Bildirim
sanal bellek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
sanal bellek derken ne kasdediyorsun? windows un ram olarak kullandığı hardiskteki bölümünü mü _____________________________ -
gmail hesabı alıp p2m yazılımı kullanarak mail adresine yedekleyebilirsin. Ayrıca gmail drive diye gmail'i sabit disk olarak kullanmanı sağlayan bir yazılım var. Ancak google gmail drive'e başkasının yaptığı yazılım olduğu için destek vermiyor. -
sanal bellekten kastım sanal ortamda bilgileri muhafaza yöntemiydi.
peki bu gmail den başka yol yokmu acaba??_____________________________ -
gmail yoksa davetiye verebilirim.. _____________________________ -
bende davetiye verebilirim sorun degil.. _____________________________ -
norton ghost kullan bence cok daha basit ve hizli bir yol olur _____________________________ NoTHiN' but LiViN' -
bu dediğin nasıl bişey norton yüklemek falanmı gerekiyo
quote:
Orjinalden alıntı: aytach
norton ghost kullan bence cok daha basit ve hizli bir yol olur
_____________________________ -
gmail hesabı ile bu işi çözebilecekmiyim??
eğer öyle ise alayımm_____________________________ -
ghost kucuk bı yazılımdır ve cok kısa surede yapar uploadla urasma hıc _____________________________ -
bir zamanarwww.xdrive.com vardı ama hala aktif mi bilemiyorum.... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: samcos
Arkadaşlar herkese merhaba
ben birşey öğrenmek istiyorum. Bilgisayarıma tamamen format atıcam cd rw olmadığı için bilgisayardaki bilgileri sanal bellek üzerinde saklayabilirmiyim?
böyle bişey varmı böyle internet ortamında saklamak gibi..
teşekkürler
onlarla uğraşacağına al bir tane 21 dolara cdwriter paşa paşa yaz cdlerini en iyisi bu olur zaten cdwriter artık her bilgisayara şart..._____________________________ imzalıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı