Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 55ufuk55

yaa arkadaşlar n'olur yardım edin..
    S8003 Jet'ime konuda belirtildiği gibi S8000XEII2 firmware yükledim.. Bu konuda herkeze teşekkür ederim.. Bu güncelleme gerçekten 10 numara olmuş.. En azından bu cihazın ileride nasıl bişey olacağı şimdiden belli..
    Ancak Firmware yüklemesi bittikten sonra güzelliklerinin dışındaki detaylarıda görmeye başladık.. Telefonun ekran kilidini kaldırmak için sadece kilit açma tuşunun çalıştığını, kapatma tuşunun aktif olmadığını farkettim ki çokta önemsemedim..
    Fakaaaattt... Hafta sonu şehir dışındaydım ve navigasyon a ihtiyacım oldu.. GPS bağlandı.. Gideceğim rotayı buldum.. Git dedim ve işte o anda olan oldu.. Cihaz kapanıp açıldı..
    Gene önemsemeden cihazı açtım GPS bağlandı vs.. git dedim ve tekrar kapanıp açıldı.. her seferinde aynısı oldu ve çıldırdım..
    bu problemi yaşayan başka kimse varmı bilmiyorum ama bende oldu.. daha sonra eski versiyonumu aradım buldum yükledim.. PC Studio dan kontrol etmeye çalıştım..
    PC Studio cihazı S8003 olarak gördü ama güncellemeleri kontrol et dediğimde bu seferde hata almaya başladım..
    "Bu aygıt desteklenmiyor. Seçtiğiniz aygıt yazılım sürümü yükseltme işlevini desteklemiyor." diye hata çıkmaya başladı..
    Daha sonra telefona versiyon yüklerken çıkan download ekranını açtım (Ses kısma+Kamera+Kapatma tuşu ile açılan)..
    ve işte bomba.... Download ekranında S-8000 yazıyo.. Telefondaki versiyon S8003JVF1 (S8003DXIG2 da denenmiştir) haliyle 8003 orjinal versiyon.. PC Studio S8003 olarak görüyor.. Ama sonuçta yukarda yazdığım hatayı veriyor.. Ben hiçbişe anlamadım bu işten..
    Birisi bana yardım etsin n'olur

S8000XEII2 kullanıyorum hala bir kere gps kilitlendi oda benim hatamdı.

multiloaderle yükleyince bir daha pc studio ile güncelleştirme yapamazsınız.

download ekranına gelince telefonun ilk versiyonu s8000 bu versiyonu geliştirip s8003 yapmışlar s8003 , s8000 alt yapısına kurulduğu için download bölümünde s8000 yazar

multiloaderla bir kere yükleseniz bile telefon garanti dışı kalır orjinalliği gider...

• Daha önceden telefonumun ana kartı değişmişti.

Sonradan ben bir güncellemeye yaptım bu güncellemeden sonra telefon bir süre sonra daha önceki hatayla karşılaştı, yani kitlenme sorunu. Bu güncellemeyle ilgili değil yine ana kart sorunuydu. İşin kötü yanı telefonu servise götürücem ama içerde yazılım S8000 :) Neyse servise götürdüm anakartım tekrardan değişti, S8003 yüklenmiş. Bana da kimse neden illegal yazılım yükledin servis dışı oldu diyen olmadı.

Ama yinede değinmek istiyorum benim telefonum daha önceden de aynı arızadan dolayı servise gitmişti.
  • ben son firmwire yükledim yükleme öncesi telefonumu pc suitsiz belleklerini pc tanıyordu fakat yükleme sonrası telefonumu pc ye bağladığımda pc telefonu tanımaz oldu bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlar için teşekürler
  • evde philips telefonum daha var onu pc suit kullanmadan bilgisayar bağlantısı yapıp hem dahili hem harici belleklerini görebiliyorken firm ware yükleme sonrası samsung jetimi bilgisayarım tanımıyor ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arroseur

ben son firmwire yükledim yükleme öncesi telefonumu pc suitsiz belleklerini pc tanıyordu fakat yükleme sonrası telefonumu pc ye bağladığımda pc telefonu tanımaz oldu bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlar için teşekürler

ingilizce kullanıyorsan setting e gir phone setting seç sonra pc connections u seçip ask on connections u seç bundan sonra bilgisayara her bağladığında soracak nasıl bağlanmak istersiniz diye sen mass storage yi seç flash bellek gibi kullan
  • Arkadaşlar son firmware yükledim. fakat wifi ile operadan youtube sayfasını açıyor fakat videoyu oynatacağı zaman her seferinde try again uyarısı geliyor. Aynı şekilde mobiltv izlemek isterkende aynı uyarı geliyor. Acaba media playerdamı bir sorun var? Yardımlarınıza teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgumus72

Arkadaşlar son firmware yükledim. fakat wifi ile operadan youtube sayfasını açıyor fakat videoyu oynatacağı zaman her seferinde try again uyarısı geliyor. Aynı şekilde mobiltv izlemek isterkende aynı uyarı geliyor. Acaba media playerdamı bir sorun var? Yardımlarınıza teşekkürler.

you tube denemedim ama eski türkçe sürümde mobiltv çalışıyordu bunda çalışmıyor turkcell-im sayfasını bile kötü açıyor hızdan şikayetçi değilseniz eski türkçe sürüm daha iyi
  • ustam teşekür ederim hallettim.
  • Türkçesini buldum sonunda ve yükledim telefona XEII2 nin türkçe olanı easy java yok ama sorun değil, gmail ile activesync'yi ayarlayınca mailler blackberrydeki anlık gelmeye başladı, herkese tavsiye ederim bu firmware'i.

http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8000_jet_forum/107868-firmware_s8000xpij7_download_erfahrungen_meinungsaustausch.html
  • Acaba S8000XPIJ7 ve S8000XXIG3 arasında ne fark var ? Bir tanesi Ekim'de bir tanesi de Temmuz'da çıkmış. Ama ikisinde de Java yok fakat ikiside Türkçe.
  • şu an en son cıkan frimvare en sorunsuzu S8000XPIJ7 olanı artısı türkçe dil var flash destegi var

yatay menü ve buna baglı olarak vidget lerin yerini değiştirme var ayrıca media player degişmiş internet browseri yeni sürüm

ama youtube hala problem giriş yapamadım artı oyun atıp direk kuramazsınız

bence bunu yükleyin arkadaşlar pişman olmazsınız ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 25 Kasım 2009; 10:56:17 >
  • XXIG3 'ün mevcut firmware'lerden pek bi farkı yok, ama XEII2 (İngilizce) ve XPIJ7 'de telefon inanılmaz hızlanmış, menülerin yerini değiştirebiliyorsunuz, dokunmatik ekran tırnakmatik değil dokunmatik olmuş, connected home gibi bir uygulama var, internet tarayıcı yenilenmiş ve hızlanmış, medya oynatıcı yenilenmiş activeexchange server artık gmail ile çalışabilir hale gelmiş daha bir sürü farklılık var kesinlikle tavsiye ederim...
  • XPIJ7 de sorunsuz bir şekilde youtube a giriliyormuş. siz girebildiniz mi ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

XPIJ7 de sorunsuz bir şekilde youtube a giriliyormuş. siz girebildiniz mi ?_

DNS leri bile değiştirdim girilmiyor
  • S8003JPIF4 de Türkçe deneyen var mı?
    http://www.mediafire.com/file/zgnmzjmtwpd/S8003JPIF4.zip
    yada
    http://www.mega-upload.com/?d=H1O1LB2Q

S8000XPIJ7 link

http://www.4shared.com/file/158866884/3f4ec3e8/S8000XPIJ7.html
    yada
    http://www.4shared.com/file/158020730/ec33e276/S8000XPIJ7_MOXAIJ4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 25 Kasım 2009; 23:59:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

XPIJ7 de sorunsuz bir şekilde youtube a giriliyormuş. siz girebildiniz mi ?_

DNS leri bile değiştirdim girilmiyor

Valla yabancı forumda 'direk' girebiliyormusunuz diye sordum, adamlar dşrek derken neden bahsediyorsun dedi. Widgetten, veya web browserdan direk giriyorlarmış .
  • Bu son Türkçe firmwarein divx altyazı desteği var mı? Yükleyen deneyebilir mi?
  • S8000XPIJ7 bu firmware yükledikten sonra exchange activesyncn gmail ile sekronize sorunu yaşamadan baglantı kurabildim.fakat youtube ye giremiyorum.Bu firmware yüklemenizi tavsiye ederim.Gerçekten hızlı...
  • Niye kimse youtube a giremiyor. Mahkeme kararı yüzünden sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 26 Kasım 2009; 10:26:28 >
  • Biraz geriden geliyorum ama bugün JVIH1 i yüklettim servisten. Dokunmatik hassasiyetinde bir gelişme var gibi geldi bana. Bir de bazı menülerde detay farklar var.

Mesela hareketlere artık müzikçalar ve resim dışında başka uygulamalar da atanabiliyor. Onun dışında çok bir değişiklik göremedim.

Memory kartımı taktıktan sonra da herşey eskisi gibi çalışmaya devam etti. Navigasyon dahil..

Yalnız serviste ( Samsung Servis Merkezi ) servis dışı yazılım yüklemenin garanti dışı bıraktığını söyledi bilginiz olsun.

Şu andaki yazılımın ( JVII veya JVIJ ) gelmesinin de 2-3 ay alabileceğini söyledi.

Bir fark görürsem yine buradan iletirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.