Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
261.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhaba forumdaslar ben es serisi tv widget indirdim ama daha önceden izlediğim kanllar izlenmiyor ayarlar kısmına girip adres yazmam lazım ama gecerliplaylist kısmına girip yazamıyorum tv sıfırlayıp yapıyorum ama yine olmuyor nasıl yapabilirim acaba
  • Hangi widgeti indirdin? Daha önce hangi widgetten kanalları izliyordun? Şayet IP tv'lerden bahsediyorsan bu linklerin ömrü çok kısa sürebiliyor. Hatta saat içinde değişebiliyor.
  • Merhaba,aktif olarak çalışan bir ip link var mı? seyirturk çalışmıyor 650c serisinde. Reset atıyor.
  • seyirTURK'ü IP'den yüklemek isteyenler için: 209.240.106.40

    seyirTURK 40C 650'de sorunsuz çalışıyor. Reset atıyorsa tv kapalı iken tv'ye giden ethernet kablosunu çıkarıp açın.
    seyirTURK widgetini silin. Tv'yi kapatın, ethernet kablosunu takın. seyirTURK'ü tekrar yükleyin. Yüklemeden sonra tv'yi mutlaka kapatıp açın.
    Edit:Yukarıdaki IP'den de yükleyemiyorsanız, tv'nin ağ ayarlarından manuel IP ile Dns numaralarını verip kaydedin. Bu şekilde deneyin. Mutlaka olumlu sonuç alırsınız.
  • Seyirturk yükleniyor da,hiç bir içerik açılmıyor. Kimisi üyelik istiyor sanırım,kimisini de çalıştırmak istediğimde reset atıyor. Şu ana kadar ne bir radyo,ne bir film,hiç birini çalıştıramadım. Bazen takılıp kalıyor,bazen hiç bir aktivite olmuyor. Bazen de reset atıyor dediğim gibi. Dediğiniz ip'den dediğiniz şekilde yüklememe rağmen. Dün yabancı bir widget buldum. En azından youtube'u çok güzel çalıştırıyor. Bunun yanı sıra bazı yabancı kanalları ve filmleri izleyebiliyorum. İsmi iPTVX : 86.189.134.187
  • Linklerin hepsi sitelerden otomatik olarak ne varsa aynen gelir. Silinen bir linkte geçici olarak donma yada reset atma bende de arasıra oluyor. Girdiğin linkte fazla bekletirse bil ki o link ya silinmiştir, yada içeriği tv'ye uygun değildir. Reset atmadan önce stop tuşuna basıp beklemelisin. Tabii bu arada internet bağlantının kesilmemiş olması gerekir. Vip üyelik alırsanız çok daha fazla film, dizi v.s izleyebilirsiniz.
  • seyirturk kun suyu çıkmış. klavyesini kullanmak istiyorum vip ol diyor. klavyesiz ise hiç bir iş olmuyor. bana sadece youtube lazım.

    Selam bluestar hocam. es8000 tv kullanıyorum. smartta bi işimizi gören çocuk için youtube idi oda eski tvlerde iptal olmuş. forumda server ip vermişşin ama oda 2016 yılında imiş artık çalışmıyor yanırım. devolop aktif bende başka bir server ip verebilir misin? sadece youtube olsun yeter çocuk çizgi film izleceyecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

    Seyirturk yükleniyor da,hiç bir içerik açılmıyor. Kimisi üyelik istiyor sanırım,kimisini de çalıştırmak istediğimde reset atıyor. Şu ana kadar ne bir radyo,ne bir film,hiç birini çalıştıramadım. Bazen takılıp kalıyor,bazen hiç bir aktivite olmuyor. Bazen de reset atıyor dediğim gibi. Dediğiniz ip'den dediğiniz şekilde yüklememe rağmen. Dün yabancı bir widget buldum. En azından youtube'u çok güzel çalıştırıyor. Bunun yanı sıra bazı yabancı kanalları ve filmleri izleyebiliyorum. İsmi iPTVX : 86.189.134.187

    Selam hocam. es8000 tv kullanıyorum. smartta bi işimizi gören çocuk için youtube idi oda eski tvlerde iptal olmuş. forumda server ip vermişşin ama oda 2016 yılında imiş artık çalışmıyor yanırım. devolop aktif bende başka bir server ip verebilir misin? sadece youtube olsun yeter çocuk çizgi film izleceyecek.




  • yasesa kullanıcısına yanıt
    Tek çözüm sanırım tv yanına notebook koymak bu şekilde youtube dahil herşeyi tv de seyeretmek,bu durumda smart tv yede gerek kalmıyor..2.el ucuz laptoplar bulunabilir..
  • yasesa kullanıcısına yanıt
    sanırım yeni ip si 86.189.202.148 ama çalışıyor mu bilmiyorum

    edit : youtube çalışıyor, 1080p ve çok hızlı. paylaşım için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 14 Ekim 2017; 20:48:44 >
  • bi deneyim. takip
  • yasesa kullanıcısına yanıt
    Çalışırsa bi cevap mesaj atarsın.
  • Merhaba arkadaşlar bende 43mu7000 smart tv var develop girişi yapmak istediğimde mail adresi istiyo kabul etmiyo sorunu çözen varsa yazabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Email: develop
    Password: sso1029dev! (önce parola yaz, sonra develop yazıp Log In tıkla. Olmazsa 6-15 haneli bir parola oluştur.
    Yine de kayıt olamazsan önce facebook widgetini silin. Kayıt olduktan sonra yeniden oluştur.
    Bu yazdıklarım ES-F serileri içindir. Uyarsa işin görülmüş olur.
    Not: Tv internete wi-fi ile bağlı olup sorunu çözemezsen, tv'yi ethernet kabloyla bağlayıp öyle dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridvan1903

    quote:

    Orijinalden alıntı: argylexxx

    Rıdvan kardeşim, tv yi alalı 2 ayı geçti. Çok vakit bulamıyorum ben de ilgilenemiyorum. Favori RSS kanallarımı **** ile işartelemiştim zaten.

    Eve geldiğimde sadece yarım saat veya 1 saat vakit harcayabiliyorum bu konuya. Netplayer dışında Sunucu IP ayarlama segmesine 91.67.116.250 girin ve sonra Kullanıcı uygulama Senkronizasyonu segmesini tıklayarak çok farklı uygulamaları da yüklemeni tavsiye ederim.

    Herkese iyi seyirler.


    Teşekkürler ip ve widget ler yükledim 3dyoutube , netplayer 2.73 vb...

    Alıntıları Göster
    hocam ip tv uygulaması yüklene biliyor mu dns adresi girmiyor artık




  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.