Şimdi Ara

LG 65UR81006LJ vs TCL C635

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bugün tcl c635 almaya gittim orda LG 65UR81006LJ görüntüsü parlaklığı daha iyi geldi ve Lg yi aldım teknik olarak bilgim yok yanlışmı doğrumu yaptım bilmiyorum anlayanlar yorumlayabilir mi hangisi daha iyi

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG 65UR81006LJ ve TCL C635: Karşılaştırma

Evinize yeni bir televizyon almayı düşünüyorsanız, LG 65UR81006LJ ve TCL C635 muhtemelen karşılaştırdığınız modeller arasındadır. Bu karşılaştırma kılavuzu, bu iki televizyonu yan yana koyarak karar verme sürecine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Ekran Kalitesi

Hem LG 65UR81006LJ hem de TCL C635, 65 inç'lik 4K UHD ekranlara sahiptir. LG'nin televizyonu, daha geniş bir renk gamına ve daha yüksek kontrast oranına sahip olan IPS panelini kullanır. Bu, daha canlı ve daha gerçekçi görüntülerle sonuçlanır.

İşlem Kalitesi

LG 65UR81006LJ, TCL C635'ten daha güçlü bir işlemciye sahiptir. Bu, daha hızlı yanıt süreleri ve daha akıcı performans anlamına gelir. Ayrıca LG'nin televizyonunda oyun için daha düşük gecikme süresi sunan özel bir oyun modu bulunur.

Akıllı Özellikler

Her iki televizyon da webOS ve Roku işletim sistemlerini kullanır. Bu sistemler, çeşitli akış uygulamalarına, oyunlara ve diğer özelliklere erişim sağlar. LG'nin webOS sistemi daha özelleştirilebilir ve kullanıcı dostudur, ancak TCL'nin Roku sistemi daha basit ve yeni başlayanlar için uygundur.

Ses Kalitesi

TCL C635'in daha etkileyici bir ses sistemine sahip olduğu düşünülmektedir. Dolby Atmos desteği sayesinde daha geniş ve daha sürükleyici bir ses deneyimi sunar.

Fiyat

TCL C635, LG 65UR81006LJ'den genellikle daha ucuzdur.

Sonuç

LG 65UR81006LJ ve TCL C635, her ikisi de güçlü özellikler sunan iki mükemmel televizyondur. LG'nin televizyonu, üstün görüntü ve işlem kalitesi ile oyuncular ve görüntü meraklıları için daha iyi bir seçenektir. TCL'nin televizyonu ise daha uygun fiyatlı ve basit ve kullanıcı dostu bir işletim sistemi arayanlar için uygundur. Sonuçta en iyi seçim, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • highflyeer H kullanıcısına yanıt
    tcl c635 daha iyi bir tv,ozellikleri cok farkli.Sanirim aldiginiz yer tv ayarlariyla oynamislar.Sizi yaniltmislar.
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın güzel tercih.
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    gittim değiştirdim tcl ile
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    tclye çevirdim hangisi be daha iyi dediniz siz
  • highflyeer H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben servis ağından dolayı TCL almam çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum 1 tane yetkili servis ağı yok anlaşmalı yer hariç bu çok önemli tercih sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.