Arkadaşlar benim Samsung New Pc Studio ile başım dertte kaç kere kaldırıp yeniden yüklememe cd den ve birçok kaynaktan farklı versiyonlar denememe rağmen hep aşağıda verdiğim resimdeki ekranda kurulum duruyor ve ilerlemiyor, görev yöneticisinden işlemi sonlandırdıımda program yüklenmiş gözüküyor ama tlf ile bağlantı kurulamıyor, noolur bilen yada çözümünü bulan yada başına gelip bu durumdan sıyrılan bir arkadaş yardım etsin çıldırıcam yeni versiyon yükleyemiyorum tlf a eksik kaldım : ) Şimdiden teşekkürler.. .
vista da problem yaşanıyor. bu programda windows 7 de sorunsuz çalışıyor. ben denedim. telefonu da görüyor.
benim jet te donma açmak için çok uğraşıyorum menü,tuşlar,mesaj,rehber bunlara basınca ekran resmi değişiyor 2 kez telpa servise gitti yazılım yüklendi fakat çözüm olmadı tel kitlenme donma devam ediyor ne yapmak lazım bilen varmı bu sorunu nasıl çözerim ltf yardım edin.
simkarttan dediler hafıza kartı dediler telefonumdan 2 sinide çıkardım fakat bi süre sonra gene dondu başka simkartla denedim gene sonuç alamadım ne yapmak gerekiyor yardım ltfn.
anakartını falan değiştirsinler anca öyle düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: arroseur
simkarttan dediler hafıza kartı dediler telefonumdan 2 sinide çıkardım fakat bi süre sonra gene dondu başka simkartla denedim gene sonuç alamadım ne yapmak gerekiyor yardım ltfn.
2 kez telpaya aynı sorundan gitmişse ve yine aynı problemle karşı karşıyasan değişim veya para iadesi talebinde bulunabilirsin.
teşekürler arkadaşlar saolun
arkadaşlar son çıkan türkçe firmware hakkında hiç tepki gelmedi kimseden, ingilizce için bile bir sürü yaygara kopmuştu forumda. kullanan varsa mükemmel olmuş dışında yorum yapabilirler mi ne değişmiş ne güzelleşmiş. farklılıklar neler
bir de birkaç sorum var bilenler cevap verirse sevinirim;
1. bu firmware'i samsung mu çıkartıyor yoksa 3. şahıslar mı bilen birisi detaylı bir bilgilendirme yapabilir mi? 2. bir arkadaş garanti dışı kalır demişti bu türkçe yazılımlada kalıyor değil mi doğal olarak peki kesin kalıyor mu biri kalmaz diyer biri kalır diyor 3. peki yükledik sonra eski şu an telin içinden çıkan firmware'i geri yükledik garantinin bu işlemden haberi olur mu? 4. bir de java desteklemiyor diyor bu yeterince mantıksız değil mi hiç bir oyun yükleyemeyecek miyiz? telefonda oyun oynama ihtimalimiz yok mu ayrıca şuan java kullandığım iki program var onları ne yapacağım gerçi biri opera o olmasa da olur da diğeri bt remote programı onu çok kullanıyorum
Bende kimseden yorum gelmemesine şaşırdım. HErkes diyordu Türçke firmware yok diye. Şimdi kimseden ses çıkmıyor alın size Türkçe. Yurt dışındaki formlarda gayet beğenilmiş. Dokunmatik hassasiyeti artıyormuş. Ayrıca java var sadece easy java yok. aradaki fark nedir bilmiyorum. aydınlatan olursada sevinirim.
Bu FW yi yükletmek için Telpaya mı gitmeliyiz garanti dışı kalmasın diye?
Bu FW bana göre XXII ya da XXEII (bundan önceki en son ingilizce versiyon) olanın Türkçe destekli versiyonu gibi. O versiyondan sonra çok fazla bir gelişme hissetmedim ben. Java ile çok fazla işim olmadığından ilgimi çekmiyor easy java var veya yok. Telefonda bir problem olursa telefonla gelen versiyonu geri yüklerim düye düşünüyorum garantiden faydalanmak için. Bİr fikrim yok çakarlar mı veya çakmazlar mı? :D
Bu versiyonları samsung çıkartıyor farklı bölgeler için. o yüzden yükleme yaparken için rahat olsun. Samsung'u severim ama türkiyeyi avrupa bölgesi yerine orta doğu bölgesinden görmesinden dolayı biraz geç geliyor bizlere gelişmeler. Eski samsung kullanıcıları bilirler. Samsung fun club da türkiye Middle East (orta doğu) bölgesinden seçilebiliyordu. Şimdi Avrupadan ama cihaz yazılımları hala orta doğu için çıkan yazılımlar. O yüzden Jet Türkiyede S8003 olarak satılıyor. Avrupada ise S8000. aynı makine ama tamamen yalılımsal fark.
Şu anda firmware yüklüyorum. İnşallah yolunda gider.
bende yükledim I7 li versiyonu navigasyonu açtım fakat Türkiye haritasını bulamadım. forumdaki navigasyonu indirip flasha atacagım sistem güzele benziyor . kullandıkca deneyimleri paylaşacagım
Arkadaşlar bende bir sorun var gps e baglanamıyorum gps+ dan verileri indir diyorum başarısız diyor gprs ayarlarında sorun yok geçerlilik süresine baktıgımda 0 gözüküyor bundan olabilirmi ?
Yeni versiyon ile 3g ile nete girebiliyor musun?
Telefondan gprs ile gire biliyorsan ayarları buraya yazar mısın? Gerçi Avea kullanmıyorsan pek önemi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: sahsiyet
Arkadaşlar bende bir sorun var gps e baglanamıyorum gps+ dan verileri indir diyorum başarısız diyor gprs ayarlarında sorun yok geçerlilik süresine baktıgımda 0 gözüküyor bundan olabilirmi ?
Evet oradaki sıfır rakamı sürenin doldugu anlamına geliyor, verileri indirmeden önce gereçli internet profilini kontrol et, wirelles olan bi yerde yaparsan profilini önceden seçmek koşuluyla kontör gitmez bu işlem sırasında.
Wireless ile lisansı senkronize ettiğimde GPS+ da geçerlilik 167 oluyor ve verileri indir dediğimde indiriyor birşeyler. Ama tekrar profili gprs yapınca geçerlilik süresi 144 oluyor ve verileri indir dediğmde indirme başarısız. Ayrıca navigasyonda yerimi bulamıyor. daha önceleri buluyor ve rota çıkarıyordu. firmware den sonra oldu galiba. Sanırım telpaya gidip telefona orjinal FW yükleticem uygun fiyat verirlerse tabii
Son firmwareyi yukledim. Hersey cok guzel, yatay menu falan. Ama gelgelelim galen internetten video izleyemiyor, flash uyarisi aliyorum. Halledemediler mi su flash problemini?
Arkadaşlar en son güncellemeyi yaptım.Opera ve java oyunları yukleyemiyormuyuz???Bi de bu oyunları manuel olarak siteden indirmeden direkt pcden nasıl yüklicez çeşitli söylenilen yöntemleri denedim ama olmadı....Easy java yok mu???