saraçoğlunda galatasaray çok baskı altında olcak diyenler şu maçı tekrar izlesin. galatasarayda baskının b si yok 2-0 ken bile çok rahatlar asıl baskı sanki fenerbahcede alın izleyin ve hatırlayın unutanlar var
Adamın hafzalası o kadar, bütün dünyası o. Başka bir başarısı yok ki...işte size Fenerbahçe'nin o meşhur büyüklüğü topu topu bu kadar
yıl 2012 hala 6-0 muhabbeti,bi bitmediniz la
yalnız o maçla bu maç bir tutulurmu kazanırsan şampiyon oluyorsun böyle bir atmosfer olacak.taraftar bence çok çok coşkulu olacaktır cumartesi
quote:
Orijinalden alıntı: mertokan11
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
yalnız o maçla bu maç bir tutulurmu kazanırsan şampiyon oluyorsun böyle bir atmosfer olacak.taraftar bence çok çok coşkulu olacaktır cumartesi
kardeşim taraftar istedigi kadar coşkulu olsun galatasaray 2-0 geriye düştügü macta nekadar sakindi gördük. şimdi diceksin fener çok pis hazırlanıyo felan diye ama Galatasarayda çok pis hazırlanıyor. bence galatasaray daha avantajlı beraberlikte yarıyor
ben son maçlarda gs yi hiçte sakin görmüyorum play of maçlarını daha dikkatli izleyin. sonuçlar ortada zaten
quote:
Orijinalden alıntı: hsnsln
quote:
Orijinalden alıntı: mertokan11
quote:
kardeşim taraftar istedigi kadar coşkulu olsun galatasaray 2-0 geriye düştügü macta nekadar sakindi gördük. şimdi diceksin fener çok pis hazırlanıyo felan diye ama Galatasarayda çok pis hazırlanıyor. bence galatasaray daha avantajlı beraberlikte yarıyor
ben son maçlarda gs yi hiçte sakin görmüyorum play of maçlarını daha dikkatli izleyin. sonuçlar ortada zaten
Beşiktaşlılar hani diyor ya kardeşim, son dakkalarda korkudan pas yapmışız falan, at gözlüğüyle bakıyorlar onlar işte kendilerini tatmin ediyolar napsınlar , göz gözü görmüyor tv den bile adamlar gol yememek için tabiki kontrollü oynayacaklar, atak yapacak halleri yok durum kritik 2-2...
Yukardaki satıların sebebi seninde sakin olmadıgımıza dem vurmandan kaynaklanıyor. Ben şunu net bir şekilde gördüm kü Fenerbahçe maçlarına çok rahat çıkıyor bizimkiler, oyun üstünlüğüne de bakarsan anlarsın zaten. Koskoca fener kornersiz maç bitirir olmus GS karşısında bu sene çok büyük fark var.
quote:
hocam haklısın çok coşkulu olacak taraftar ama taraftarınızın çoğu çekirdekçi kısımdan oluşacak , ilk 10 20 dk cok coskulu oluyorsunuz sonrasında ısler tersıne donebılıyo kadıkoyde , yanı kadıkoyde bayramda yapabılıyorsunuz veya stadı yakma gibi olaylarda olabiliyor
Yorumcular yine başladı Fener iki maç kazanınca şöyle moralli, böyle oynuyor, alex yok sow yok kazanıyor. Gözümle görmesem inanıcam ama Fenerbahçenin top oynadığı yok. Bizim için de play-off'da işler istediğimiz gibi gitmese de oyunumuzdan hiç bişey kaybetmedik benim içim çok rahat.
arkadaşlar boşuna bu tartışmalar, çıkıp şampiyon olacağız.
Not: Kahin Değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: slymndgn
quote:
hocam haklısın çok coşkulu olacak taraftar ama taraftarınızın çoğu çekirdekçi kısımdan oluşacak , ilk 10 20 dk cok coskulu oluyorsunuz sonrasında ısler tersıne donebılıyo kadıkoyde , yanı kadıkoyde bayramda yapabılıyorsunuz veya stadı yakma gibi olaylarda olabiliyor
Haftasonu görürsünüz. Ömrünüz boyunca bir daha öyle atmosfer görebilecek misiniz bakalım.
O değilde şu ilk golden önce Topuz'un ortasını gördükçe elim ayağım titriyor sinirden
o maç gibi olmaz ki bu maç zor olacak işimiz.
Arkadaşlar play-off larda sadece 1 defa yenildik o da çok çok güzel oynadığımız bir maçtı ve şanssızdık...
Ben inanıyorum,güveniyorum takımıma
oraya çıkıp onca taraftarı sus pus edip yollayacağız evlerine
umarım taraftarlar bir olay çıkarmazlar,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme