Şimdi Ara

Sapphire r9 280x toxic nasıl bir karttır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kart nasıldır arkadaslar dıger kartlara gore daha saglam gozukuyor ancak sapphire hic kullanmadım sıkıntı yaratır mı ? Kullanan arkadaslar varsa yardımcı olursa sevınırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• R9 serisinde en iyi soğutma Sapphire de . Sapphire den yana sıkıntın olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbozkir

Bu kart nasıldır arkadaslar dıger kartlara gore daha saglam gozukuyor ancak sapphire hic kullanmadım sıkıntı yaratır mı ? Kullanan arkadaslar varsa yardımcı olursa sevınırım

En iyi R9 280x'tir piyasadaki. Toxic serisi özel seridir. Özel pcb kullanılıyor bu seride.

• Iyidir en iyi soğutma onda ben r9 270x toxic kullanıyorum bayagi buyuk bir soğutma blogu var ben sapphire alipda pişman olan görmedim hd7870 xt hariç

• Güzel kart. O marka çok iyi bir soğutma markasıdır. Piyasada bir asusa güveniyorum birde sapphireye soğutma olarak.
  • 100 lira daha verip powercolor 290 alin

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

R9 serisinde en iyi soğutma Sapphire de . Sapphire den yana sıkıntın olmasın

Hocam biraz daha para ekleyip matrix mi almak daha iyi olur yoksa toxic almak mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mertbozkir kullanıcısına yanıt
    Toxic iyidir. Matrix 3 slot ve gereksiz pahalı.
  • güzel bır kart fıyatıda stokta bulunur ıse vatan yzude 30 ındırımlerınden satın alınabılır.
  • 280x modellerinin kralıdır, tahta o turur ama bulunup alınırsa! Zira kendileri global dünyada Türkiye'ye pek teşrif etmiyorlar, halbuki o kadar fan olmuş insanlar dört gözle beklemektedirler kendisini...
  • Eskiden sapphire fan yapmayı beceremezdi, ama artık kendini piyasada göz kamaştırıcı fanları ve kaliteli malzemesiyle yer almakta .

• Kesinlikle çok iyi karttır aklınızda soru işareti kalmasın.
  • tavsiye ederim memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 20 Nisan 2014; 16:54:42 >
  • soğutma konusunda çok başaralı gerçekten 65 dereceyi daha hiç geçmedi oyunlarda
  • Safir, sülfür, toxic , zehir her ne olursa olsun. AMD'nin sata giriş kablosu bile alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Safir, sülfür, toxic , zehir her ne olursa olsun. AMD'nin sata giriş kablosu bile alınmaz.

Offf imzan olsun, mesajın olsun süper
  • Kart güzel ama fiyatı yüksek üste bir miktar daha eklenip r9 290 alınabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Kart güzel ama fiyatı yüksek üste bir miktar daha eklenip r9 290 alınabilir..

Biraz daha derken 500-600 tl kadar diyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: zebede

quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Kart güzel ama fiyatı yüksek üste bir miktar daha eklenip r9 290 alınabilir..

Biraz daha derken 500-600 tl kadar diyorsun yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.