Şimdi Ara

SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
114.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sproob

hocam cok saol ya cok yararlı bilgiler paylaşıyorsun bizimle teşekkür ederim

rica ederim

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ferguc

@ FARUKKK
    İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA OLMUYOR.*#8999* YAPTIKTAN SONRA DİĞER SAYILARI YAZAMIYORUM .AYNEN ŞU ŞEKİLDE OLUYOR.
    *#8999*----#

doğru yapıyorsun zaten bu şekilde çıkması gerekiyor dediğim kodu girince servis menüsü gelmiyormu?

malesef gelmiyor

telefonun imei numarasına baktım : *#06# den

bu numara telefonun arkasında yazan orijinal imei ile uyuşmuyor.

şimdi benim yapmak istediğm hard/master reset ile imei numarasını orijinaline döndürmek.

bunun için bir kod mevcut mu ?

Orjinalden alıntı: virgaba

Sorun şu : geçen yıl hediye olarak gelen samsung sgh-d500 telefon imei kaydı olmadığı için ttelekom tarafından kapatıldı. çalıntı bir telefon hediye edilmiş bana :) neyse konumuz o değil...

telefonun imei numarasına baktım : *#06# den

bu numara telefonun arkasında yazan orijinal imei ile uyuşmuyor.

şimdi benim yapmak istediğm hard/master reset ile imei numarasını orijinaline döndürmek.

bunun için bir kod mevcut mu ?

bu kod d 500 de işe yaramaz yani hard reset kodu var ama d 500 de imeili sıfırlamaz .yazılım atılarak

telefoncularda orjinal imeiline dönebilir orjinal imeil numarasını kayıtlı olup olmadığını araştır imeil sorgulamadan.
  • arkadaşlar merhaba.Elimde samsung m620 var.Şimdi söyle bir sorun yaşıyorum.MEsaj yazdığım zaman karşı tarafa kelimeler ayrık ayrık gidiyormuş.Ayarlarıyla biraz oynadım sonra düzeldi dedi ama bu seferde biraz uzun yazdığımda hemen 2.parçaya giriyor yani kısa olan mesajı 2 parça halinde gönderiyor.Bunu nasıl halledebiliriz.Önceden samsung e250 kullanıyordum ve hiçbir sorunum yoktu uzun msj yazdıgımda bile 1 defa gönderiyordu ama bunda e250 gibi aynı cumlelerı yazdıgımda hemen 2 ye hatta 3.pakete geçiyor.Bu sorunu nasıl halledebilirim ?

Orjinalden alıntı: sniper_atmaca

arkadaşlar merhaba.Elimde samsung m620 var.Şimdi söyle bir sorun yaşıyorum.MEsaj yazdığım zaman karşı tarafa kelimeler ayrık ayrık gidiyormuş.Ayarlarıyla biraz oynadım sonra düzeldi dedi ama bu seferde biraz uzun yazdığımda hemen 2.parçaya giriyor yani kısa olan mesajı 2 parça halinde gönderiyor.Bunu nasıl halledebiliriz.Önceden samsung e250 kullanıyordum ve hiçbir sorunum yoktu uzun msj yazdıgımda bile 1 defa gönderiyordu ama bunda e250 gibi aynı cumlelerı yazdıgımda hemen 2 ye hatta 3.pakete geçiyor.Bu sorunu nasıl halledebilirim ?

mesaj ayarlarından yazma dillerini değiştirmeniz gerekmektedir
    telefon kendi kendine kapanmaya başladı ve ne olduysa o sıralar oldu sim kilit "devrede" ibaresiyle karşılaşıyorum. Ama formatta atmama rağmen çözülmüyor. Telefonu nasıl eski haline getirebilirim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 20 Aralık 2008; 22:17:49 >

Orjinalden alıntı: sanemmm4545

Çok acil bir sorunum var yeni konu açmaktansa buraya yazıyorum,acilen çözmem lazım sorunu.
    Samsung e830 telefonumdada bir sorun var ama şöyle
    telefon kendi kendine kapanmaya başladı ve ne olduysa o sıralar oldu sim kilit "devrede" ibaresiyle karşılaşıyorum. Ama formatta atmama rağmen çözülmüyor. Telefonu nasıl eski haline getirebilirim.....

format atmak işe yaramıyorsa sim kilit kodunuda hatırlamıyorsanız servise götürmeniz

yada telefoncularda düzeltmeniz gerekiyor malesef başka yolu yok
  • yaw şu radyodan kayıt işini bir türlü yapamadım... Radyo sesini hoperlörden verdim. arama ekranına gelip kodu yazdım. yazınca kayıt başladı diye ing. dilde bir yazı geldi. kayıt yapmaya başladı ama radyo kapandı kendiliğinden. nasıl yapacam ben bu işi.

Orjinalden alıntı: ckt1995

yaw şu radyodan kayıt işini bir türlü yapamadım... Radyo sesini hoperlörden verdim. arama ekranına gelip kodu yazdım. yazınca kayıt başladı diye ing. dilde bir yazı geldi. kayıt yapmaya başladı ama radyo kapandı kendiliğinden. nasıl yapacam ben bu işi.

sesi dışarı vermeyin.ses gelmesede cihazdan kayıt yapıyordur kayıtı bitirdikten sonra sesler bölümünü kontrol edin.

Orjinalden alıntı: esesoktay

BENDE G600 VAR VE HİÇ BİR KODU YEMİYOR

bazı modellere kodlar uymuyor.
  • Teşekkürler farukkk paylaşımın için çok içime yaradı radyodan kayıt emeğine sağlık..
  • Arkadaşlar ben de Samsung J700 var.Java programları yüklemek istediğimde "jar dosyası boyutu beklenen den büyük" diye bir mesaj çıkıyor ve yükleme yapamıyorum.Denemelerimde boyutu 300 Kb tan büyük olan dosyaları yüklemediğini farkettim.Bu 300 Kb sınırını delmenin bir yolu var mı?
    Bu arada boyutu 300 Kb tan küçük olan KDPlayer programını yükledim ve çalma listesine 30 şarkıdan fazla ekleyememe sorunun aştım.En son 90 şarkıyı çalma listesine ekledim.Bana mısın demedi.
  • D900 Soul larda mesaj gönderirken bir onay sesi varmış telefonu sessize alsak bile geçmiyormuş o ses. Onu nasıl kapatabiliriz. Ama sadece telefon sessizdeyken kapalı durmasını istiyorum böyle birşey olabilir mi.

Orjinalden alıntı: AlperKy

D900 Soul larda mesaj gönderirken bir onay sesi varmış telefonu sessize alsak bile geçmiyormuş o ses. Onu nasıl kapatabiliriz. Ama sadece telefon sessizdeyken kapalı durmasını istiyorum böyle birşey olabilir mi.

D900 SOUL ?? öyle bi model mi var? u900 demek istediniz sanırım..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.