Şimdi Ara

Şarap Kilo Aldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftada 3 şişe (zamanla 2 ye indirebilirim) insana kilo aldırır mı?

NOT: Sek, kırmızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 10 Mayıs 2012; 15:40:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şarap Kilo Aldırır mı?

Şarap, alkollü bir içecektir ve kalori içerdiğinden kilo alımına katkıda bulunabilir. Ancak, şarabın kilo alımına etkisi, tükettiğin miktara ve diğer faktörlere bağlıdır.

Kalori İçeriği:

Bir bardak (120 ml) kırmızı veya beyaz şarapta yaklaşık 125 kalori bulunur. Bu, bir dilim ekmekle eşdeğerdir. Bu nedenle, düzenli olarak büyük miktarlarda şarap tüketirsen, kilo alımı yaşayabilirsin.

Metabolizma:

Şarap, metabolizmanı hızlandırabilir ve bu da daha fazla kalori yakmana yardımcı olabilir. Ancak, bu etki, kişiden kişiye değişir ve şarabın diğer etkileri tarafından dengelenebilir.

İştah:

Bazı insanlar, şarap içtikten sonra daha fazla yemek yer. Bunun nedeni, şarabın iştahı artıran etkileri olabilir. Bu nedenle, şarap içerken porsiyonlarına dikkat etmen gerekiyor.

Diğer Faktörler:

Şarabın kilo alımına etkisi, aşağıdakiler gibi diğer faktörlerden de etkilenebilir:

• Genel diyetin
    • Aktivite seviyen
    • Genetik yatkınlık

Özetle:

Şarap, kalori içerdiğinden kilo alımına katkıda bulunabilir. Ancak, kilo alımına etkisi, tükettiğin miktara ve diğer faktörlere bağlıdır. Düzenli olarak büyük miktarlarda şarap tüketmekten kaçınmalı ve şarap içerken porsiyonlarını kontrol etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İt öldüren mi hacı..
  • Bizim abi haftasonları 1 oturunca 7-8 şişe içer onunla beraber bende 1-2 şişe içerim adam onu tanıdığım zamandan beri öyle. Ama %90 köpek öldüren içiyosun sana tavsiyem vincent böğürtlen şarabı
  • şarap kilo aldırmaz.
  • Azi kan yapar, cogu zararli. Kilo aldirmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

Bizim abi haftasonları 1 oturunca 7-8 şişe içer onunla beraber bende 1-2 şişe içerim adam onu tanıdığım zamandan beri öyle. Ama %90 köpek öldüren içiyosun sana tavsiyem vincent böğürtlen şarabı

Sarap tavsiyesi istemedim ayrica ben kilo almamaya ugrasiyorum sen meyveli sarap oneriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • * 125ml beyaz şarap 93 kalori, 125ml kırmızı şarap 85 kalori
    * Bir su bardağı normal bira 144 kalori.

* Bir su bardağı light bira 108 kalori.

* Bir kadeh rakı, viski ve votka 250-300 kalori.

* 40 ml. meyve likörü yaklaşık 140-160 kalori içerir.

* Votkanın 25 ml'si ise 55 kaloridir.

Az değil, akşamları içiyorsan ve yanında çerez de atıştırıyorsan spor veya yürüyüş yapmıyorsan zamanla kilo yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    Lifalif kilo aldırır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

Bizim abi haftasonları 1 oturunca 7-8 şişe içer onunla beraber bende 1-2 şişe içerim adam onu tanıdığım zamandan beri öyle. Ama %90 köpek öldüren içiyosun sana tavsiyem vincent böğürtlen şarabı

Sarap tavsiyesi istemedim ayrica ben kilo almamaya ugrasiyorum sen meyveli sarap oneriyorsun.

üzüm'ü çiçek mi sanıyon sen adama bak sana dedik demi yukarda şarap kilo yapmaz
  • kilo aldırmaz ama bol bol günah aldırır
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 7 Mart 2021; 6:31:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.