Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
263.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolars

quote:

Orijinalden alıntı: ken08

quote:

91.67.48.154 IP numarası çalışmıyor. Daha önceden bu IP numarasındaki widgetleri yüklemiştim. Tekrar güncellemeye basınca bağlanmadı ve önceden kurulmuş olanlar da hata veriyor. Bu IP numarasında bir sorun mu var acaba?

91.121.84.162 deneyebilirsin

Burda sadece Netplayer var ben özellikle youtube3dhd ve diğer widgetleri yüklemek istiyorum.

Verdiğim ip'yi girersen indirelecek uygulamalar arasında Youtube HD var. Youtube 3D'yi denemedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

91.67.48.154 IP numarası çalışmıyor. Daha önceden bu IP numarasındaki widgetleri yüklemiştim. Tekrar güncellemeye basınca bağlanmadı ve önceden kurulmuş olanlar da hata veriyor. Bu IP numarasında bir sorun mu var acaba?

Burda sadece Netplayer var ben özellikle youtube3dhd ve diğer widgetleri yüklemek istiyorum.

Verdiğim ip'yi girersen indirelecek uygulamalar arasında Youtube HD var. Youtube 3D'yi denemedim.

91.121.84.162 'de sadece NetPlayer yüklenmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

quote:

quote:

quote:

91.121.84.162 'de sadece NetPlayer yüklenmekte.

İlginç, yaklaşık 1 ay önce yüklemiştim... Kusura bakma arkadaşım

• wwwfile share pro ile istediğim widgetleri bilgisayarımdan kendim yüklemeyi başardım. Sorun kalmadı. Teşekkürler.
  • quote:

wwwfile share pro ile istediğim widgetleri bilgisayarımdan kendim yüklemeyi başardım. Sorun kalmadı. Teşekkürler.

file share pro ile lokal ip den widgetleri yüklüyorum ama widgetler menüde gözükmüyor. sorun nedir. yardımcı olurmusunuz?
  • Selam Arkadaşlar.

Bende yeni samsung 40d 6000 aldım. İnternette biraz araştırma yapınca bu widget ve Net Player olayına rastladım.
    bir kaç yerde net playerın 40d6000 de de çalıştığını söyleyenlere rastladım.

quote:

Orijinalden alıntı: next20

netplayer artık d6000 çalışmakta veeeceğim ip numarası ile widget leri yükleyin ve fixlenmiş netplayer çalıştırın 91.67.48.154 hayırlı olsun

gibi.
    Forumu baya araştırdım ama bir türlü anlatıma rastlayamadım ya da ben anlamadım. :(

Öncelikle internet tv ye giriyoruz diye birşey söyleniyor. Cahilliğimi mazur görün ama benim smart tv diye bir menü var ama internet tv diye bir menü bulamadım :(
    ikincisi develop kullanıcı adıyla oturum açma diye birşey var ama orada smart tv ve samsung hesabınız birleştirilecek diye bir menü açılıyor ve kullanıcı adı mail adresi olan bir samsung hesabı açılıyor.

40d6000 e widget ve net player ı nasıl yükleyebilirim? bilen var mı?

• Arkadaşlar, önceleri sorunsuz kullandığım Youtube widgetine şu anda giriş yapamıyorum. Youtube hesabımdaki favori videoları izleyebilmek için youtube widgetine giriş yapmış olmam gerekiyor. İnternetTV hesabımla Youtube hesabımı senkronize etmem lazım fakat devamlı ağ hatası uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim bu konuda ?

• ip çakışması var ağda mdemi ve tvni aç kapa
  • Emeği geçen herkese çok teşekkürler, sayenizde televizyonu tam performans kullanabildik..fakat ben ilginç bir sorunla karşı karşıyayım, yeni samsung telefon aldım galaxy SII, ve evimdeki internetten facebook,twitter,youtube gibi yerlere bağlanmıyor telefonum. ama tv baglanıyor, bölge olarak ingiltereye ayarlı...Bu arada telefonum başka yerde denedim gayet güzel bağlanıyor, bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalloped -- 12 Aralık 2011; 23:48:13 >
  • Olayı çözdüm,ip çakışması nedeniyle bağlanmıyormuş..yeni ip atadım oldu.
  • lütfen acemiliğimi bağışlayın, d6000 televizyonum var, forumu takip ederek netplayer 2,7 kurdum, ama widgetleri yükleyemedim. net player içindeki dosyalarda yüklü olan televizyon kanallarını açamıyorum, videoların çoğu göstermiyor, desteklenmeyen codec uyarısı veriyor, açılanlar ise devamlı takılıyor, acaba yanlış birşeyler mi yaptım. forumda yazılı IP numarasını girdim, IP'den olabilir mi? yoksa bu durum normal mıdır?
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu yoğunluğunuz arasında bana da yardımcı olursanız, çok sevinirim.
  • Yenilerde Cnn Türk widget var,yükledim anlık haberlerin videoları var kullanışlı güzel yapmışlar gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Yenilerde Cnn Türk widget var,yükledim anlık haberlerin videoları var kullanışlı güzel yapmışlar gerçekten

Teşekkürler

Akşam bir deneyelim :)
  • arkadaşlar diziport ya da dizimag için widget var mı acaba ?

http://www.dizimag.com/
    http://diziport.com/
  • nstreamplayer programı eklendi.. youtube tek link videolarını gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

nstreamplayer programı eklendi.. youtube tek link videolarını gösteriyor.

Hangi IP 'de bu ?
  • benim sitenin altında www klasörü altında dosya var. onu wwwfilesharepro programını kurup tv ye bağlanın.
  • Yokmu yeni bir widget

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 19 Aralık 2011; 10:15:49 >
  • arkadaşlar, üstadlar, yardım ederseniz sevinirim. geçen haftaya kadar internet tv den youtube ye sorunsuz girebiliyordum fakat. son zamanlarda sürekli bağlanamamaktan kafa da 1 milyonken bişileri mi değiştirdim ne şuan internet tv deki bütün herşey gitmiş. ve internet tv tuşuna bastığımda çıkan ekranda ayarlar kısmına giremiyorum. sadece internet tv görünümlü sol ortadaki pencere açılıyor. şimdiden hepinize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.