Şimdi Ara

SAMSUNG'un KU / KS Oyunu... Oyuna Geldik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nedir bu ülkemize karşı olan tutum,
    Bu nasıl bir çifte standarttır?
    Bize özel Otomobil üretirler, avrupaya göre,kazalarda kağıt gibi yırtılan, bilmem kaç milim daha ince sac'dan,

    Bize özel telefon üretirler LTE olmaz SD kart desteği vs. vs. yoktur.

    Ve aklıma gelmeyen binlerce üründe olduğu gibi,
    televizyonlardada yine, Bize özel tv yaparlar...

    Konu ile alakalı olduğu için,
    2015 model LG'nin UF850 7 / V modellerinde olduğu gibi,
    samsung'uda, 2016 modellerinde bu yöntemi uyguladığı için kınıyorum...
    Yine onlara 2016 modellerinde,
    Üstün performanslı KS 7000 serisi uygun görülürken,
    Bizlere ise, ses'ten görüntüye, performansa birebir etki edecek birçok özelliğini kırptığı KU 7000 modellerini münasip görüp KU-kalamışlar...

    Arkadaşlar esasen bu bir boykot mesajıdır,
    Bırakın tv'yi elimizden geldiğince bize uyguladıkları bu tür çifte standartlı ürünlerini boykot edelim...
    Biz önümüze her konan şeyi yiyecek kültüre sahip ikinci, üçüncü sınıf bir insan/ülke değiliz...



    ____KONUYA İLAVE____

    Bu ne kepazeliktir arkadaş, bu ülke bunu hak etmiyor,
    tam tahmin ettiğim gibi,
    büyük beklentilerle 2016 modellerini beklediğimiz Samsung çevirdi fırıldağını, yaptı yapacağını...
    2015 model ju7000 lerle kıyaslanmayacak, KU7000 modellerini resmen bize KUkaladı hayırlı olsun....

    Gördüğüm kadarı ile
    40/50/55 KU7000'ler TR'de raflardaki yerlerini aldı haydi geçmiş olsun

    Bu saatten sonra KS modeli TR'ye gelirmi derseniz hiç ihtimal vermiyorum,
    çünkü sanırım samsun bu yolla malı götürme paşinde ama umarım ben yanılıyorumdur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 12 Mayıs 2016; 21:53:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • dallass kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size katılıyorum.
    Ülkemizin nüfusu belli, çoğu Avrupa ülkesinden kalabalığız, büyük üreticiler için büyük bir pazarız ama büyük üreticiler nedense sorunlu, donanımı kırpılmış ürünleri biz tüketicilere sunuyor.
    Bu elektronikte, otomativde ve hatta gıda sektöründe bile aynı. Adamlar bizi üçüncü sınıf insan kategorisine sokuyor.
    Ama bazen onlara hak veriyorum. Adamlar bizi nasıl olsa bunlar hakkını aramıyor yada Türkiye deki disdiribitörlerimiz bizim yanımızda oradaki tüketiciler bir şekilde bu ürünleri alıp kullanır mantığı güdüyorlar.
    Biz toplum olarak daha çoğu konuda bilinçli değiliz maalesef, haklarımızı daha tam olarak bilmiyoruz. Burada Allahtan sizin gibi bazı kimseler çoğu konuda insanlara yardımcı oluyor da bazı haklarımızı öğreniyoruz.
    Ama bu yeterli mi değil. İlk başta bu firmaların ürünlerini bizimle buluşturan disbiritör firmaların adamalara HOP ARKADAŞ SEN BENİM ÜLKEMDEKİ İNSANLARA BU ÜRÜNLERİMİ LAYIK GÖRÜYORSUN demesi lazım. Ama nerde adamların gözünü para bürümüş. Avrupa da örnek olarak televizyonlardaki en ufak sorunda değişim oluyor, bizim servislerimize göre bu durum normal oluyor.
    Birde biz tüketicilerde marka hastalığı var. Çoğumuza göre televizyonlarda bilindik marka adlarını duyunca tamam en iyisi budur diyoruz. Bilmiyoruz ki adam bize verdiği fiyatın daha ucuzuna avrupaya donanımı yüksek ürünleri sunmuş. Bize göre ama olsun markası bu iyidir diyoruz.
    Bir şekilde bu duruma dur demek lazım. Bu ürünleri ülkemize layık görüp gönderenlere, bu ürünleri bizimle buluşturan disbiritör firmaları, hatta bu ürünleri bize satan tekno marketlere bir dur demek lazım.
    Bana göre sanal ortamda DH nin gücü ortada, Artık çoğu kişi bir ürün alacağı zaman buraya bakıyor. Sizin dediğiniz gibi bir boykot başlatılırsa belki bu kimseler ders alır. Birazda yerli üreticileri destelemek gerek diye düşünüyorum. Tabiki de yerli üreticilerinde fiyatlarını gözden geçirip bu büyük firmalar ile rekabet edecek ve tercih sebebi olabilecek bir seviyeye çekmesi gerekiyor. Ve ayrıca servis konusunda ve piyasaya sürdüğü ürünlerin bizlerin isteklerini karşılayacak müşteri odaklı olmaları gerekiyor. Zaten servis konusunda bu yabancı firmaların çok çok önündeler ama buna bir standart getirmeleri gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapılacak olan belli nasıl geçen seneki LG ler de insanlar 2. sınıf televizyonların gönderildiğini uyandı ve bu konuda insanları bilgilendirmeye çalışıldıysa bu konudada elimizden geldiğince insanları bilgilendirmeye çalışacağız.
    Bu işin çaresi belli arkadaş bu tür ürünleri almayacaksın aldırmayacaksın. Artık günümüzde insanlar yavaş yavaş ürünleri almadan önce araştırmaya başladılar. Eminimki bu sayı ileride dahada artacak . Bizlerde elimizden geldiğince insanları uyandırmaya devam edeceğiz
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Ben 55''TV araştıran halıhazırdaki tüketiciyim. Güzel yazmışsınızda ne yapayım tv mi almayım? Boykot derken ortaya çıkacak elzem durumlar içinde birkaç öneri barındırırsa çağrınız toplumda daha kabul görür kanısındayım. alternatiflerimiz nelerdir. Saygılarla İyi forumlar
  • katra100 K kullanıcısına yanıt
    İyide imzamdaki konumda sana yardımcı olup,
    Sana 2015'in performanslı bir modeli olan samsung 55ju7000'i önermiştim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cifte standart maduru iseniz ozaman yerli montaja yonelecek yonlendireceksiniz. Muhakkak akillanacaklardir.

    Hadi vesteli bi nebze onermektesiniz peki neden arcelige herhangibir olumlu yada olumsuz yorum yapmiyorsunuz. Hic inceledinizmi f/p olarak onerebilecekleriniz muhakkak vardir. Bir sene lg samsung iyi kotu yorumu yaparken yerli montaji tumden aklinizdan sildiginizden inceleme geregi bile hissetmemektesiniz.

    Bu isten herhangibir menfaatiniz olmayip hobi ve insanlara bi nebze yardimci olmak amacli aktivite olarak bakiyorsaniz gordugunuz 3 5 modeli sene boyunca tavsiye edip digerlerini gormezlikten gelmiyeceksiniz. Sayet bu sekilde davranirsaniz ku lari yersiniz. Suc birazda sizde.

    Yada nebiliyim philips 2014 2015 de milleti kapanma sorunlarindan android isletim sisteminden bezdirdi. Peki 2016 pus6501 pus7101 modellerini hic inceledinizmi. On yargili olup illa samsungun ks serisinimi millete ciktiginda tavsiye etmeli. Belki 2016 da philips biseyleri duzeltti ?!
    Yada smart ta isler yolunda olmasa bile tv yi sadece tv olarak kullanalar icin belki en iyi urun gaminda. v.s

    On yargilari birakip biraz digerlerinide incelemeli kanimca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britos -- 10 Mayıs 2016; 23:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dallass kullanıcısına yanıt
    Sayın dallass yaptığınız öneri için çok teşekkür ediyorum bu manada ca 9550 yi de (tavsiyeniz üzere) takip ediyorum. Ben bahsi geçen konuda tavsiye derken tv tavsiyesi değil, üreticelerin bu Türkiye için ortaya koydukları ve sizinde Boykot olarak addeddiğiniz hareket için tv alma aşamasındaki arkadaşlar için tavsiyelerinizi sormuştum. tekrar teşekkür ediyorum.
  • Merhaba size katılmakla beraber aslında bu çifte standardın sebebinin yine biz olduğumuzu düşünüyorum. Özel olarak TV konusunu bir kenara bırakırsak , bir ülkede ki "kalite standartları" ithal ya da yerli üretim malın kalitesini belirler. Yerli montaj ürünlerimizin kalitesi maleesef ithal malum markaların ürünlerinin yanından geçemiyor. Servis kalitesi berbat. Ben 8 aylık arızalanan buzdolabına servise gelen personelin , daha cihazı öne doğru çekerken "kullanıcı atası gibi duruyor" dediğine şahit oldum. Üretici/ihracatçı bir firmada çalıştığımdan iyi biliyorum. Slovenya için üretilen mal ile Fransa için üretilen malın arasında ciddi fark var.
    Özetle Türkiye'ye yapılan ikinci sınıf ülke muamelesi benimde kanıma dokunuyor ama ülke içinde kendi 2.sınıf malları ile rahatça rekabet edebiliyorlarken daha iyisini beklememeliyiz.
  • Bu ne kepazeliktir arkadaş, bu ülke bunu hak etmiyor,
    tam tahmin ettiğim gibi,
    büyük beklentilerle 2016 modellerini beklediğimiz Samsung çevirdi fırıldağını, yaptı yapacağını...
    2015 model ju7000 lerle kıyaslanmayacak, KU7000 modellerini resmen bize KUkaladı hayırlı olsun....

    Gördüğüm kadarı ile
    40/50/55 KU7000'ler TR'de raflardaki yerlerini aldı haydi geçmiş olsun

    Bu saatten sonra KS modeli TR'ye gelirmi derseniz hiç ihtimal vermiyorum,
    çünkü sanırım samsun bu yolla malı götürme paşinde ama umarım ben yanılıyorumdur...
  • eski bir samsung-zede olarak bu konuya destek veriyorum ...
    samsung seni var ya ...




  • sadece bu alanda değil herşeyde,3,4. sınıf ülke görünümündeyiz.
  • Arkadaşlar adamlar sadece bir modeli getirmiyor üst sınıf seriler gelecek 3. sınıf ülkesi olsak sadece full HD modeller gelirdi.

    Neyse inşallah KS8000 modeli uygun olur da alınır gerçi sadece 60 inçlik versiyonu gelecekmiş onun da
  • sevgılı dostlar 1.5 ay once teknosadan aldıgım kapalı????kutu 55 ju 7000 tvmı kurdurdum ekranda 2 adet mor kırmızımsı lekeler cıktı panelın dısında herhangı bır darbe falan yoktu.servıs urunu kutusuna koydu rapora panelde srun oldugunu soyleyıp resım cektı.servısı aradım muhtelemeln ya para ıadesı yada degısım olacagını soyledı buyuk ıhtımal para ıadesı yapacaklar.sımdı aslında 55 ekran bır tv ıstıyorum sımdı soruyorum sevgılı forumdaslaraf
    samsung 55ku7000
    samsung 50ku 7000
    ju7500pek kalmadı kalsada teshırdır
    50ku 7000
    55 ku 7000 ın farkları neler hangısını tercıh etmelıyım
    hepinize sevgiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremdaras

    sevgılı dostlar 1.5 ay once teknosadan aldıgım kapalı????kutu 55 ju 7000 tvmı kurdurdum ekranda 2 adet mor kırmızımsı lekeler cıktı panelın dısında herhangı bır darbe falan yoktu.servıs urunu kutusuna koydu rapora panelde srun oldugunu soyleyıp resım cektı.servısı aradım muhtelemeln ya para ıadesı yada degısım olacagını soyledı buyuk ıhtımal para ıadesı yapacaklar.sımdı aslında 55 ekran bır tv ıstıyorum sımdı soruyorum sevgılı forumdaslaraf
    samsung 55ku7000
    samsung 50ku 7000
    ju7500pek kalmadı kalsada teshırdır
    50ku 7000
    55 ku 7000 ın farkları neler hangısını tercıh etmelıyım
    hepinize sevgiler

    Konuda çok kez anlattım yine söyleyeyim
    Evet bu konuyuda açan ve ilk gündeme getiren bendim ama,
    2016 model philipsler,lgleri, vs. İçinde hernekadar özelliklerinden kırpılmış olsada şuanda performans açısından
    orta sınıfa hitap eden marka model var,
    Oda samsung KU7000

    Bu anlamda
    Ben zaten şimdilerde artık ju7000 alınmasına karşıyım,
    Çünkü artık sıfır bulmak çok zor iş,
    Kalanlar Büyük bir ihtimal iade olan ayıplı ürünlerdirki,
    Biride tekrardan sana satılmış
    Bu yüzden ju7000 yerine
    Ku7000 almalısın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dallas kardesım saolasın sadece 55ku7000mı 50 ku 7000mı bunu dusunuyorum
  • arkadaslar arızalı 55 ju 7000 panel ıcın yaptıgım tum ıtırazlara ragmen samsung tvyı degıl panelı komple degıstırdı kı tvnın ıcınde degısmeyen sadece hoparlorler 2 adet elektronık orta boy kart vardı onlarda soketlı zaten yanı yenı tv almıs gıbı bırsey oluyorsunuz korkmanıza gerek yok panel degısımınden panel degısımınde cerceve ıle bırlıkte komple gelıo panel su an goruntude bı sorun yok aksam cekıp atarım trt 4 k muazzam gosterıyor.benım surec sımdılık sonlandı dıyebılırım.herkese sevgıler
  • KU7000, 50Hz, HDMI'ler azaltılmış, USB'ler azaltılmış, kulaklık çıkışı yok!
    Üstelik KU7000, KU7000 olsa keşke; Yurtdışında KU6300 olan modeli KU7000 adı altında satıyorlar.

    Türkiye'de KS7000 yok, KS8000 yok (sadece 60 inç var), KS9000 yok!
    Kıvrık KS8500 var, kıvrık KS9500 var.
    Yöneticileriyle konuşunca da, "efendim müşteri kavisli TV talep ediyor" gibi saçma sapan bir illüzyona da kendilerini inandırmışlar.
    Onlara sorarsan yakın gelecekte düz ekran TV de kalmayacakmış...

    Evet, 2016 KS serisi müşterisi olma potansiyeli olan çoğumuz bu eksiklerden ve seçenek yoksunluğu yüzünden Samsung TV almadık, alamadık. Başka markalar tercih etmek zorunda kaldık, memnun kaldık kalmadık başka mesele. Sadece şu forumlar üzerinden yüzlerce satış kaybettiklerinden şüphem yok.

    Ben de uzun araştırmalar sonunda bir açılmamış kutu 55JU7000 buldum kendime, kapıverdim, nasıl memnunum anlatamam.

    Samsung Türkiye'ye de kocaman bir aferin diyorum sadece. AFERİN!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 11 Ağustos 2016; 12:04:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PePo

    KU7000 bir de KU7000 olsa keşke. Yurtdışında KU6300 olan modeli KU7000 adı altında satıyorlar.
    50Hz, HDMI'ler eksik, USB'ler eksik, kulaklık çıkışı yok!

    Türkiye'de KS7000 yok, KS8000 yok (sadece 60 inç var), KS9000 yok!
    Kıvrık KS8500 var, kıvrık KS9500 var.
    Yöneticileriyle konuşunca da, "efendim müşteri kavisli TV talep ediyor" gibi saçma sapan bir illüzyona da kendilerini inandırmışlar.
    Onlara sorarsan yakın gelecekte düz ekran TV de kalmayacakmış...

    Evet, 2016 KS serisi müşterisi olma potansiyeli olan çoğumuz bu eksiklerden ve seçenek yoksunluğu yüzünden Samsung TV almadık, alamadık. Başka markalar tercih etmek zorunda kaldık, memnun kaldık kalmadık başka mesele. Sadece şu forumlar üzerinden yüzlerce satış kaybettiklerinden şüphem yok.

    Ben de uzun araştırmalar sonunda bir açılmamış kutu 55JU7000 buldum kendime, kapıverdim, nasıl memnunum anlatamam.

    Samsung Türkiye'ye de kocaman bir aferin diyorum sadece. AFERİN!!!

    Forum Istanbul Exxtra' dan mı aldınız?




  • Hayır, GittiGidiyor üzerinden Teknofish'ten aldım. Stoklarında 10 adet + gözüküyordu.
    Almadan önce görüşüp, sıfır kapalı kutu olduğunun teyidini aldım.
    Bana gelen cihaz sıfırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 11 Ağustos 2016; 12:10:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PePo

    Hayır, GittiGidiyor üzerinden Teknofish'ten aldım. Stoklarında 10 adet + gözüküyordu.
    Almadan önce görüşüp, sıfır kapalı kutu olduğunun teyidini aldım.
    Bana gelen cihaz sıfırdı.

    Aldığınız fiyat nedir hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.