Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Easy java yok. Telefondan nete girerek programları yükle ve kur bilgisayardan atamazsın. Ya da mailine at daha sonra telden malie girip kur. Bu da olabilir. Bence easy java nın pek esprisi yok.
  • mini operayı sitesinden indirdim fakat etkinleştirliyor diyor ve öyle kalıyor....kapatmak zorunda kalıyorum...
  • birtane daha firmware cıktı S800MXEIK1 türkçe dil varmı bilmiyom ama kolay java yükleme var galiba..
  • Türkçe yok. XE11 in devamı. Easy java var. Ama pek fark yokmuş bunda.
  • türkçenin çıkmasını beklicez desenize....Şu operayı bi yuklesem easy java iyi olmuş....Bazı stelerde yeterli kaynak yok diyor bellek mmi yetmiyor yani????
  • Zaten Türkçe firmware çıktı geçen ay. En son güncelleme bu "S8000XPIJ7". Sadece easy java yok. Ama buda çok öenmli değil. Telefonun browserindan m.getjar.com a girip opera mini 5 direk telefonundan indirip kurabilirsin. Veya nette bulduğun bir programı mailine atıp daha telefonundan maile girip telefonuna kurabilirsin.
  • opera miniyi bulamadım kardeş o sitede...Hem yeni fwnin turkcesi gelsin demek istemiştim ben...
  • Arkadaşlar merhaba Ben telefonu bağladiğımda çıkarilaiblir disk olarak görüyor ve pcstudio görmüyor nasıl gösterebilirim pc sstudio ya bu telefonu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 15 Aralık 2009; 0:16:19 >
  • usbye taktıgında tel ekranında 3 secenek gelıyor ordan pc suite tıkla...He bide ayarlar kısmından usb takıldıgında hangı secenek aktif olsun diye bir secenekk var ordan da düzeltebilirsin..Ayarlar>telefon ayarları>Pc baglantısına tıkla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Arkadaşlar merhaba Ben telefonu bağladiğımda çıkarilaiblir disk olarak görüyor ve pcstudio görmüyor nasıl gösterebilirim pc sstudio ya bu telefonu ?

Eğer usb yi taktığında üç seçenek çıkmıyorsa, ayalrlar - hafıza bölümünde istediğini seçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 15 Aralık 2009; 10:48:03 >
  • Bu sen güncellemenin tr dil seçeneği çıkmadımı acaba???
  • En türkçe olan S8000XPIJ7 firmware var. Ben dün yükledim. Gayet güzel olmuş. Hassasiyet falan artmış hep.
  • arkadaşlar multiloader kullanmadan (garanti kapsamından çıkarmamak için) sadeece pc studio ile nasıl güncelleme yapabiliyoruz, tarif eder misiniz..
    ayrıca güncelleme sonrası ücretsiz olan navigasyonun ücretli hale gelme ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremce -- 20 Aralık 2009; 18:34:31 >
  • arkadaşlar,
    bendeki firmware'i nasıl görebilirim? hangisini kullanıyorum acaba?
    zaten değiştirmeyi planlamaya başladım ya neyse. adamlar youtube dailymotion gibi sitelerde video
    izleyebilmemize imkan tanımamışlar...meh
  • *#1234# yaparak görebilirsin. Kendi browserı çok iyi değil. Opera mini 5 i indir ve kur daha sonra youtube a girebilirsin.
  • tekrar cevap için teşekkürler ufuk:) indirim onu dediğin gibi youtube'u aciyor ama video'yu açmaya kalkınca yine kendi brower'ını açıyor ve hersey yalan oluyor:(
    opera kendisi acamiyor mu acaba videoyu:)

birde *#1234# tuslayip aramaya bastigimda unknown application gibi bir hata veriyor meret:)
  • gmail push ayarlarını ve internet profilinde ki tüm ayarları gönderecek bi arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizms

tekrar cevap için teşekkürler ufuk:) indirim onu dediğin gibi youtube'u aciyor ama video'yu açmaya kalkınca yine kendi brower'ını açıyor ve hersey yalan oluyor:(
    opera kendisi acamiyor mu acaba videoyu:)

birde *#1234# tuslayip aramaya bastigimda unknown application gibi bir hata veriyor meret:)

Dostum birde şöyle bir şey öneriyim. yukarda bolt 1.6 adlı browsr var. bide onu yükle teline. daha sonrada youtube gir ve video ayarlarını yap. Direk ayarlardanda yapabilrisin. Bak bakalım video oynatacakmı boltta. eğer oynatırsa sonra operada tekrar dene.
  • Arkadaşlar arabistandan samsung jet s8003 getirttim. Fakat navigasyon ile ilgili bir yazılım içinde yoktu. Ayrıca ayarlar içinde navigasyonu aktive etmeyi sağlayacak biryer de göremedim. Telefona türkçe firmware yükletmeme rağmen ayarlarda navigasyon kısmı görünmedi. Bu telefona nasıl route66 ya da ona benzer bir program yükleyip aktive edebilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Hayırlı olsun. Şöyle bir işlem yapmanız lazım.

*#5239870*# yazıp admin ayarlarını açıcaksınız. Daha sonra internals bölümüne girceksiniz. şifresi *#7092463*#. Bu şifreyi yazıp onayladıktan sonra, LbsApp kısmınıa gireceksiniz. ( En altta.). Oradan navigation bölümüne girip enable kutucuğunu işaretliyeceksiniz. Daha sonra telefon yeniden başlıcak ve açıldığında menüye navigasyon kısmı gelecek. Buradan gerekli işlemleir yapıp aktive ederbilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ama ana konu bu değil. i,sterseniz mesajınızı orayada yazın bende yazıyım. Bu konuyu aramak isteyenler oradan daha kolay ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 21 Aralık 2009; 22:49:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.