Şimdi Ara

Sandisk 240GB Plus SATA 3.0 SSD 320 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel fiyat B.F de bile bu rakama ınmemıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Güzel fiyat B.F de bile bu rakama ınmemıstı
    https://urun.n11.com/hard-disk/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mbs-25-ssd-sdssda-240g-g26-P214763628
    /
    378 tl yüzde 11 33 tl indirimle 345 e geliyor karho dahil. bazı hesaplarda 300 e 40 tl ındırım mevcut 338 liraya geliyor. vatan bana 10 tl kargo cıkardı 330 tl satıyor yani demem o ki aman aman bir indirim değil normaldede bu fiyatlara alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 22 Aralık 2017; 1:25:16 >

• hepsiburadadan aldım geçen yıl kasımda arızalandı tamir için yolladım 30 gün sonra geçen yıl aldığım fiyattan iade yaptılar yenisini yollarlar sanıyordum fiyatı şu ankinin yarısıydı bu markayı hiç önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 22 Aralık 2017; 1:31:22 >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Sen hakkını bilmezsen böyle kandırılırsın kardeşim. Para mı yoksa yeni ürün mü seçeneği senin elinde onların değil. Sana sormadan iade yapmışlar. Sen de yemişsin. Yok ben ürün istiyorum deseydin seve seve ürün yollayacaklardı.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://urun.n11.com/hard-disk/adata-240gb-ssd-disk-asu650ss-240gt-c-520450-3d-nand-P220184945

Bu ürün %11 indirim koduyla 333 liraya geliyor. Daha hızlı, 3D nand yongalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek isterim. Sizce hangisi daha tercih edilebilir?

Adata mı yoksa Sandisk mi?
  • Samsung Evo ile çok farki var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

Tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek isterim. Sizce hangisi daha tercih edilebilir?

Adata mı yoksa Sandisk mi?

Adata 3d nano var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Samsung Evo ile çok farki var mi?

Biraz var, iyi bir sisteme takacaksanız evo alın eğer normal orta-alt seviye sisteme takarsanız aradaki farkı hissetmezsiniz

• şu ülkedeki teknoloji ürünlerindeki aptal saptal fiyat politikasından igreniyorum. ben 2 sene önce bu ürünü HB'den 230'a aldım. üzerinden iki yıl geçmiş daha da ucuzlaması gerekecekken 320'e oley çok iyi fiyat diyorsunuz. sonra da egonomü çoh eyü diyorlar.
  • muxo kullanıcısına yanıt
    2 sene önce dolar kaç tlydi bunlar dolarla alınan ürünler fiyat aynı kalmaz zaten

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Dolar aynı kalmaz da bunun fiyatı da hiç mi ucuzlaması anlamıyorum ki. Aracılar çok iyi paralar kazanıyor.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    işte ben de bundan bahsediyorum. TL'nin gittikçe deger kaybetmesi neticesinde ve artı saçma sapan şişirilmiş vergiler yüzüne 50 dolarlık bir ürünü bile 300 TLye alıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.