Şimdi Ara

Sanırım ''Türknet Rüyası'' bitmek üzere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
29.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeterli altyapıları ve elemanları olmadığı halde kotayı kaldırıp müşteri sayılarını arttırdılar, dolayısıyla altyapıları sağlam olmadığı için; olan bizim gibi Türknet'in kadim eski müşterilerine oldu

Akşamları Twitch izleyip stres atardım , artık onu da yapamıyorum .Hız 0,5 megabit oluyor ping 200'lere fırlıyor. Yayın dakika başı donuyor.

Sabredin dediler ,sabrettik , 2 aydır sorunu çözemediler. Açıkçası forumdaki Türknet yetkilisinin sözlerine artık inanmıyorum.

Artık yolun sonuna gelmek üzereyiz Türknet. Önlem almazsanız abonelerinizin büyük bir kısmı başka İss'lere geçecek.

Not: Konu ana sayfada popüler konular arasında 3. sıradaydı ama kaldırılmış, demek ki birileri insanların yaşadıkları sorunları öğrenmesini istemiyor.

Not: Sorun düzelirse buradan yazacağım. Hiçbir şirketi karalama derdim yok, toplamda 3 arkadaşımı Türknet'e geçirdim .Akşamları hız düşme sorunu dahil diğer sorunlar çözülürse Türknet'i her yerde övmeye devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 29 Ekim 2018; 12:11:55 >

• Allah bildiği gibi yapsın çöp.net'i. Ne halleri varsa görsünler!!! 2 aydır internetsiz kaldım sayelerinde.

Başıma gelenlerin özeti:

Önce evrakları gönderdik 15 günde anca kuruluma geldiler.
    Sonra YAPA altyapısında olmama rağmen 23down/3up'a muhtaç ettiler.
    Ekimin ortasına kadar bir haltı beceremeyip sorunu çözemediler.
    Şikayetvar ve BTK'ya şikayet ettiğim için şak diye netimi kestiler.
    BTK'daki şikayete verdikleri cevapta internet hizmeti alamadığınız gün sayısı hesaplanıp faturanızdan mahsup edilecek demelerine rağmen toplam 16 gün internet erişimi almama rağmen 125 lira fatura çıkardılar.

Sırada cimer var oradan da sonuç çıkmazsa tüketici mahkemesine kadar yolu var lanet olsun böyle firmaya.
    Biraz beddua gibi olacak ama sorun yaşamayan arkadaşlar diliyorum ki bir kere sağlam sorun yaşar. Ondan sonra anlarsınız neye kızdığımızı bende sorun yaşayana kadar Turkneti güzel bilirdim. Sorun yaşayınca hizmeti görünce anlıyorsunuz neden Turknet 65tl iken diğerleri 80 90 tl.

Adamlar destek kaydını cevapladığı halde kapatmıyor neden mi ? Yenisini yazmayın diye.
    Adamlar seni aramıyor aramanızı istiyorum diyorsun takmıyorlar bile neden ararlarsa kullanıcı bastıracak robot ve oyalamak için yazılan cevaplar varken neden arasınlar.

Sorun çözülünce arayıp bilgi vereceğiz diyorlar. 30 gün sorun çözülmüyor. En sonunda ben dayanamıyorum resmi bir dille Sorun çözülmedi tarafıma bilgi verilmedi.Bir gelişme olunca arayacağız denildi aranmadı bundan anlıyorum ki hiç bir gelişme olmadı sevgili müşteri hizmetleri bey/hanım'dan açıklama bekliyorum. Yazıyorum. Cevap: Sorununuzu çözdük oluyor :D
    Peki sorun çözüldümü ? iki hattın biri çözüldü biri hala bozuk. Sorunu çözdükleri gün sorundan 30gün sonra benim mantıklı sıkıştırmama sorunu çözerek cevap veriyorlar. Tarafımı arıyorlar 30 gündür iki üyelikten arayın diye bastırmama rağmen aramayanlar çözünce arıyor.

Ne dediler peki ? Sorunun suçunu Türk Telekoma attılar onlardan dönüşün daha yeni olduğunu söylediler ama bana hiç bir şekilde şu nedenden dolayı diye bir yazı yazmadılar bilgi istememe rağmen ne güzel hayat. Umursama sonra sorunu Türk Telekoma at.
    Sıkıştırdığım internet düzgün diğer hat hala bozuk kendileri destek kaydında yazdı. Hattınızda bir sorun gözüküyor diye internet bir ara tamamen gidince bunu sorun gördü beyfendiler hala çözülmedi.

İptal dilekçesi yolladık iki hat içinde kendim bile doldurmadım dilekçeyi okuyamadık bahanesi çıkmasın diye dilekçe örneğini bilgisayardan doldurdum imzaları bir tek kendimiz attık faksladık geçen mesaj geldi ulaştığına dair ancak hala bir arama yapılmadı iptal olmasını bekliyoruz.

Forumda o kadar umursamaz insanlar var ki TurkNetle bir kere sorun yaşamamış hattı stabil bir kere destek kaydı doldurmamış gelmişler buralara millete laf ediyorlar. Kardeşim yada Kardeşlerim biz size durduk yere Turkneti kötülemedik başta da belirttik sıkıntı çıkana kadar sıkıntı yok çünkü muhatap olmadığın biri ile nasıl sıkıntı yaşayabilirsin ki. Diliyorum ki kullandığınız süre boyunca bir kere sağlam bir sıkıntı yaşarsınız destek hizmetini görürsünüz sonra gelir millete boş yere kötüleme dersiniz. Her zaman memnum olmayan kullanıcılar olur sorun onlara denk gelir bunu anlarız ancak Turknet müşteri hizmetlerinden memnun olan bir kişi varsa ben aklından şüphe ederim. Varsa aranızda ben müşteri hizmetlerini çok sevdim TürkNetin ara diyorum geri beni arıyorlar diyen ki ben başka zamanda internet hızımı düşürün modemim kaldırmıyor internet kullanamıyorum diye hızımı düşürtmem bile 1 hafta sürdü. Kısaca Türknet kullanıp bir kere sorun yaşayamayanlar yaşadığınızda gülüyor olacağım :D
  • Ne kadar zamandır herkese tavsiye ediyorum çok güzel hoş türknet diye, kaç akşamdır hiçbirşey izlenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan4550 -- 27 Ekim 2018; 19:37:20 >
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    Ayn usta netspeed e fln geç oris telekom fln

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenli profile geçtiğinde sana statik ip tanımlanıyor eğer güvenli profildeyken bu sorun ortadan kalkıyorsa sabit ip alman gerekiyor hızının ve pinginin düzelmesi için bu dediğimi bi dene
  • turknet, netspeed, millenicom bunlar cgn ip oris aldım cgn yok, yavaşlama yok. Ama maalesef fiyatlar daha yılbaşı gelmeden yükseldi yılbaşı nolur allah bilir...
  • Turkneti bırakalı 1 yıl oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknete gelenlerin çoğu yoğun şekilde internet kullananlar abone sayısı artıncada altyapı kaldırmadı tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen katılıyorum. Eskiden çok güzel bir firmaydı fazla bir kullanıcısı olmasa bile herkes memnundu biri hangi markayı tercih edeyim dediğinde düşünmeden Türknet derdim. Şuan ise lanet ettiğim bir firma adamlara 1 aydır netim sorunlu hız çok yavaş diyorum. Çözdük diyorlar çözülen yok bir kaç gündür internet yok yazmışlar bir arıza görünüyor diye ulan biz 1 aydır size ne diyoruz. Geçti zaten eski kullanıcısı yok arkadaşın internetini bile kapatmadılar 6 ay dondurdular baskı kurdu biraz 1 yıla çıkardılar dondurmayı adamlar abone alırken alıyor kapatırken sürekli sorun. Bende kapatma dilekçesi yolladım 24ünde insan bir arar neyden memnun değilsiniz diye sorar ne arayan var ne soran. Mesaj bile gelmedi ne olacak bekliyorum.
    Dilekçe göndermeden önce 1 aydır arayın dememe rağmen aramadılar. İki hat var evde birini düzelttiler geçen düzelttik diye aradılar bizde sert çıktık 1 ay oldu neden sert çıkmayayım haber veren yok eden yok.(sertten kastım küfür vs değil. ) İyi günler dedi kapattı. Alındı garibim biz para ödeyip bir ay beklerken sorun yoktu :D

Akn'yi kaldırdık diye hava atmasını biliyorlardı. Adamlar kendileri rekabet başlatıp kendileri işi batırdı. Bundan sonra Türknet benim için unutulmayan bir atılım yapan ölü biri gibi oldu.

• Türkneti bilmem evet doğrudur bozmuştur ama bizde de millet olarak her haltı gerekli gereksiz yere indirme alışkanlığı var.
  • Türk Telekom tahütüm bitmek üzere ve ben kararsızım uzatıp uzatmama konusunda. Son zamanlar da TürkNet hakkın da çok şikayet konusu görmeye başladım geçmek istiyordum ama istemeye istemeye Telekom kullanmaya devam edeceğim galiba.

• Senin için bitmek üzere, ben devam ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Tanrı TÜRK'ü Korusun ve Yüceltsin.
    Buradan Gökhan Abime Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 27 Ekim 2018; 22:48:15 >
  • türknet şöyle böyle bitti battı gitti diye açılan bilmem kaçıncı konu..sanki superonline ttnet daha iyi..2 yıl olacak neredeyse, en son sorunum 9 ay önce oldu bir gün bile sürmedi. sıkıntı da apartmandan kaynaklıymış
  • Ölücüler turkneti de çökertti sırada netspeed var

• 7-8 aydır kullanıyorum tek sorun yaşamadım şükür. Değiştirme planım yok akksiz net bulmuşum tabi şans meselesi kimi yerde güzel iken kimi yerde ağır çöplük
  • sanırım bizde sorun yok bi tek.hızım 50 mb .upload ım 4 mb . bişey indircegim zaman 5 mb le indirme yapiyor.ben memnunum.
  • istanbul fatihte türknetin kendi altyapında hizmet alıyorum. şu an oldukça hızlı. taahhüt de olmadığı için istediğim zaman vazgeçebilirim. zaten kotasız satan başka firma da yok. ben gayet memnununm.

fakat kendi altyapılarının olmadığı tekirdağda mağdur oldum bıraktım.
  • İstanbulda kullanıyorum sıfır sorun. Umarım böyle devam eder diğer illerde durum pek iç açıcı değil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Oxy.gen-

İstanbulda kullanıyorum sıfır sorun. Umarım böyle devam eder diğer illerde durum pek iç açıcı değil gibi
    Akşamları 20:00- 00:00 arası hızın düşmüyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.