< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 14 Ocak 2024; 18:1:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
San Francisco'da hırsızlık yapmak yasallaştıktan sonra dükkanlar bir bir kapanmaya devam ediyor (2. sayfa)

-
-
Para versen bile insanlar seni ısırmaz moruk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hep işteyken soyuldular zaten iki işte çalışıyorlar evde durmuyorlarki sabah otomotiv işindeler orda akşamda amazonda kargoculuk gece 23:30 gibi eve geliyorlar lay lay lom havadan para yağsın değil yani hayatları,onu geçtim görgü tanığı filanda oluyorlar adam yaralama gasp filan eşgal olay onaylıyorlar,siyahiler tam arızaymış orda zaten çoğu keş uyuşturucu bağımlısıymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 18:18:10 > -
4 defa soyulup gelmemişler hatta daha da abartıp tecavüze uğradı kolu bacağı koptu yine gelmiyor desen bu oranın kötü olmasından daha çok Türkiye'de yaşamanın daha kötü olduğunu gösterir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgari ücreti ve vergileri devamlı artırırsan belli kesim iş bulamaz ,işsiz kalır bir yandan da ülke yeni göçmen- mülteci istilasına uğrayacaktır
Yoo hayatları burda çok daha zengindi biri kalifiyeli gıda mühendisi kocası belediyede harita mühendisi sivri ada manzaralı dubleks evde kalıyorlardı şimdi 60 m2 bir kümeste.
Gidişleri siyasi ,maddi değil klasik akp rte lö lö diyip gittiler,dönceklerini bende sanmam türkürdüğünü yalamaz benim kuzi gözü karadır erkek gibi kızdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 18:45:27 > -
Bu ülkelerdeki yöneticilerde akıllı değil aslında. Bu yöneticiler ile bu ülkeler zengin olmadı sadece eski zenginliği nasıl yeriz diye düşünüyorlar
Çok fazla saçmalık var abd de yakında karışırlar birbirlerini vurur bunlar hepsinde silah var zaten
-
bizde ustlimit yerine altlimit olabilir gizli maddelerde :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+ Ek olarak abd bizdeki işsiz güçsüz dandik kenar köşe okumuş çer çöpleri almıyor hep iyi okumuş meslek edinmiş iyi ingilizce bilen kalifiyeli tipleri alıyorlar ama işin komiğide orda gidip hemen beyaz yaka masa başı olamıyorsun kendi has vatandaşıyla dolduruyor denklik vermiyor sana orda bir üni bitirmediysen,anca çok açık varsa oluyorsun, mavi yaka işlerde çalışmak zorunda kalıyon yani 0 dan başlıyon hayata biraz büzük,cesaret, isityor yani herkes yapamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 18:56:9 > -
Facebook ve sosyal medya yalanlarından biri daha. Yahu sosyal medya palavralarını buraya gerçekmiş gibi taşımayın gülünç oluyorsunuz.
Bir de bir alay avane buna inanıp mesaj yazmış, yazık.
Olay şu. Bazı uyuşturucu ve hırsızlık cürümleri ağır suç kategorsinden çıkarılıp suç ve kabahat kategorisine alındı Californiyada. Buna Prob 47 düzenlemesi deniyor ve taa kasım 2014'de yasalaşmış, 10 yıl önce!.. Teknik olarak konuşmak gerekirse, ağır cezada görülen bazı suçlar asliye ceza mahkemesine alınmış ve bununla ilgili de bir para sınırı konulmuş. 950 doların altındaki hırsızlıklar bundan böyle ağır cezada değil, asliye cezada yargılanacak. Böyle hırsılıklar için cezalar da 6 aya kadar hapis ve 1000 dolar para cezası olarak hafifletilmiş.
950 dolara kadar olan dükkan hırsızlıkları da ağır suç olmaktan çıkarılıp suç kategorisine taşınmış. Cezası da 6 ay hapis ve 1000 dolar para cezası olarak belirlenmiş. Olay bu.
Bununla ilgisi olmayan videolar sanki bu olayla ilişkiliymiş gibi düzenleyerek Facebookta sazan avına çıkmış birileri her zamanki gibi ve yeteri kadar sazan bulduklarına şüphem yok.
Böyle bir zırvaya inanmak için insanın gerçekten ağır saf olması gerekiyor. Aslında bunun için başka sıfat var da ayıp olmasın diye ağır saf deyip geçiştirdim.
Yahu sosyal medyada gördüğünüz her videoya inanacaksanız bu hayatta gerçekten işiniz var demektir.
-
Hayır sallıyorsun madem bir fikrin olsun.
Turkiyeden bir üniversiteden mezun inşaat mühendisiyim. Uniden mezun olduktan 1 sene sonra minimum tecrübe ve cat pat İngilizceyle loto sayesinde geldim. gelir gelmez masa başı beyaz yaka işi buldum. Denklik muhabbetinde hiç sıkıntı yaşamadan imza yetkisi aldım.
10 senedir kapımı dahi kitlemiyorum kimse soymadi çok şükür.
Senin kuzi seni yiyor, benim de senin gibi akrabam olsa çok kötü burasi, cehennem derdim. Neme lazım yarın obursu gün bela olursun.
Sektörde açık varsa teklfi almışındır olmuştur türkçe yazdım,abd yaşayan türklerin %80+ sı mavi yaka işlerde bir boş yapma yani.
Marmara mezunu olup bebek bakıcısı olan bildiğim var.
Ufak atta civcivler yesin.
+İnşaat sektörüde abd de en çok açığı olan sektörlerden dışardan elaman mühendis temin eden bir yer zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 19:32:40 > -
Mantığı terkettiğiniz zaman,her yalana inanırsınız .
Sör,wıldboys
Blokladım.
Bos yapan sensin cunku bilmiyorsun ve oturdugun yerden uyduruyorsun. Ben icinde yasiyorum.
Tanidigim Turklerin cogu kendi isini yapiyor ve her tip insan var. Mavi yaka da var beyaz yaka da var bebek bakicisi da var.
De ki; insanlar bi taraflarini yirtip okuyup bir yerlere gelmeye calisiyor ama bebek bakicisi onlardan daha rahat bir hayat yasiyor bu da benim zoruma gidiyor. Onu anlarim.
-
Ondan sonra black lives matter hebele hübele
aynen burdan aldığın aöf diplomanla gidiyorsun masabaşı iş laptop çay rahat çalışma koşulları emrine amede nedemezsin.
bizimkiler 2016 dan beri orda daha henüz beyaz yaka olmuş değiller kız ola ola otomotiv satış temsilcisi oldu eşide zaten araba toplama satma modifiye 50-100 kiloluk araba parçaları kaldırıyor damat teksasın 50 derece sıcağında.
ilk gittiklerinde bile otel de çalıştılar mutfağında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ocak 2024; 19:50:23 > -
Konustukca batiyosun, battikca sacmaliyorsun.
senin sulaleden kafasi calisan cikmadiysa sorunu ABD ya da Turkiyede aramamak lazim. Onlar her yerde sefil olurlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X