Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Frimware çıkmış muhtemelen türkçe değil

XE Europe, Slovic
    S8000XEIK1

http://www.mega-upload.com/?d=7G806Y4X

aradaki"-" işaretini kaldırın

http://www.4shared.com/file/171484017/ccd08c9c/S8000XEIK1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 22 Aralık 2009; 13:06:07 >
  • Evet bu firmware XII2 nin bir üstü. Türkçe yok easy java var.
  • forum çok sesiz demekki yeni bi sürüm yok piyasada...
  • S8000XEIK1 güncellemeyi yaptım. açma tuşuna basınca üçgen içinde ünlem işareti çıkyor ve telefon açılmıyor. bilgisi olan varmı arkadaşlar. kolay gelsin.
  • Acaba güncellemeyi hatalımı yükledin ? Bir daha güncellemyi dene bence.
  • S8000XXIG3 ve S8003JVF1 yükleyince sorunsuz çalışıyor. ikisi de ama diğerleri çalışmıyor. anlayamadım. daha önce onları yüklemiştim. dosyaları internetten tekrar yükledim. sonuç aynı.
  • arkadaşlar hepinize kötü bir haberim var. cuma günü telpaya direk mesaj attım firmware yüklersek ne olur, evet ya da hayır diye cevap verin diye cevap bugün geldi ve eğer yazılım yüklerseniz garanti dışı kalır tarzında kopyalıyorum attığım ve aldığım mesajı;

"""""

Gönderilmesinden bu yana geçen süre: 2 gün 19 saat 41 dk. 33 sn.

iyi günler telpa garantili s8003 sahibiyim. garanti kapsamı ile ilgili bir konuda danışmak istiyorum.

İnternette herhangi bir sitede yayınlanan s8003 firmwareleri telefonuma sorunsuz yüklediğim zaman cihaz garanti kapsamı dışında kalır mı? evet garanti dışında kalır, hayır garanti dışı kalmaz şeklinde cevap verirseniz sevinirim

ayrıca telpa neden bu cihaz için firmware güncellemesi yapmıyor. şu an yurtdışı kullanıcıları bu yeni firmware sayesinde daha çok özellikli olarak( yatay menü, daha hassas dokunmatik ekran gibi) kullandığı halde biz telpanın destek vermemesi yüzünden neden aynı ürünü daha kötü özellikli kullanıyoruz.

Cevap;

Cxx Sxxx TELPA destek 04.01.2010 11:51
    Zaman ölçümü
    Önceki mesaj ile arasındaki süre: 2 gün 9 saat 32 dk. 44 sn.

Sn. 10lion,

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. S8003 modelimizin yurtdışında bulunan versiyonlarını yüklemeniz durumunda cihazınız servis dışı kalıcaktır. Bu nedenden dolayı güncel yazılımları servisimizde yüklemenizi öneriyoruz.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

İlginize teşekkürler

Saygılarımızla

• çok enteresan telefonumu aldığım yerde(media markt) ısrarla sorduğum halde kesinlikle böylesi bir yükseltmenin garantiyi bozmayacağını bir sene içersinde kendilerine getirmem durumda
    ilgilenileceğini söylemişlerdi:S başarı elektroniğe daha önce fw'li cihaz yolladıklarını, sorun olmadığını da söyledi hatta. başarı ile telpa aynı değiller miydi ki?
  • orada yurtdışında bulunan versiyonları demişler türkiye için olanları istediğin gibi yükleyip kullanabilirsin
  • burda ve diğer yabancı sitelerde verilen bütün firmware'ler zaten yurtdışı versiyonlar türkçe olması yerli versiyon olduğunu göstermez ne yazıkki. bütün firmwareler s8000 için ama türkiye'de satılan model s8003 ve nu versiyon için ne yazıkki yatay menu olan bir firmware yok.

arkadaşlar telpa'nın dediği gibi s8003 olan cihaza s8000 firmware'i yüklerseniz
    telefonunuz garanti dışı kalır

iki kere iki dört kadar net artık bu ne yazıkki s8003 yazılımını beklemek zorundayız
  • S8000XEIK1 yada güncellemeyi yaptım. açma tuşuna basınca üçgen içinde ünlem işareti çıkyor ve telefon açılmıyor. bilgisi olan varmı arkadaşlar. kolay gelsin. zannedersem yatay ekranlı firmware yükleyince sorun çıkartıyor.
  • S8000 Jet sahibiyim telefonumu almanyadan aldım bu fw iyimidir herhangi bir bilginiz var mı?
    fazla kurcalama şansım olmadı bi sormak istedim
    (SW VER)
    S8000POIG1
    (CSC VER)
    S8000XEFIG1 (ED004)
    (FFS VER)
    XEF
    (RC1 VER)
    XEF
    (RC2 VER)
    XEF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskeceli -- 6 Ocak 2010; 5:38:56 >
  • üçgen içinde ünlem işareti çıkyor ve telefon açılmıyor. bilgisi olan varmı arkadaşlar. kolay gelsin.
  • Arkadaşlar 8003JVIH1 yazılımını nereden bulabiliriz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Arkadaşlar 8003JVIH1 yazılımını nereden bulabiliriz.?

Ben yaklaşık 1 ay önce Samsung serviste yüklettim.. Belki bir üst versiyonu gelmiştir.

Çok ufak 1-2 fark dışında bir fark yok. Sadece dokunma hassasiyeti biraz daha iyi gibi.
  • Samsung'un NPS programı ile yazılım güncellemeyi başaran var mı? Bende desteklenmeyen aygıt diye uyarı veriyor.
  • arkadaslar,bu konuyu guncel tutan herhangi bir firmware sitesi var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

arkadaslar,bu konuyu guncel tutan herhangi bir firmware sitesi var mi?

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?action=pages;sa=2

bu var ama üyelik gerektiriyor sağlam site
  • Arkadaşlar benim bir problemim var
    Telefonumda avea şehir merkezlerinde çekmiyor, sadece ilçelerde çekiyor. Sanırım 3G olan yerlerde sorun çıkıyor.
    Ama sadece avea da sanırım oluyor bu problem.Telsim denedim çekti.Turkcell denemedim.
    Daha önce bu problem yoktu.
    bende kendi başıma sürekli yeni çıkan Firmware leri yüklüyorum, acaba ondanmı.Çünkü Firmware lerin verildiği sitede 3G bandınızı kaybedebilirsiniz deniyor.
    Bir çözüm varmıdır.
    Servise yollayayım diyorum ama Firmware yüklediğim için garanti dışı kalmış olabilir. Telefonu gene orjinalliğine çeviremezmiyim acaba.

Yardım edecek varmııı... veya akıl verebilecek....
  • Menü'ye gir. Oradan Ayarlar'a gir. Ayarlar içinde Şebeke Ayarlarını bul. Daha sonra Şebeke Modu yazan menüye gir. Otomatiği seçersen 3G olan yerde 3G, olmayan yerde 2G'yi kullanır. GSM 900/1800 seçersen her yerde 2G'yi kullanır. Otomatiği seçince 3G var mı diye sürekli kontrol edeceği için biraz daha fazla şarj harcar. Edge hızıyla arasında bir fark göremediğim için 3G kapalı duruyor bende. Sana kalmış birşey.
    Şimdi aklıma geldi. Eğer Avea'da 3G kaydı yaptırmadıysan, telefonun 3G kullanmak istiyordur ama şebeken izin vermiyordur. GSM 900/1800'ü seç öyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBoYSySTR -- 28 Ocak 2010; 23:51:15 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.