek verilmesiyle, suriye'deki kürt yapılanmasının veya terroru bitirme hamlesiyle planiyla ne alakası var? Bunun mekanizması nedir, bir açıklar mısın?
Bu anlattıkların, kusura bakma ama, somut hiçbir veriye dayanmayan, tamamen hayal ürünü . mantık nerede burada?
Sen suriye üzerinden bu kadar fantastik senaryolar kurarken, imamoğlu'nun dem parti ile yaptığı türkiye'deki gerçek ve tartışmalı 'kent uzlaşması' gibi somut konulara cevap ver.
Bu denli uçuk kaçık teorilerle ne imamoğlu davasını anlayabiliriz ne de türkiye siyasetini. Tartışmayı gerçeklere ve mantığa çekelim lütfen bu ne yahu. Bu yazdıklarınla ancak kafa karıştırırsın, başka bir işe yaramaz.
Senin o suriye-mhp-kürtler-imamoğlu teorinle gerçeklerin uzaktan yakından alakası yok. Devletin derdi o fantastik planlar değil, terörü bitirmek için elindeki imkanları kullanmak.
Eğer bir "sekteye uğrama", bir "ilişki" arıyorsan, bakacağın yer suriye değil, imamoğlu'nun ibb'deki icraatları. Hatırlıyor musun? "namus sözü" verip insanları işten attıktan sonra, yerlerine terörle ilişkili olduğu iddia edilen kişileri işe aldığı suçlaması var. Asıl ilişki aranacaksa, işte burada aranmalı.
Devlet, senin iddia ettiğin gibi suriyede onun bunun peşinde değil; terörle bağlantılı gördüğü kişilere karşı net duruyor. Muhalefet gibi "aman dem parti küsmesin" diye terör konusunda yalakalık yapmıyor.
Imamoğlu'na basitçe "sen neden bu terörle ilişkili olduğu iddia edilen kişileri işe aldın?" diye soruluyor. Bu soru sorulunca dem rahatsız oluyor olabilir, evet. Tüm mesele bu.
Asıl "sekteye uğrayan" veya uğratılmak istenmeyen şey ne biliyor musun? Devletin terörle mücadele kararlılığı ve bu konudaki hukuki süreç. Devlet, "aman bizim suriye planımız suya düşer, dem bizden uzaklaşır" diye düşünüp, bu hukuksuzluğun üzerine gitmemezlik yapmıyor. Işte senin anlamadığın veya çarpıttığın nokta bu!
önemli olan, devletin terörü bitirme planının ve bu hukuki sürecin dürüstçe yürümesidir. Yoksa senin o akıl dışı suriye teorilerin değil.
Kaldı ki şu imamoğlu desteğinizin nereye varacağını bir düşünün:
Siz şimdi gidip kamuoyu baskısıyla, sokakla hukuku zorlarsanız, belki imamoğlu'nu fiilen alırsınız. Ama bununla beraber ne yapmış olursunuz biliyor musunuz? O "terörle ilişkili" diye suçlanan ve ibb'ye alındığı iddia edilen kişileri de fiilen aklamış, o işe alımları meşrulaştırmış olursunuz. Desteğinizin varacağı yer burası, başka bir şey değil.
Sonra ne olur? Imamoğlu çıkar, yarın "kürt varsa kürt sorunu vardır" der, belki başka tavizler verir. Siz de o sözde atatürkçülüğünüzle yine mutlu olursunuz. Politikalarınız ortadayken, olacak olan bu gibi duruyor maalesef.
Ama işin garibi şu: Iktidar çıkıp, pragmatik bir şekilde "arkadaş, silahları bırakın artık, suriye'deki durum ortada, bu işin anlamı kalmadı. Gerekirse liderlerinizle de konuşulur, yeter ki bu kan, bu zulüm bitsin" gibi çözüm odaklı bir adım atmaya kalksa, siz hemen o sözde (iktidara yakıştırdığınız) samimiyetsizliğinizle rahatsızlanıyorsunuz! "vay efendim terörle pazarlık mı yapılıyor?" diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.
Insan bu kadar yanar döner olabilir mi yahu? Hem imamoğlu üzerinden o şaibeli ilişkilere, o iddialara göz yumacaksınız, hukuku baskılayacaksınız; hem de devlet terörü bitirmek için belki de zorunlu bir adım atmaya kalkınca samimiyetsizlikten dem vuracaksınız? Bu nasıl bir tutarsızlık, nasıl bir çelişki?
-
Ha bir de bu çıktı şimdi yandaş medya ve platformlarında bu pompalanıyor
Kimi savunalım ? Allah'ın aşkına söyle .... 23 Yıldır ülkeyi yöneten 1 parti var 23 yıldır da muhalefet olan 1 parti var ? Kimi savunalım ? bana söylermisin....
Şimdi iktidar zayıflamaya başladı sürekli Yok imamoğlu erdoğan 2 demeler başladı, yok küçük hırsızı savunuyorsunuz, yok önünüze geleni savunuyorsunuz
Kim abi kim ? Ümit Özdağ diyordunuz içeride .. İmamoğlu içeride .. Yavaş diyenler var eee oda içeri girecek adaylığı kesinleşince ... İçeri atmak çok basit işte...
Al bir tane Gizli tanık, paylaşımlarını kopyala-yapıştır at çamuru üzerine, sonra rüşvetin, elden para almanın kanıtı olmayan / Kanıt belgesi sunamayan bir sadece banka hesaplarının incelenmesi üzerine MASAK raporu uydur, üzerine kim kimle konuşmuş hiç bilmeden, elinde belge olmadan sadece HTS kayıtları o bölge civarında sinyal veriyormuşta bunu gerekçe göster HERKESİ İÇERİ ATABİLİRSİN.... Yavaş'a da dersin bu gizli tanık bu HTS kanıtları al sana yolsuzluk...
ÖÖ aday olsun... Hemen meclise fezleke gelir M.vekillliği düşer hemen onu da at içeri... Eeee geriye kim kaldı ? M.İnce ve KK dimi... Sonuçta tekrardan KK aday olana kadar herkesi içeri at :)))))))))
Yani Hukuk tek taraflı size göre çalışıyorsa KİMİ DESTEKLEDİĞİNİ iyi bilmen lazım.
Sonuna kadar İmamoğlu ve Demokrasi'yi destekliyoruz. Sokağa çıkanlar İmamoğlu hatrına çıkmıyor, Hukuksuzluk olduğu için Adeti tek taraflı işlettiğiniz için çıkıyor.
Bu yüzden seçimle yenemediğiniz İmamoğlunu destekliyoruz. Seçimle yenin kardeşim. Seçimle.... Hukuku tek taraflı bükme ve talimatla değil...
Ülkeyi 2 ye böldüler sonra kalkııp Terörist dediler şimdi kalkıp Terörist Meclise gelsin diyorlar.... Hadi İşinize yaaa...
Edit: Demine mi ne git DEMlen sen ya :)) Hayretler içinde okumaya devam et muhattab almıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 31 Mart 2025; 20:20:3 >
-
Aynıysa neden sadece muhalefete saldırıyorsun?
Barışçıl olduğu sürece istediği gibi kullanır insanlar.
Seni ilgilendirmez.
Suç iddialarının somut olduğuna inanmadıkları için insanlar protesto ediyor.
Var mı somut iddia, buyur yaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X