Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
263.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

94.102.4.80

88.80.222.192

91.121.84.162

91.67.116.250

91.67.49.73

66.232.102.195

91.67.48.154

hocam sıradan dene, mutlaka birinde çalışan netplayer vardır. rss olarak ta

http://bit.ly/miloshkoENG

http://bit.ly/miloshko

linklerini öneririm

Bu rss linkleri direkmi yazıyoruz yoksa link içindekihttp://www.tvwidget.pl/dr.php?file=www.nesgamer.com/ vb... linkleri yazıyoruz

yahoo nun internet connected tv uygulamasına hangi dil seçeneğinden ulaşabileceğimizi biliyor musunuz? Dil seçeneğinde ingiltere, almanya, amerika dillerine baktım. Her dilde çok farklı application lar çıkıyor ancak yahoo connected tv yi bulamadım. :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Yahoo TV Widget Development Kit, samsung sdk programıyla aynı görevi görüyor yani bu programla hali hazırda yüklü olan yahoo widget içine ek modüller yazabiliyoruz. İçinde widgetin kendisi var mı bilemiyorum çünkü bakma şansım yok sadece linux altında çalışıyor program widgeti belki dışardan temin edebiliriz ancak hiç bir şekilde rastlayamadım her yerde verdiğiniz link verilmiş. Linux bilgim zayıftır ancak vaktim olduğunda linux live cd ile deneyeceğim programı.

Olgan Bey merhaba, yahoo tv yi nasıl yükleyebiliriz. hiç bir yerde bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbey_ticaret

iş bankasının çıkarttığı widgeti bende yükledim. teknolojii gerçekten türkiyede gelişiyor.umarım diğer bankalarında widgetleri çıkar diyorum.

Garanti bankasının da var. Ancak İş Bankası konuşturmuş yine. İlklerin Bankası...
  • quote:

direkt yazıyoruz, add rss seçeneğinden

Dostum son olarak National Geographic kanalını tam olarak nasıl izlerim .

Yardımların için teşekkür ederim .
  • arkadaşlar merhaba daha önce çalışan ıp bir kaç aydır çalışmıyor daha önceleri sürekli yeni widget çıkmışmı diye senkonize ediyordum ve en son yanılmıyorsam 17 tane widget yüklemiştim şimdilerde tekrar deniyorum server hatası veriyor hiç bir şey bulmuyor yanlışlıkla internet tv widget leri silsem bir daha koyamıyacağım kısacası yanarım çünkü youtube hd silinirse hiç te zevki kalmaz sanırım bence ıp nosu yazıyorum.91.67.48.154 neden hata verdiğini bir bilen varsa bizimle paylaşabilirlerse sevinirim. teş.....

Birde net player üzerinden atv hd izleyebiliyormuyuz saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoakdemir -- 10 Ocak 2012; 12:56:27 >
  • arkadaslar ses codek hatası verıyor cogu witget ıcındekı fılmler tv ya codekmı yukleyecez..(46D7000)
  • arkadaşlar merhaba daha önce çalışan ıp bir kaç aydır çalışmıyor daha önceleri sürekli yeni widget çıkmışmı diye senkonize ediyordum ve en son yanılmıyorsam 17 tane widget yüklemiştim şimdilerde tekrar deniyorum server hatası veriyor hiç bir şey bulmuyor yanlışlıkla internet tv widget leri silsem bir daha koyamıyacağım kısacası yanarım çünkü youtube hd silinirse hiç te zevki kalmaz sanırım bence ıp nosu yazıyorum.91.67.48.154 neden hata verdiğini bir bilen varsa bizimle paylaşabilirlerse sevinirim. teş.....

Birde net player üzerinden atv hd izleyebiliyormuyuz saygılar.
  • Ardaslar türkiyeden RSS linkleri varmı acaba ..
  • bu ip nosunu yazarmısınız ...youtube teklink deniyor ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

nstreamplayer programı eklendi.. youtube tek link videolarını gösteriyor.

anlamadığım konu.. ayrıntı verebilirmisiniz. Klavye??
  • 91.67.116.250
    içindekiler
    nKTVplayer, NetPlayer, nYouTubeHD3D, nRuHD, nMuzungaTV, nStreamPlayer, ONLINE_VIDEO, wikipedia, Russian TV and Radio, Plex, Zoomby, StreamInteractiv_video, Gismeteo, Sport_Express, National_Geographic, Skype

Rıdvan hocam, buradaki nstreamplayer altında o kanal var ama zaman zaman çalışıyor
    bu ip deki nYouTubeHD3D den 1080p klipleri takılmadan izleyebiliyorum, herkese tavsiye ederim.
  • quote:

91.67.116.250
    içindekiler
    nKTVplayer, NetPlayer, nYouTubeHD3D, nRuHD, nMuzungaTV, nStreamPlayer, ONLINE_VIDEO, wikipedia, Russian TV and Radio, Plex, Zoomby, StreamInteractiv_video, Gismeteo, Sport_Express, National_Geographic, Skype

Rıdvan hocam, buradaki nstreamplayer altında o kanal var ama zaman zaman çalışıyor
    bu ip deki nYouTubeHD3D den 1080p klipleri takılmadan izleyebiliyorum, herkese tavsiye ederim.

eski ipden youtube hd yüklemiştim.
    bu ip ile de birşeyler yüklemek isteyince, eski yüklediklerimde herhangi bir problem olacak mı?
    yoksa onlar aynen kalıyor mu?
  • samsung menüsünden indirilenler silinmiyor, farklı ip den indirilen widgetlar siliniyor, yenileri yükleniyor. ama, önceden de netplayer var ise ve rss eklemişseniz, yeni ip den netplayer yüklediğinizde rss ler genelde silinmiyor. bazen de siliniyor memnunsanız değiştirmeyin bence. bu linkteki içeriğin çoğu rusça.
  • quote:

samsung menüsünden indirilenler silinmiyor, farklı ip den indirilen widgetlar siliniyor, yenileri yükleniyor. ama, önceden de netplayer var ise ve rss eklemişseniz, yeni ip den netplayer yüklediğinizde rss ler genelde silinmiyor. bazen de siliniyor memnunsanız değiştirmeyin bence. bu linkteki içeriğin çoğu rusça.

teşekkür ederim bilgi için.
    şuan için memnunum değiştirmeyeceğim o zaman...
  • Netplayer için tüm trt kanalları
    http://iptv.coffeecup.com/storage/TRT.xml
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Netplayere eklemek için harika bir link. İçinde yüzlerce film, mp3, deve güreşi sporu ne ararsanız var. Biraz Polonyaca bilmenizde yarar var.
    Link başka bir forumdan alıntıdır. vedatarsav arkadaşa teşekkürler.

http://files.internet-tv.webnode.sk/200000147-e7061e7fd7/auto2.xml

aynen fena baya bişey war ama buun gibi türkçe içerikli adresler yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekhotr

Netplayer için tüm trt kanalları
    http://iptv.coffeecup.com/storage/TRT.xml

desteklenmeyen içerik diyor hocam
  • quote:

91.67.116.250
    içindekiler

Tamam dostum sagol

Ilerleyen zamanda rss ler turk olursa cok guzel olur
  • 1.cisi türkçe rss yada widget adresleri warmıdır ?
    2.cisi bu yabancı spor kanallarını hangi rss ile izleyebilirimö
    3üncüsü online vide widgetinda vlc dosyalrını açmıyor ne yapmam gerekiyor ?

ilginize şimdiden tskler
  • slm arkadaşlar bende LE40c550 samsung tv var bu yaptıklarınızı bende yapabilirmiyim acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.