Şimdi Ara

Wifi kopma sorunu [arkadaşlar hayati bir konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar. çözemeyeceğinizi ve klişe cevaplar vereceğinizi bilmeme rağmen bu konuyu açıyorum.

masaüstü bilgisayarım var. inca 150M high gain usb adapter kullanıyorum.

internet full seviyede 5 yıldızlı çekiyor.

gelgelgelim sürekli internet kopuyor. download yapıyorum çat diye gidiyor internet. bu yazıyı yazarken 3 kere gitti mesela.

internet gidiyor, çift tıklayıp bağlanmaya çalışınca da bağlanmıyor. wireless kartı çıkartıp takınca bazen tekrar bağlanıyor bazen modeme res atmam gerekiyor. bazen ise kopup 10-15 sn içinde tekrar bağlanıyor. durum çok karmaşık.

ve şunu tespit ettim, download yapmaya kalkınca (torrent vs) internet kaldırmıyor ve direk kesiliyor.

arayüzden ne ayarları yapmam lazım. allahını seven yardım etsin. ödev yetiştirmem gerekiyor, internetsiz yapamıyorum öyle bi ruh halindeyim ki bu ödevi projeyi tamamlayamazsam kalıcam büyük ihtimalle kendimi öldürücem arkadaşlar lütfen.

lütfen sorunuma çözüm bulun. umutsuz bir şekilde bekliyor olacağım.

• arkadaşlar koskoca forumda anlayan yok mu. dünyalı biri bu sorunu çözemedi kendimi öldürücem ya yeminediyorum
  • dur ya sakin ol. internet çekmiyor diye intiharlar eden olarak network tarihine geçersin mazallah.

sorununun usb adaptörden olduğuna eminmisin belki modem kaynaklı bir sıkıntı.

öncelikle teşhis koyman lazım farklı bir usb alıcı ile dene ve mümkünse inka felan olmasın
    uygun fiyatlı tplink 722n olabilir mesela. eğer hala sorun devam ederse modemi değiştir.
  • uzun süre kullandım interneti. torrent açtım yine kesildi çıldırazam. belli bi sınırı aştıktan sonra modem kesiveriyor interneti.

hiç bi bilgisayardan bağlanılmıyo bu sefer
  • modemin sifreleme turunu degistirin wpa ise wep yapin birde oyle deneyin
  • modemi fabrika ayarlarına alıp tekrar kur. Birde yeni firmware varsa bir dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok eski ama ben de merak ediyorum çözüm bulan varmı ben de aynı sorunları yaşıyorum bir çözüm bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle u Torrent açınca daha çok yapıyor

• zma kullanıcısına yanıt
    bunun kaynağı çok çeşitli yukarıda dendiği gibi arıza tespiti yapman lazım wifi nerden kopuyor pcden mi modemden mi onu bulman gerekiyor. modemden ise modemi resetle pcdense virüs bile kopmaya sebebiyet verir. yada torrent çok istek gönderir modem yanıt veremez bağlantı kesilir bu da olabilir -öncelikle tespit gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.