Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
263.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sitenin adresini tvne girersen bişeyler var .ettu selamlar.

siteye yeni uygulamalar ekledim serverimin www klasörünün altında .

tvnize yeni uygulamalar yuklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 25 Ekim 2011; 11:03:45 >
  • Tv deki You tube her istediğimizi bulamıyoruz bilgisayarla taramadan farklı şeyle rçıkıyor nedense bunun sebebini biliyormusunuz
    birde you tube da vevo muzik klipleri bulunamıyor galiba bunun bir yolu varmıdır ?
  • degerli arkadaslar,

olgan kardesin sayesinde birkac trt kanali izlemek mümkün oluyor..

acaba diyorum diger kanallarida görüntüleyebilecek sekilde uygulama yapan arkadas var mi?

yusuf alp arkadasin sitesinde atv yayini süper calisiyor bende, bunun gibi diger tv kanallarinida ekeleyebilirmisin acaba yusuf kardes/olgan kardes?

vallahi cok seviniriz..simdiden tesekkür ederiz
  • eklerizde linkler bulunmalı.
    ulusal kanal olacak . yerel tv yuklemiyorum
  • süper olur yusuf alp kardes,

atv süper izleyebiliyoruz..digerlerinide yapabilirseniz süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

eklerizde linkler bulunmalı.
    ulusal kanal olacak . yerel tv yuklemiyorum

hocam balık tutmayı öğretirseniz farklı çalışmalarda ortaya çıkabilir gibi
  • herşey forumda ve benim sitede nasıl yapıldığı var.
  • yusuf alp kardes planet sinema ve cocuk calisiyor..

mümkünse atv gibi diger tv kanallarinida eklersen süper olur..

cok sagolasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim7

yusuf alp kardes planet sinema ve cocuk calisiyor..

mümkünse atv gibi diger tv kanallarinida eklersen süper olur..

cok sagolasin

tvdenmi izliyorsun yoksa ps3 falanmı?
  • selam kardes,

tv den izliyorum..

atv cok güzel calisiyor, bu player ile diger kanallari calistirabilirsen süper olur..

planet kanallari da calisiyor..

kanald, flash tv, star tv, ntv vs. bunlarida ekleyebilirsin süper olur, atv dek calistirici gibi olursa sorun olmaz,

trt hd gibi olursa malesef acilmiyor..

simdiden tesekkür ederiz kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim7

selam kardes,

tv den izliyorum..

atv cok güzel calisiyor, bu player ile diger kanallari calistirabilirsen süper olur..

planet kanallari da calisiyor..

kanald, flash tv, star tv, ntv vs. bunlarida ekleyebilirsin süper olur, atv dek calistirici gibi olursa sorun olmaz,

trt hd gibi olursa malesef acilmiyor..

simdiden tesekkür ederiz kardes

çok iyi olur..
  • Harici disk içerisinde filmlerim ve ilgili filmin poster resmi mevcut. Filmi oynatmak için \Source\ tuşu ile kaynak olarak harici diski seçiyorum, ardından klaösörler içerisinden ilgili filmi seçip oynatıyorum. Ancak filmleri seçerken, posterlerini ekranda görebilsem açıkçası çok daha kullanışlı ve gösterişli olacak. Açıkçası kullanıcı kitabında bu konuda herhangi bir ayar bulamadım. Uygulmaları da inceledim orda da bu tür bir uygulama bulamadım. Harici diskten filmleri seçerken ekranda film posterlerini gösteren bir uygulama var mıdır? Bilgili arkadaşlardan yorum rica ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken08

Harici disk içerisinde filmlerim ve ilgili filmin poster resmi mevcut. Filmi oynatmak için \Source\ tuşu ile kaynak olarak harici diski seçiyorum, ardından klaösörler içerisinden ilgili filmi seçip oynatıyorum. Ancak filmleri seçerken, posterlerini ekranda görebilsem açıkçası çok daha kullanışlı ve gösterişli olacak. Açıkçası kullanıcı kitabında bu konuda herhangi bir ayar bulamadım. Uygulmaları da inceledim orda da bu tür bir uygulama bulamadım. Harici diskten filmleri seçerken ekranda film posterlerini gösteren bir uygulama var mıdır? Bilgili arkadaşlardan yorum rica ediyorum...

önce fotoğraf olarak bakıp sonra film tarafından izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

quote:

Harici disk içerisinde filmlerim ve ilgili filmin poster resmi mevcut. Filmi oynatmak için \Source\ tuşu ile kaynak olarak harici diski seçiyorum, ardından klaösörler içerisinden ilgili filmi seçip oynatıyorum. Ancak filmleri seçerken, posterlerini ekranda görebilsem açıkçası çok daha kullanışlı ve gösterişli olacak. Açıkçası kullanıcı kitabında bu konuda herhangi bir ayar bulamadım. Uygulmaları da inceledim orda da bu tür bir uygulama bulamadım. Harici diskten filmleri seçerken ekranda film posterlerini gösteren bir uygulama var mıdır? Bilgili arkadaşlardan yorum rica ediyorum...

önce fotoğraf olarak bakıp sonra film tarafından izleyebilirsiniz.

Smart TV içerisindeki "Your Video" bölümü çok gösterişli. Keşke onun gibi bir uygulam olsaydı (offline).

• Youtube'da Ara, ardından anahtar kelime girme bölümünde daha önce arattığınız bir kelimeyi seçip, örneğin:Mavi olsun,"Mavi Ay" yazmayı denermisiniz.

Benim yaşadığım problem: mavi den sonra boşluk bırakma düğmesi sıfıra basınca TV resetleniyor??? Sizde de böyle birşey oluyor mu acaba
  • 91.67.48.154 IP numarası çalışmıyor. Daha önceden bu IP numarasındaki widgetleri yüklemiştim. Tekrar güncellemeye basınca bağlanmadı ve önceden kurulmuş olanlar da hata veriyor. Bu IP numarasında bir sorun mu var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolars

91.67.48.154 IP numarası çalışmıyor. Daha önceden bu IP numarasındaki widgetleri yüklemiştim. Tekrar güncellemeye basınca bağlanmadı ve önceden kurulmuş olanlar da hata veriyor. Bu IP numarasında bir sorun mu var acaba?

91.121.84.162 deneyebilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senolars

91.67.48.154 IP numarası çalışmıyor. Daha önceden bu IP numarasındaki widgetleri yüklemiştim. Tekrar güncellemeye basınca bağlanmadı ve önceden kurulmuş olanlar da hata veriyor. Bu IP numarasında bir sorun mu var acaba?

91.121.84.162 deneyebilirsin

Burda sadece Netplayer var ben özellikle youtube3dhd ve diğer widgetleri yüklemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolars -- 27 Kasım 2011; 23:59:22 >
  • güncel linkler imzamda.
  • imzanı göremedim.yazabilirsen iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.