Şimdi Ara

SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
114.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • faruk kardeş hepsini uyguluyorum kodu girince yazı mazı çıkmıyo aynen kalıyo kod hiç bişey olmuyo telefon E 250 acaba desteklemiyomu bunu bulursan çok sevinirim çünkü çok işime yarayacaktı şimdiden saol...

Orjinalden alıntı: karayel49

faruk kardeş hepsini uyguluyorum kodu girince yazı mazı çıkmıyo aynen kalıyo kod hiç bişey olmuyo telefon E 250 acaba desteklemiyomu bunu bulursan çok sevinirim çünkü çok işime yarayacaktı şimdiden saol...

sesler bölümüne bakmanı tavsiye ederim ses oraya yükleniyordur kontrol et
  • mesela radyonun sesini hoperlöre veriyorum sonra dönüp şifreyi girdiğimde hiçbir yazı mazı çıkmıyo aynen kod orda gözüküyo kayıt falan olmuyo acaba şifrelerde yanlış yazılma falan olmasın...şimdiden saol sesler bölümüne falan bişey kaydolmuyo...

mesela radyonun sesini hoperlöre veriyorum sonra dönüp şifreyi girdiğimde hiçbir yazı mazı çıkmıyo aynen kod orda gözüküyo kayıt falan olmuyo acaba şifrelerde yanlış yazılma falan olmasın...şimdiden saol sesler bölümüne falan bişey kaydolmuyo...

sesi hoparlöre vermeden kayıt et sonra olmazsa teli aç kapa kontrol et kayıt edecektir

Orjinalden alıntı: manly5

Çok saol güzel kodlar...

rica ederim
  • yok faruk kardeş denemediğim şekli kalmadı olmuyo acaba kodu bidaha kontrol etme şansın varmı belki en ufak bi hata kaçı vermiştir...bu çok işime yarayacaktı ya off yinede çok saol yardımcı olduğun için...teşekkür ederim...

yok faruk kardeş denemediğim şekli kalmadı olmuyo acaba kodu bidaha kontrol etme şansın varmı belki en ufak bi hata kaçı vermiştir...bu çok işime yarayacaktı ya off yinede çok saol yardımcı olduğun için...teşekkür ederim...

kodda bir hata yok ama yeni vesiyon modellerde olmayabilir kod konrol edilmiştir

tamam çok saol teşekkür ederim...

rica edrim yapabildinmi

Orjinalden alıntı: b@d0

d900i ses arttırma lütfen... biri yazabilirmi kulaklıktan dinlerken ses çok az geliyor

ilk sayfada anlarım mevcut

quote:

transporter35 Tarih 20 Eylül 2008; 20:58:28
    u 600 yardım edin ses çoğaltma işlemini bulamıyorum....

u 600 e kodlar malesef olmuyor onun için ilk sayfadaki mp3 gain programını kullanmanızı tavsiye ederim

• FARUKKK
    burada demişsin ama üretim tarihini gösteren kodu bulamadım.bizzat yazarsan sevinirim.

Orjinalden alıntı: ferguc

FARUKKK
    burada demişsin ama üretim tarihini gösteren kodu bulamadım.bizzat yazarsan sevinirim.

*#8999*8378# bu kodu girince sistem menüsünden görebilirsin
    İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA OLMUYOR.*#8999* YAPTIKTAN SONRA DİĞER SAYILARI YAZAMIYORUM .AYNEN ŞU ŞEKİLDE OLUYOR.
    *#8999*----#

Orjinalden alıntı: ferguc

@ FARUKKK
    İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA OLMUYOR.*#8999* YAPTIKTAN SONRA DİĞER SAYILARI YAZAMIYORUM .AYNEN ŞU ŞEKİLDE OLUYOR.
    *#8999*----#

doğru yapıyorsun zaten bu şekilde çıkması gerekiyor dediğim kodu girince servis menüsü gelmiyormu?

Orjinalden alıntı: hyperdrake

bırakın bu işleri ya 2 gün önce kthy uçuşunda hostesin biri telefonumu görüp o ne dedi dedim kapalı gibi oluyo bu bak çevrimdışı modu dedim. allahın abidik kubidik dik saçlı koca popolu salak hostesi eline aldığı güzelim telefonumu kapatıp koltuğun üstüne fırlattı vede kemere çarptı telefonum. yani bu dünyada bu kadar öküz kıt varken uçak modu kim biz kim arkadaşlar.
    not: bu olay kthy firması uçuşunda yaşandı.

Yurt İçi uçuşdamı yaşadın yada yurt dışı ucuzda bir türk firmasına ait uçakdamı bu yazarsan iyi olur

Arkadaşlar Telefonlardaki ucuz modu özelliğini uluslar arası ucuşlarda ve yabancı hava yollarına ait uçaklarda kullanabilirsiniz. Türkiyede henüz uçaklarda cep telefonlarını uçuş modu ile dahil açık tutmak ve o şekilde kullanmak yasak. O yüzden böle şeyler yaşadığınızda görevlilere değil bu yasağı koyan kişilere kızmak durumundasınız.

Ülkemizdeki mevcut yasa uçaklarda cep telefonlarının ne şekilde olursa olsun açık olarak tutulmasını yasaklıyor. Uçaklarda cep telefonu, video kamera, dvd oynatıcı ciyaz ve benzeri ürünleri kullanmak yasak.

Gerçi bu yasaya rağmen spor külüblerinin yolculuk ettiği uçaklarda bu yasaklar deliniyor nedense.

Uçaklarda yolçuluk esnasında açılan küçük bilgilendirme ekranlarında bu tür ciyazları kullanmamanız şöleniyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.