arkadaşlar bana bi yardım edebilirmisiniz ben daha önçe cihaza s8000mcejc1 sürümünü yüklemiştim bu sürümde ortadaki beşgen düğme basınca arka ışık geliyordu şuan cihaza s800mcejj3 sürümünü yükledim bu sürümde arka ışık gelmiyor beşgen tuşa basınca bunu anlamadım diğer dümelere basınca arka ışık geliyor? beşgen düğme diğer işllemlerini yapıyor ama o düğmeye basınca arka ışık gelmiyor dokunmatik panelden arka ışık açıktan herhangi bir tuş seceneğini sectim gene olmadı yoksa bu normal mi bu sürümde?
Arkadaşlar konuyu hortlattım biliyorum ama aylar öncesinde (sanırım bu yılın başlarıydı) jetdroidi başarmıştım. sd kart üzerine kurulan android ve telefon dual boot oluyor. tabi ubuntu (linux) gerekiyor. neyse, ama andridi açtıktan kısa bir süre sonra, ekran çizgiler haline gelip, tamamen kullanılmaz bir şekle bürünüyor. eclair androidin ilk versiyonu için denenmiş olduğundan bunu denemiştim. youtube ve yabancı sitler aracılığıla yapmıştım. ama başarılı bir şey değil. efektif değil. ha illa deneyeceğim diyen varsa, micro sd kartın class derecesi 6 seviyesinde olsun belki okuma yazma hızıyla kod akışının bir ilgisi vardır. onu denemedim. bendeki class 2 veya dört dü. neyse, uğraştığınıza değmez diye düşünüyorum. siz bilirsiniz.. sygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme