Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.832
Cevap
43
Favori
377.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmamoğlu şimdi değişmedi, onlar şimdi değişti.

Dış güçler İmamoğlu konusunda ses çıkarmadı.

Demek ki doğru aday İmamoğlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Bişey sildiğim yok ama anlayamadım.

Muhtemelen seni değişik görüp forum yönetimi silmiş olabilir. Ne sildiyse, ne dediğini de pek anlayamadım ama.

Özetleyelim tekrar: Son dönem iki tane terör örgütü bitirdik. Şimdi şehre fikirdaşları sayesinde sızan ve işverilenleri de kazıyoruz.

Takip et.

• Şu AKP ile CHP aynı, İmamoğlu yeni Erdoğan diyenleri, tarafsızlık ayağına yatanları, nedense sadece muhalefete saldırırken görüyoruz. Politik iktidar partisi veya Erdoğan hakkında herhangi bir şey yazdıklarını göremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 31 Mart 2025; 20:17:20 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Yahu niye yalanlanmış haber paylaşıyorsunuz?

Para veriyoruz biz internete.

sizin gibi iş yeri vermiyor.

• silistreli kullanıcısına yanıt

Yukarda kızın fotografını paylaştın

kız yargılandı diyoruz!

sonra da, fotograf zoruma gidiyor, hançer saplandı diyorsun!

başbağların fotografları, aktütünün boy boy fotografları

zoruna gitmiyor!

Ayakkabı numaralarını biliyoruz değil mi?!

örgüt liderimi neden meclise çağırıyoruz!

buda zoruna gitmiyor!

mahf mış!

Ya sen önce sırtındaki hançeri çıkar!

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Yakında şehir sızıntılarını da mahf edecek devlet.

Dağda ki de bitti, kent uzlaşısında ki de bitirilecek

Çok kötü bitirecek devlet çok.

O dünkü olayları da devletin sessiz kaldığını ima etmen de evlere şenlik.

Hançerin büyüğü son kırpıntılarına geliyor.

• İmamoğlu 1 sene önce bugün İstanbul’da Erdoğan’a 1 MİLYON FARK atarak İstanbul’u kazanmıştı

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

• Silistre yazan zaaatı muhterem. DEVLET ile HÜKÜMET aynı şey değildir.

Az Kurtlar Vadisi Dizisi izle :))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 31 Mart 2025; 20:38:52 >
  • AKP lilere bir teklifim var.

İmamoğlu yargılamasında 4.ünci hakim olarak yapayzeka bir hakim olsun .tüm türk ceza kanunu maddelerini yapay zekaya yüklesinler,geçmiş tüm içtihatler,emsal kararları da yüklesinler. eğer o yapayzeka hakim imamoğlunu ve ekibini suçlu buyursa biz akp ye ve onun yapacağı tüm referandum oylamalarına bile evet oyu vereceğiz.

ha suçsuz bulursa beraat verirse tüm akpliler chp ye ve onun adayına oy versin.

var mısınız buna

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Son 13 yıldır her seçimi kaybetmesine rağmen KK'ye oy verdiğine hiç pişman oldun mu ?

Hocam onda bile Yapay Zeka'yı terörist ilan edip , dış güçlerin oyunu derler. Çünkü ellerinde ki argüman hep aynı kendileri yapınca sorun yok kendilerine yapılmayınca sorun var..

• Bilmiyordum kusura bakma, beni engellemişsin korkağın tekimisin?

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

şimdi Türkiye geneli seçim olsa imamoğlu bunlara 8-10 milyon fark atar.

Benim de bir teklifim var. Madem İmamoğlu'nun suçlu olduğuna inanıyorlar, duruşmaların canlı yayınlanması için kampanya başlatsınlar. Herkes görsün İmamoğlu ne haltlar karıştırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 31 Mart 2025; 20:44:11 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

karşı taraftaki ondan daha beter olduğu için asla pişman değilim. ne yani KK ya değil de RTE ye mi oy verecektim.

• Yooo niye korkak olayım bloklayıp geçiyorum daha iyi oluyor sizlere.. Sende blokla geç elini tutan mı var :)

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Enfazla "akp zaten kötü, ne laf edeceğim" falan diye yuvarlak bir şeyler deyip muhalefete ne var ne yok yazıyorlar.

• Deepharp kullanıcısına yanıt

silistreli denilen elemanla en son üniversite konusunda tartışıp salmıştım. kendisi fazla üniversite açılmasının eğitim kalitesini de artırdığına inanan biri. muhabbeti orada kestim zaten. bu elemanla konusacağıma duvarla konusmayı tercih ederim, boşa kendini yıpratma. görevi anlamamazlıktan gelmek zaten, işi bu.

bloklamışsın, korkuyorsun lafına da aldanma. beni bloklamış mesela ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 31 Mart 2025; 20:44:29 >
  • Tutan falan yok ama bi korkmuşluk alameti seziyorum sanki.

Korkma o kadar yahu, adam yenmiyor burada.

Senin de elinden tutan vs. yoksa kaldırıver bloklamayı.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Direk belli ediyorlar kendilerini ya. İmamoğlu bunlara çok ağır geldi :) KK gibi sandılar , o yüzden köpürüp duruyorlar.

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.