Şimdi Ara

Saniyelik kopmalar can sıkıyor, modem tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Airties RT-205 kullanıyorum, bağlantım 16mbps, masaüstü wifi alıcım client modda Tplink TL-WR702N. Nette belirsiz aralıklarda saniyelik kopmalar yaşıyorum ve battlefield multiplayer oynadığımdan çok can sıkıcı oluyor. Oyunun ortasında çat diye kapanıyor, 2 saniye sonra geri geliyor. TTNet müşteri hizmetlerini aradım ve sorunun modemde olabileceğini söylediler. Şimdi modemi değiştirmeyi düşünüyorum çözüm olarak.

Bu modemi önerirmisiniz ?

http://www.n11.com/airties-air-5453-300-mbps-kablosuz-adsl-2-modem-P16450054

Puanlar ile vs. 75 - 80 civarına geliyor. Yeter ki hiç kopma yaşatmasın. Yada altarnatif önerileriniz olursa da memnun olurum.

İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 7 Temmuz 2014; 12:51:14 >

• Reobig kullanıcısına yanıt
    ASUS DSL N10E
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ASUS DSL N10E

İlginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim, belirttiğiniz modemi şimdi araştırdım ama ısındığı ve arada kopma yaşattığı yönde yorumlar gördüm ne yazık ki. Hali hazırda kullandığım rt-205'te ısınıp kopmalar yaşatmakta. Isınmayan stabil bir şey arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

ASUS DSL N10E

İlginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim, belirttiğiniz modemi şimdi araştırdım ama ısındığı ve arada kopma yaşattığı yönde yorumlar gördüm ne yazık ki. Hali hazırda kullandığım rt-205'te ısınıp kopmalar yaşatmakta. Isınmayan stabil bir şey arıyorum.

maalesef bu paraya bu oluyor

geçen aldırdım birine memnundu ama bilemem tabi kullanmadım.

attığın airtiese güveniyorsan al.

• quote:

quote:

quote:

ASUS DSL N10E

maalesef bu paraya bu oluyor

geçen aldırdım birine memnundu ama bilemem tabi kullanmadım.

attığın airtiese güveniyorsan al.

Siz beni yanlış anladınız, aradığım fiyat aralığı 120TL civarı. Yukarıdaki airties soğuk çalıştığı yönünde yorumlar gördüm ama yinede foruma danışmak her zaman iyidir :)

Vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim, çok iyisiniz

• quote:

Siz beni yanlış anladınız, aradığım fiyat aralığı 120TL civarı. Yukarıdaki airties soğuk çalıştığı yönünde yorumlar gördüm ama yinede foruma danışmak her zaman iyidir :)

Vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim, çok iyisiniz

rica ederim hocam.

N12E var o aralıkta ama o da sorunlu o yüzden bu paralara airties alın.
  • tp-link 8960 a bakabilirsiniz.

edit: verdiginiz linkteki airties in fiyati cok iyimis. normalde biraz pahali o modem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 7 Temmuz 2014; 15:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11TL bkm indirimi + 18TL sallamatik puanı ile 80 liraya airties Air 5453 modemi aldım. İnşallah problemlerimi çözer. Alaka gösteren arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  • quote:

11TL bkm indirimi + 18TL sallamatik puanı ile 80 liraya airties Air 5453 modemi aldım. İnşallah problemlerimi çözer. Alaka gösteren arkadaşlara tekrar teşekkürler.

Bende de 2-3 saniyelik kesintiler oluyor. Oyundaysam oyundan atıyor. Yeni modem ile sorun çözüldü mü? Ona göre ben de alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

quote:

11TL bkm indirimi + 18TL sallamatik puanı ile 80 liraya airties Air 5453 modemi aldım. İnşallah problemlerimi çözer. Alaka gösteren arkadaşlara tekrar teşekkürler.

Bende de 2-3 saniyelik kesintiler oluyor. Oyundaysam oyundan atıyor. Yeni modem ile sorun çözüldü mü? Ona göre ben de alayım.

daha gelmedi hocam
  • quote:

quote:

wireless mouse kullanıyormusunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

Hayır.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam, baştan benim aklıma gelmedi, oyun oynarken mouse, içinde yeni pil olmasına rağmen takılma yapıyordu. Bu yüzden pil değiştirip duruyordum. Şimdi aklıma geldi ki bu mouse ile modemin çakışmasından kaynaklanıyor olabilir. Arada mouse'ın takılması ve arada modemin saniyelik gitmesi vs bundan kaynaklanabilir.

1 saat önce denemek için modemin frekansını değiştirdim ve 1 saat battlefield oynadım ve kopma olmadı, genelde 45 dakikada bir kopma olurdu ve mouse takılırdı. Frekans karışması yapabilecek başka cihazlar varmı kontrol edin, modem kaynaklı ise bu modemi çok övüyorlar, ben şimdilik iptal ettim.

• Arkadaşlar frekans değişimi çözüm olmadı, oyundayken 2 kez attı. Aynı şekilde kablosuz mouse komple söküp kablolu ile kullandım yine aynı, sanırım modemden kaynaklı. Ben kargolanmadı sanarak air 5453 modemi iptal etmiştim ama bugün modem ulaştı, iyiki ulaştı çünkü piyasası yüksek bir modemi 80 liraya almıştım, tam testleri babamı ameliyata götüreceğim için ne yazıkki yapamıyorum. Ancak hayırlısı ile babam sağlığına kavuşunca forumumuzda inceleme başlığı açacağım (önümüzdeki ay başında nasipse) sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.