benim giden akrabalarım kemalist zaten siyasi kafayla gittiler maddi değil yaz yaz dur senaryoları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 19:54:24 > |
San Francisco'da hırsızlık yapmak yasallaştıktan sonra dükkanlar bir bir kapanmaya devam ediyor (3. sayfa)

-
-
Muhtemelen fetoculer o zaman, kemalist numarasi yapiyolar. 2016 da gelmisler demissin zaten.
Sefil olmalarinin sebebi de kazandiklari paraya abileri cokuyordur.
Sen de AKPli numarasi yapan bi fetocusun muhtemelen ayni ailenin ferdisiniz
-
Ya bir git allah aşkına sallıyon resmen burda kalifiyeli mühendis olup kanada veya abd de markette salam kesen yer süpüren şarap satan eleman dolu youtubede
görsel ıspatsal bilime terssin şu an.
Herkes oluyor demiyorum zaten ama büyük çoğunluk oyle burdaki eğitiminin diplomananın orda çok bir geçerliliği yok (sektörde ağır açık yoksa)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 20:4:54 > -
Buna inana,köprü satıyorum yazacaktım kii,senin mesajını gördüm.konu kilit olur artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal bir insan sirf AKPye kiziyor diye daha sefil bir hayati secmez. Hepsi Turkiyede isinde gucunde duzgun insanlarmis ama 2016da buraya gelmisler. Allaaah allaaaah.
Turkiyede bir yerlere gelip burada sefil bir hayat yasayanlar genelde fetoculerdir. Cunku burada yasamak istemiyorlar ama yasamak zorundalar ve adapte olamiyorlar.
Ben bu konuyu cimere yollayayim belki bir ise yarar fetocu kontakt falan bulurlar senin bilgiler sayesinde. Gorunen o ki hala iletisim halindesiniz.
Alıntı
metni:Yoo hayatları burda çok daha zengindi biri kalifiyeli gıda mühendisi kocası belediyede harita mühendisi sivri ada manzaralı dubleks evde kalıyorlardı şimdi 60 m2 bir kümeste. Gidişleri siyasi ,maddi değil klasik akp rte lö lö diyip gittiler,dönceklerini bende sanmam türkürdüğünü yalamaz benim kuzi gözü karadır erkek gibi kızdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 14 Ocak 2024; 20:30:13 >
-
sallamissin kero yine
usa ve kanada duzgun bir uniden mezun olanlari direk aliyor
ve gayette guzel bir maasla guzel bir seviyede basliyorsun
cevremde cok var
-
Hehe yotubedikeler abd ve kandayı yı kötülemek için seçilmiş ajanlar ozaman hemen masa başa iş bulun gariblere ay yazık laborant mühendis halleriyle salam kesiyorlar, yer süpürüyorlar gavur marketlerde
10 kere yazdım bir daha yazıyım sektöründe açık varsa yazılımdır, inşaattır özellikle oyun yazılımıdır abd de de açık çok o olur, benimde özellikle yazılımcı olup orda köşeyi dönmüş tanıdıklarım var tesla ya biniyorlar adamlar koca müstakil villada yaşıyorlar çapına göre yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 20:51:26 > -
Alıntı
metni:10 kere yazdım bir daha yazıyım sektöründe açık varsa Bu dünyanın her yerinde böyle. Sanki Türkiye'de açık olmasa bile üniden mezun olur olmaz alanınla ilgili iş buluyorsun. Açık yoksa en iyi okulu 1.'likle bitirsen bile alanında iş bulamazsın zaten. Ha adam burada kalifiye mühendisken yurtdışında bebek bakıcılığı yapmayı tercih ediyorsa daha iyi hayat yaşadığı içindir. Zoruna giden ne bilmiyorum ama, Türkiye süper yurtdışı berbat masalını anlatmaya önce kendi seçmenlerinden başla.
ındependent türkçe
"Eğitimli AK Parti seçmeninin yüzde 44'ü, MHP seçmeninin ise yüzde 52'si imkan olsa yurtdışında yaşamak istiyor"https://www.indyturk.com/node/629421/haber/e%c4%9fitimli-ak-parti-se%c3%a7meninin-y%c3%bczde-44%c3%bc-mhp-se%c3%a7meninin-ise-y%c3%bczde-52si-imkan-olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 14 Ocak 2024; 20:58:46 >
-
abd de şak diye kalfiyeli iş bulcağın 3-4 sektör var 1.yazılım 2.inşaat 3.doktorluk birde 4.gemicilik denizcilik personeli diğerleri pek açık yok kendi nüfusuyla dolduruyor önceliği kendi halkı tabi sen değilsin.
Zaten yazılımcılık avrupada tıkandı patlıyor artık her önüne gelen bu işte para var diye yazılımcı olmaya kalkınca ab işsiz dolanan oraya yazılımcı diye gidip garsonluk yapanlar var artık yavaş yavaş patlıyorda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 21:10:10 > -
Aynen öyle
Gerçekten kolay olduğunu düşünen varsa giden gider. Ancak forumdan sallamak kolay geliyor bazı kişilere
Tekrar söylüyorum , kolay olduğunu düşünenler gidip görsünler kendileri. Davulun sesi uzaktan hoş gelir
-
Gayet kolay. Bunu yapabilen milyonlarca insan var, kendini özel sanma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 14 Ocak 2024; 21:16:30 > -
Makine mühendisi arkadaşım gitti, borsacı arkadaşım gitti yani senin saydıkların dışında da bulunuyor gayet. Türkiye hariç her ülke kendi vatandaşına öncelik verir zaten, aksini kim iddia ediyor. Yazılımcı olarak gidiyorsan, yazılımcı olarak iş bulmuşsundur zaten. Yazılımcı kişi ABD'de ayak işi yapmayı Türkiye'de yazılımcı olmaya tercih etmiş demek ki. Sorun bu kişide mi, yoksa onu ülkede tutamayanlarda mı?
-
950 dolar gunluk mu aylik mi hayati boyunca tek seferlik mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnanmasalar ülkemiz bu halde olur muydu? Cehaletin bedeli filmi resmen ülkemiz.
-
sen niye gitmiyon hayatım bu kadar kolaysa kollarını açmış seni bekliyorlarsa gel gel türko aşkım diye, dolar olmuş 30 lira bir an önce git yallah.
daha neyi bekliyon sen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 21:51:52 > -
Satışa çıkarsan bunların arasından alıcı çıkacağına şüphem yok.
Bu durum komedi mi trajedi mi bilemiyorum. Hayatı sosyal medyadan öğrenip anlamaya çalışmak aslında ne kadar hazin. İnsanların bu kadar saf olması, bu kadar kolay işletilmesi galiba trajedi.
-
2 sene yüksek lisans + alanımda part time çalışma... Ailevi nedenlerden geri döndüm. Seni almazlar ama, senin sinirin o yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 14 Ocak 2024; 22:33:10 > -
Dandik myo aöf mezunuyum beni ne olarak alcaklar amelilik ayak işleri dışında prof olarakmı alacaklar
Gelmişim 40 yaşına evimi almışım arabımı almışım yeter çokta gözüm yok sağlığım yerinde olsun yeter.
Gidicem gavurun ağız kokusunumu çekicem bu saatten sonra ülke ekonomik sıkıntıda ama o kadarda berbat değil abartmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 22:42:15 > -
Belkide Sosyal bir deney yapıyorlardı. Yakında ortalıkta ekmek bile alacak dükkan kalmayınca ne yaptıklarını anlarlar diye düşünüyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X