Maalesef öyle hocam. çoktandır akıl ve izan denilen şey terk etti buraları, yerini alan şeyin adı cehalet bu arada. |
San Francisco'da hırsızlık yapmak yasallaştıktan sonra dükkanlar bir bir kapanmaya devam ediyor (6. sayfa)

-
-
Dur benim de aklıma şöyle bir diyalog geldi:
SF'de bir dükkana giriyorsun, gözüne kestirdiğin 950 dolarlık eşyayı alıp çıkışa yöneliyorsun. Dükkan sahibi seni durduruyor.
- Esnaf: Parasını ödemeden nereye gidiyorsun?
- Hırsız: 950 dolara kadar alıp gitmek serbest bilmiyor musun?
- Esnaf: Olur mu öyle şey, ya öde ya da bırak eşyaları
- Hırsız: Dur şimdi polis çağırıyorum, seni hırsızlığa engel olmaktan şikayet edicem. Görürsün gününü.
Bi de şöylesi var:
SF'de geziyosun. Park etmiş bir araba gördün içinde çanta var. Camı patlatıyosun. Sonra polis çağırıyosun. Polis geliyor. Polisin gözü önünde çantayı açıyosun. İçinde binlerce dolar var ama sen 950 dolarını alıp gerisini bırakıyosun. Polise dönüp:
- Sen/ben: Şahitsin bak, sadece 950 dolar aldım.
- Polis: Tamam dostum, sorun yok. Çıkışta beyan edersen 950 dolarlık eşyanın vergi iadesini de alabilirsin. Bu arada İstanbul vondurful sish kebab veri gud.
Bu arada arabanın sahibi de geliyor. Polis araç sahibine, "her şey yasal sadece 950 dolar aldı" diyor. Araç sahibi rahatlıyor: "Tamam o zaman, mesele değil. Bu arada İstanbul vondurful sish kebab veri gud."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 16 Ocak 2024; 18:56:11 >
-
Hırsız esnafı sokak ortasında tokatlamaya başlıyor sen benim anayasal hakkımı kullanmamı nasıl engellersin lan diye. Hırsızız, haklıyız, kazanacağız
-
-
Yurtdışında asgari ücret ile kıt kanaat yaşamayı yapanlar milyonlar var evet
Ben bu ülkede bile %90'dan daha iyi yaşıyorum.
Bunu yapabilen göçmenlerin oranı % 1 max
Ortalama altı zeka seviyeli fakir bir bireyin bunu anlamasını bekliyorum. Eminim senin için çok astronomik şeylerdir bunlar
Dünyanız küçük farkındayım . Herkes hakettiği hayatı yaşar
-
Gidebilenler gidiyor ve küçük bir kısmı rahat yaşıyor
Gidemeyenler ise forumda sallar anca. "Gitsem yaparım" , "Zor bir şey değil"
Bu cümlelere dikkat et. Başarısız olan insanlar kendini böyle avutur. Suçu ülkeye atarlar , yurtdışında doğsalar Bill Gates olacaklarını sanarlar
Hayatı boyunca benzer şeyler yazıp hiçbir zaman gitmezler, gidemezler
-
Hele burda aldıkarı kenar köşe diplomayla orda ceo olucağını sananlar yokmu
tam klinik vakkalar.
-
Hoşgeldin depocu...
Öncelikle senin geveze ekürine verdiğim cevapları okuduysan daha önce yurtdışında yaşadığımı söyledim. Üslubuna, kendini övmeye duyduğun acziyete bakarsak Kanada nüfusunun %90'ından daha iyi şartlarda yaşadığın yalanını şıp diye tespit edebiliyoruz. Milyonlar dediğin asgari ücretli sayısının Kanada'da oranı sadece %8.8
Sen oraya zekanla, başarın ile gitmedin. Sen oraya vasıfsız işçi açığını doldurmak için gittin. Herhangi bir karbon bazlı yaşam formunun yapabileceği şeyi yaptığın için kendini zeki sanıyorsun.
Seni orada adam yerine koymadıkları için kendini böyle tatmin ediyorsun. Türkiye'ye dönemezsin artık, çünkü çok daha sefil hale düşeceğini biliyorsun.
Şimdi geveze ekürin ile birbirinizi doyasıya yalamaya devam edebilirsiniz. Sen en iyisi Kanada'ya çağır onu, uzaktan zor olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 21 Ocak 2024; 1:38:12 > -
Gözü kara erkek gibi kız demek. Keşke sende azıcık ona benzeseymişsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığın 10 kelimeden 11 i yalan dolan ama ben senin kuzenin olsam bende amerika da 4 defa soyuldum. Ekonomi berbat, herkes birbirini vuruyor sakın gelme kerimcem derdim. Kuzeninin niyetini çok iyi anladık biz. Sende amerihaaa kötü yeaaaa demeye devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalansa allah belamı versin teksas da yaşıyorlar norveçde değil ya sabır ütopik uyduruk dünyalarınıza cidden hayranım hayali dünyalar çizmizsiniz kapı kuleyi geçince cennet ayaklarınızın altında filan sanıyorsunuz .
Hatta gece çatışma seslerinden uykudan yataktan zıplıyoruz bile diyorlar bölgede suç oranı yüksek.
La gidinde bir görün ısrarla niye burda yaşıyorsunuz hayret, recep baltaş saydı sövdü yine gitmedi adam,nedeni belli orada o dandik diplomasıyla eğitimiyle amele sınıfı olucağını bal gibi biliyorda orda ondan hadi güle güle.
Yaz yaz yine burdasınız yani olayınız o, onada cesaret büzük gerekiyor çünkü kolay iş değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2024; 16:19:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X