Şimdi Ara

Modem Arayüz Giriş Şifreleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’de yaygın olarak kullanılan modem markaları Ttnet modem, SuperOnline Modem, Zyzxel Modem, Huawei Modem, Tp-link’tir. Şimdi bu markaların modem şifrelerini bir inceleyelim. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız lütfen https://modemsifreleri.com/ linkine tıklayınız.

    Arkadaşlar Bu Web Sitesinden Yararlana Bilirsiniz 2019 Un Güncel Şifreleri Burada Mevcut. modemsifreleri.com

    • TP Link Modem Şifresi: TP-Link modem markasının tüm modellerinin modem arayüz girişi için 192.168.1.1 IP değeri kullanılır. Modem şifresi ise “admin” veya kampanyalı bir ürün aldıysanız eğer “ttnet” olacaktır.

    • Huawei Modem Şifresi: Popüler markalardan biri olan Huawei Modem içinde 192.168.1.1 IP adersini kullanabilirsiniz. Kullanıcı adı ”admin” ve şifre için “admin veya ttnet” yazarak kolaylıkla girişiniz gerçekleşir.


    • Zyzxel Modem Şifresi: Türkiye’deen yaygın kullanılan modem markalarından biri de Zyzxel Modem’dir. Zyzxel Modem şifresi standart ayarlarında “1234” olarak geçerli olmakla birlikte kampanyalı ürünlerde modem şifresi “ttnet” olarak belirlenmiştir. Modem arayüz girişi için yine 192.168.1.1 IP adersi tercih edilmiştir.

    • Ttnet Modem Şifresi: TTNET Modem şifresi, Türk Telekom internet kampanyalarında geçerli olan tüm marka ve modellerinde aynıdır. Modem arayüz olarak IP 192.168.1.1, şifre olarakta “ttnet” kullanılır.


    • Superonline Modem Şifresi: İnternet tarayıcınızdan 192.168.1.1 IP değerini yazarak modem arayüzüne giriş yapabilirsiniz. Türcell Superonline modem arayüzü şifresi, kullanıcı adı bölümüne “admin” şifre bölümüne ise “superonline” yazılarak giriş yapılabilir.

    Eğer verdiğimiz tüm bu bilgilere rağmen modem arayüzüne girişte bir sorun yaşıyorsanız, daha önce şifrenizi değiştirmiş olabilirsiniz. Ya da belirlediğiniz şifrenizi yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Bu durumda modeminizi resetlemeniz gerekecektir.
    Tüm bu sorunlar ve daha fazla çözüm önerisi için modemsifreleri.com adresini ziyaret edebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724canli -- 3 Temmuz 2020; 13:50:5 >







  • buyrun resimli kapsamlı anlatım mevcut
    https://nedirx.net/modem-arayuzu-giris/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargman6969 -- 16 Haziran 2019; 0:25:58 >
  • zyxel modemim var ara yüze giremiyorum.Şifreyi kabul etmiyor.Birde şifre oluştururken 4 haneli değilde 6 karakterli şifre oluşturmuştu.
    zyxel modem servisten değişim ile gelmişti bana.Ara yüze girebilmek için şimdi modemi sıfırlamak mı gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.