Mesele tam olarak bu işte :) 1 kere pişman olsanız ve KK'yi cezalandırsaydınız. RTE veya AKP 23 yıldır iktidarda olmazdı. CHP'nin kötü muhalefet olması ve lidersiz olması üstüne KK gibi bir siyaset bilmeyen bir figürün partinin başında olması AKP'yi iktidarda tuttuyor bunu anlayamadınız ne yazık ki. KK'de her seçim yüzde 25 aldığına ben başarılıyım demek ki kimse eleştirmiyor kimse git demiyor üstüne ne yaparsam yapayım oylarımda düşmüyor herkes aynı tas aynı hamam devam diyor sanıyordu ve 13 yıl böyle idare etti partiyi. |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (280. sayfa)

-
-
Tabiki işte kamuya açılan belki şu an buzdağının görünen yüzü, belki de yüzde onu! Savcılığın elinde kim bilir daha neler var? Ama bu süreçlerde olması gereken bu. Avukatlardan, kulislerden sızan bilgiler bunlar sadece.
Bir-iki kişi üzerinden genelleme yapıp, hepsini "güvenilmez" diye yaftalamak kolay. Hukuk, tanığın kimliğinden çok, söylediği bilginin doğruluğuna ve başka delillerle desteklenip desteklenmediğine bakar. Tanık ötüyor ama uymlumu Mahkeme bunu tartar.
Asıl mesele bu panik hali! Benim anlamadığım ve asıl eleştirdiğim şey bu: Ortada bir suçlama var. Yahu ben seni saçma bir şeyle suçlasam, eğer vicdanın rahatsa, "ne diyor bu düdük?" der, gülüp geçersin, değil mi? Hop oturup hop kalkmazsın! Sizin bu hemen "sokağa çıkalım, protesto edelim, erdoğan korktu" paniğiniz niye? Işte bu aşırı tepki, "acaba bir şey mi var?" dedirtiyor insana. Koskoca chp'nin bu tür "oyunlara" ihtiyacı mı var? "süreci takip edeceğiz" deyin, meclis'te işinizi yapın. Millet zam bekliyor, siz imamoğlu'nu aklama telaşındasınız.
Imamoğlu'nu israil, amerika almadı. Türkiye cumhuriyeti savcısı soruşturuyor. Belediye başkanı olması dokunulmaz olduğu anlamına gelmez. Bunda bu kadar büyütecek, "devlet yıkılıyor" yaygarası koparacak ne var?
"erdoğan korkuyor" ezberinden bıktık: Korksa, geçmişte fetö kumpaslarıyla içeri atılan onca muhalifi, hakkını savunup dışarı çıkarılmasına önayak olur muydu? Evet, siyasette güç savaşı var ama her şeyi buna bağlamakta mantıksız. Bir yerde vicdan, hukuk diye bir şey de var (olmalı).
önemli olan ikna olmak: Bak, ben de yarın imamoğlu hakkında bir karar verildiğinde ikna olmak isterim. Adam suçsuzsa neden ceza alsın? Ama karar mantıkla, delille, kanunla uyumlu olmalı. Meselemiz bu olmalı.
-
Savcısı olduğunu söylediği davalarda mı mağdurların hakkını aramış rte?
"Ama karar mantıkla, delille, kanunla uyumlu olmalı. Meselemiz bu olmalı." demişsin güzel ama bu neden yıllardır rte ve akpliler için geçerli olmadı? Neden o kadar suçmalara, kanıtlara, itiraflara rağmen soruşturma bile açılmadı?
O yüzden yargının bağımsız olmadığı yerde güç sahibi olan kesim olarak rahatça bu şekilde konuşuyorsunuz ama birgün bu bozuk tartı sizi de tartar, haberiniz olsun.
-
Şu eleman milletin okumamasını belli ki çok istiyor.
Halkın okumasını neden istemiyorsa artık?
Lafları yiyince önce blokluyor sonra beni bloklamış diye söyleniyor. Şaka gibi
Babası ilk mektep mezunuydu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ZnnTurk kafayı iyice sıyırdı beyler...
-
Şundan bahsetmemişler herhalde:
-
peki sen erdoğan dışında birine oy verdin mi? o çok mu iyi?
ülkede 40 tan fazla parti var hangisine oy verdin akp veya mhp hariç*
-
Ses çıkarmayanlar RTE ye mi seç çıkarıyorda İmamoğlu na ses çıkarmıyorlar .
Yabancı dış güçler işin aslını zaten biliyorlar. Hariçten olunca daha objektif oluyor insan...
Düşünsene çocuğun veya baban suçlu ne kadar objektif olabilirsin ? Olursun da ama zordur da ...
Analoji böyle birşey İmamoğlu için argümanlar doğru. AKP in yaptığı doğru zamanda kendi emellerine en çok nasıl hizmet edilir onun derdindeler ...
Taraf olmak sakıncalıdır...
İmamoğlu doğru aday derken RTE 2.0 bile olamaz ...
Doğru aday derken hükmü doğrudur yerindendir manasında diyorsan başka ....
-
Penguencilerden ne beklenir ki. Kendilerine yakışanı yapıp mışıl mışıl uyutuyorlar. Hayır birde gitti kıyafet içerisinde ki çocuk reels video attı. Yakında o çocuk hakkında soruşturma açarlarsa şaşırmam.
Pikaçu kiyafeti ile ülkeyi bölmek, Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan. Bu aralar moda çünkü.
-
2 defa oy vermeme hakkımı kullandım. Siyasi hamlelerini beğenmediğim süreçlerde. ( Bazen başka partiye oy vermesende oy vermemekte bir tercihtir.)
2015 seçimlerinde Ahmet Davutoğluna oy vermedim mesela o çözüm sürecinin sonlarına doğru olan ilk seçimde... AKP'nin tek başına iktidar olamadığı seçimde.
Keşke sizde KK'yi 13 yılda 1 kere cezalandırabilseydiniz. Mesela yarın öbürgün KK gene bir şekilde CHP'nin başına geçse siz gene oy verirsiniz ama abii ne yapalım AKP'ye mi verelim diyerekten. Fark bu işte
!
Not: Bu iptal edilen İstanbul seçimlerinde de İstanbulda olsam İmamoğluna oy verirdim. Ne kadar CHP'yi sevmesem beğenmesemde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 31 Mart 2025; 21:22:51 > -
Ratingler nasıl acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah'ın cezaları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"zeka" çok iddialı bir kelime seçimi olmamış mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Pikaçu kiyafeti ile ülkeyi bölmek, Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan. Bu aralar moda çünkü.
Yaren Leylek kostümü de olsa...
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Yaren_(leylek)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pikaçu yerine Leylek kostümü olsa vallahi Adem amcayı da tutuklatır bunlar....Leyleği kışkırttı diye....
Znn Başlık atar : Dış güçlerin piyonu Yaren Leyleğin neden her yıl ülkemize geldiği anlaşıldı. Meğerse bu günleri planlıyormuş....
-
Somut İddia Yok" Diyemezsiniz, Çünkü Dosyayı Bilmiyorsunuz!
Sen veya sokağa çıkan herhangi biri, savcılık dosyasının içeriğini tam olarak biliyor musunuz? Hayır! O zaman nasıl "somut iddia yok" diye ahkam kesebiliyorsun? Belki de dosya ağzına kadar somut delille dolu, nereden biliyorsun?
Evet, barışçıl protesto anayasal haktır, amenna. Ama bu hak, yalan ve çarpıtmalar üzerine kurulu bir algıyla, yani "Erdoğan İmamoğlu'nu içeri attırdı" gibi yanlış bir bilgiyle kullanıldığında, ya da amacı yargıya baskı kurmak olduğunda, o zaman kullanımı beni de, hukuku da, toplumu da ilgilendirir! Hakkı kullanmak başka, hakkı kötüye kullanmak, manipülasyon aracı yapmak başka. CHP de bu oyunu onamıştır yoksa bu acele niye?
Tecrübeli bir siyasi parti, bu tür hukuki süreçlerde bilgilerin ve delillerin zamanla ortaya çıkacağını bilir. Ya siz seçmen olarak ne olduğunu anlamadan anında gaza geliyorsunuz, ya da parti yönetimi yetersiz veya kötü niyetli ki, hukuki süreci beklemek yerine hemen kaos yaratmaya çalışıyor. Her iki durumda da bu, davanızda haklı olmadığınızın, kendinize güvenmediğinizin göstergesi.
Parti sizi Kullanıyor!
Durum apaçık ortada: Siz, İmamoğlu'nun ne olursa olsun masum olduğuna inanmaya dünden hazırsınız. Partiniz de sizin bu inanma isteğinizi alıp kullanıyor, gerçekler ortaya çıkmadan algı operasyonu yapıyor. Hepsi bu. Gerisi yalan, iftira ve manipülasyon.
Özetle: "Somut iddia yok" lafın boş. Dosyayı bilmiyorsunuz. Bos olsaydi ali nuhoglu itiraflarda bulunmazdi.
-
Bugün kafede otururken ei için destek imzası istediler masa masa gezdiler hayır diyip atmadım gayet kibarca gittiler. Boykotu tam destekliyorum.
Mevzu benim için ei değildi ülkenin bir çoğu içinde değil. Elliki bunu anlamadı anlamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X