Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu samsung jeti. primer özelliklleri çok iyi bence. ama destek açısından çok kötü. yani bi iphone'a bakıyoruz adamlar web sitesi yapmış bir ço oyun var program var falan filan işte keşke bizim samsungta da olsaydı. herneyse bu giriş bölümünden sonra ana konuya giriyim. ya arkadaşlar forum sitesinde baya bi haber var yaklaşık 5-6 aydır çok şey yazılmış ben biraz göz attım ama hepsini okuma ve doğrulama imkanı bulamadım. bunları baştan beri derleyen bir arkadaşımız varsa küçük bi derleme yaparsa çok iyi olur. yani en son çıkan firmwareler hangisi nasıl kuruluyor kurulunca telefonumuz hangi özelliklere sahip oluyor gibi. eğer ilgilenen olursa çok sevinirim ilginize şimdiden çok teşekkür ediyorum:-)
  • arkadaslar,benim versiyon S8003JBIF2 ......galiba eki versiyon.simdi en son cikan hangi firmwarei yuklemeliyiz?en iyisi hangisi arkadaslar?tesekkurler...
  • bu konu neden bu kadar geri kaldi?yeni guncellemeler cikadi mi hala?
  • arkadaslar S8000HZHJA1 diye yeni bir firmware cikmis tarihi (ocak 2010) ama bu "H"harfi de simdi nedek oluyor anlamadim?bu firmware ASYA-HONG KONG icinmis.acaba turkce var mi bunda? http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-samsungsseries.htm
  • evet nedir bu juette son durumlar ? yenileeme yapmaya firmware yüklemeye gerek varmı su an ?
  • En son Frimware ; Muhtemelen ingilizce
    S8000XEJA1
    http://uploadhyper.com/file/25457/S800MXEJA1Binary21.rar.html

ve En Son Multiloader 5.62

http://uploadhyper.com/file/24098/Multiloaderv5.62ExclusiveonSamsungFirmwares.com.rar.html

son olarak win 7 64 bitler için drivers siteye üye olun

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=1311.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 12 Şubat 2010; 22:17:42 >

• Acaba dokunma hassasiyeti üzerinde belirgin farklılıkları olabiliyor mu bu FW lerin???
  • 31 Ocak 2010 Firmware

Buradan
  • kardes bahsettigin firmware aralik 2009 yilinin...oysa yukarida verilen link, ocak 2010 firmwaresi S800MXEJA1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScHenKaL

31 Ocak 2010 Firmware

Buradan

Arkadaşım bi açıklama yapmayı çok mu gördün burdan buyrun ne demek herkes belki senin gibi bilgili değil.
    Ayrıca verdiğin S800DXIL3 Yani Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam Ülkeleri için.

Arkadaş üşenmiş heralde yada tenezül etmemiş firmware ingilizcedir, ben yapayım açıklamasını;

Ülke Kodu

XA = Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, UK
    XB = Denmark, Norway, Sweden
    XC = Portugal, Spain
    XD = Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
    XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
    XF = Bulgaria, Croatia, Romania
    XP = Dutch, French, Italian, Spanish, Dutch, Polski, Portuguese, Turkish
    XW = UK, Italy, Germany, France, Australia, Netherlands, Belgium, Switzerland
    XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom

DD = India
    DX = Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
    ZC = China, Hong Kong
    ZH = Hong Kong
    JP = Arabic, Persian, English, French, Turkish
    JV = Turkish

Not: Bütün firmware lerde İngilizce sürüm vardır

Yıl/Ay Kodu:

A = 2001 - Ocak
    B = 2002 - Şubat
    C = 2003 - Mart
    D = 2004 - Nisan
    E = 2005 - Mayıs
    F = 2006 - Haziran
    G = 2007 - Temmuz
    H = 2008 - Ağustos
    I = 2009 - Eylül
    J = 2010 - Ekim
    K = 2011 - Kasım
    L = 2012 - Aralık

Örnek Açıklama: S3100 version - S3100XXIK1 Kasım 2009
    XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
    I = 2009
    K = Kasım
    1 = Version

S 8000 in şimdiye kadarki versiyonları aşağıdadır.

Bana pek zahmet olmadı.. .
    İyi Forumlar..

Not: Linklerde hata almamak için rapid.share ve mega.upload larda aradaki noktaları kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 12 Şubat 2010; 23:13:54 >

• arkadaslar yeni cikan en son ocak 2010 yili versiyonunu yukledim(turkce yok) S800MXEJA1...inanin son cikan turkce firmwareden(S8000XPIJ7) hic bir fark yok sadece bunda easy java var onda yok....yani pc den telefona uygulamalar,oyunlar vs vs atabiliyoruz,diger turkce firmware yle ise telefonun browserine girip atabiliyoruz...fark bu baska hic bir sey en ufak bir uygulama veya bir gelisme yok.....bilginize
  • Bende azıcık birşey biliyorsam ki mesleğim bilgisayar ve programlama üzerine, hem bu telefon hemde samsung dan telefon almak hayatımın hatası.. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 14 Şubat 2010; 2:57:26 >
  • cok yanlis biliyormussun o zaman,bu benim besinci samsungum ve hepsinden de cok cok memnundum...bir tanesi bile bozulmadi.hem samsung hem de eski nokia kullanicisi olarak bunlari soyluyorum....
  • Merhaba arkadaslar uye oldum siteye ancak S8000XPIJ7 firmware inın s8003jvih1 den farki nedir bunu ogrenmk istiyorum . su anda telefonmdaki mevcut yazılım s8003jvih1 . Yardımlarınızı bekliyorum

Orijinalden alıntı: levis_mk

cok yanlis biliyormussun o zaman,bu benim besinci samsungum ve hepsinden de cok cok memnundum...bir tanesi bile bozulmadi.hem samsung hem de eski nokia kullanicisi olarak bunlari soyluyorum....

Sen bayağı bi doğru biliyosun sanırım, yazdığın mesajlardan anlaşılıyor.

Telefonuna pc den flash10 yüklemeye kalkıp, video izleyemeyip, "Exchange ActiveSync" in ne olduğunu bilmeyip, telefonun browser inden girip mail okuyamayıp, donanımhaber e giremeyip, bu kadar sorunla karşılaşıp sonrada telefon sağlam deyip değerlendirmeyi buna göre yapan biri hakkaten doğru biliyordur bencede!

Telefon komplikedir arkadaşım öyle bir iki iyi yanı için tam ve kesin olarak samsung iyidir bilmem nedir denemez.
    Samsung da yazılımsal destek denen bişey yok herkes kendi çabalarıyla birşeyler yapmaya çalışıyor, burdaki arkadaşlar ve sağdan soldan yabancı sitelerken kendi çapımızda yaptığımız çeviriler sayesinde S8003 lerimiz bişeye benzemeye çalışıyor kendi çapında.
    Nokia nın 5530 u bile daha çok destek görüyor, tabiki aynı kategoride değiller tam olarak (çünkü o symbian işletim sistemine sahip) ama ovi store bile çok iyi çalışıyor ki o tlf un fiyatı 400 TL civarında.
    Ben bi telefona 900 küsür TL veriyorsam destek de beklerim sorun da istemem ama saolsun samsung S8003 ümüzü adam gibi bişeylere benzetmek için otuzbin takla attırıyor bize.

Neyse, diyeceğim pişmanım çünkü bi çok artı yönü olmasına rağmen verilen parayı hak etmiyor, en azından samsung hak etmiyor o parayı, her türlü de açıklarım sebeplerini.
    Kıçıkırık I Phone bile yazılımla nabız ölçerken binlerce uygulamaya sahipken her bankanın özel uygulamasıyla banka işlemleri bile yapılırken onunla aynı hatta belkide daha iyi bir donanıma ve görselliğe sahip S8003 ün samsung tarafından üvey elvat muamelesi görmesi aşırı derecede canımı sıkıyor.İş bankasının mobil anahtar uygulaması bile çalışmıyor onca samsung modeli desteklenirken, onu bırak gmail in java uygulaması bile çalışmıyor, bir tane adam gibi sensörlü oyun yok elle tutulur (ki 5530 da bile var sensörlü oyun ve gayet hoş).. .

• sevgili ozan parlak arkadaşıma katılmamak elde değil. yani bi insanın duygularını bu kadar mı güzel yazıya döker başka bi insan. elbette bir telefonun kamera kalitesi, ekran çözünürlüğü, 3g, çift kamera gibi donanımsal özellikleri çok önemli ama aynı zamanda yazılımsal öğelerde çok önemli. samsung sitesine gir ne bir oyun nede bir uygulama yükleyebiliyorsun s8003 için. neye baksam alt taraftaki uyumlu modeller kısmında s8003 yazısı göremiyorum. inanın şu forum sitesi de olmasa doğru düzgün bi şey göreceğimiz öğreneceğimiz yok. ayrıca sadece iş bankasının değil garantinin mobil şifrematik cep bank gibi uygulamalarını da desteklemiyor bir çok alt model desteklemesine rağmen. yani özet olarak çok haklısın ozan arkadaş.
  • Maillerimin tamamını Push Mail ile alabiliyorum.

Donanimhabere girebiliyorum.

Filmleri en yüksek ses ve görüntü kalitesinde izleyebiliyorum.

He eksi yönleri yok mu var. Ama kalkıpta telefonu yerden yere vurmanında bir alemi yok. 5530 ile Samsung Jet aynı kefeye konulamaz bile. Ben bu telefonu neden aldım;

1) Her daim müzik dinlerim. Fazlasıyla karşılıyor. Müzik kütüphanesi oluşturabiliyorum
    2) Film izlemeyi çok severim. Görüntü ve Ses kalitesi beni fazlasıyla tatmin ediyor. Çoğu telefonda göremeyeceğim kaliteye sahip.
    3) Maillerime her daim ulaşmalıyım. Blackberry gibi her daim maillerim cebimde.
    4) Azda olsa acil işim çıktığında internete girip bilgi almam gerekiyor. Oda tatmin edici. (Gönül ister iphone kadar güzel olsun ama idare ediyor)
    5) Yüklediğim veya çektiğim fotoğraflara güzelce bakabileceğim bir cihaz.

Söylemiş olduğum gibi bu işler biraz arz talep meselesi. Bir kağıda bana hangi özellikler lazım ve ben ne almalıyım dersek cihaz seçmek çok daha kolay olacaktır. Benim ihtiyaçlarım yukarıdaki 5 madde idi. 5 maddeyide cihazdan alabiliyorum.

Teşekkürler.

• @ozanparlak

• quote:

Orijinalden alıntı: Akın Türkcü

He eksi yönleri yok mu var. Ama kalkıpta telefonu yerden yere vurmanında bir alemi yok. 5530 ile Samsung Jet aynı kefeye konulamaz bile. Ben bu telefonu neden aldım;

Arkadaşım muhalefet olmak için mi yazıyosunuz anlamıyorumki ben tlf un kendisini vurmadım farkındaysan yerden yere, cümlelerimin içindeki o ince ayrıntıyı kaçırmana üzüldüm.

Herkesle her şartta bu tlf un ne kadar dandik (kesinlikle ve kesinlikle donanımsal bir sıkıntım yok tlf la sakın birdaha kimse böyle yanlış anlamalarla msj atmasın darlanıyorum yanlış anlaşılmaktan) olduğunu herkesle her şartta tartışırım.Wm ye b.k atan arkadaşlar java nın varoşluğunu da nasıl görmez ona biraz şaşıyorum, bozulsun sistem önemli değil yenilerim ama bana araştırmam için kurcalamam için geniş bi alan sunsun bu önemli benim için.Bi word dosyasını bile aram gibi okuyamıyosam kötülerimde yerden yere de vururum o tlf u kimse kusura bakmasın.. .

• slm Ozanparlak Arkadaşım,
    S8000XEJA1 2010 Ocak firmware güncellemesini Samsung S8003 Jet telefonuma yaptım.Güncellemeden sonra aşağıdaki işlemi gerçekleştirdim.
    a. Type *#197328640# in the Idle mode, then you can reach the test mode.
    b. Select [6] Video
    c. Select [3] Camera Firmware update
    [Please Wait] will be displayed.

Wait a few minutes then [Please Wait] will be changed to [SUCCESS]. Fakat bu işlemden sonra [success] yerine [fail] oldu. Bu sorunun çözümün de bana yardımcı olursan çok sevinirimm.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.