Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: morbye

quote:

Orijinalden alıntı: UnsouLL

quote:

Orijinalden alıntı: morbye

iyi demişsiniz güzel demişsiniz yanlız son sürümü yükledikten sonra navigasyon kayboldu. denildiği gibi menüye girmeye çalışıyorum *# kullanarak yanlız menüye girmiyor yardımcı olunuz lütfen..

1) Enter Admin setting menu *#5239870*#
    2) Enter Internal menu Master key *#7092463*# en üstteki kodu gir
    4. ınternals seç senden bi kod isteyecek üstteki master key le giriş yap
    12. olarak lbs app var ona gir ve disable' olan seçeneği enable yap .
    Ardından telefon yeniden açılacak ve menüde navigasyon gözükecek ;)

saolasın çok makbule geçti :)

eyvallah :) ne demek .

• http://rapid-share.com/files/297238713/SamsungNavigator.rar

"-" aradaki işareti kaldırın

Samsung Jet S8003 için yedek rount66 programı

Türkiye haritası ve türkçe ses dosyaları içerir (kadın ve erkek sesleri mevcut)

telefon hafızasına yada hafıza kartına atsanız bile çalışır

Açılışta lisans anahtaını yüklemeyi unutmayın
  • navigasyon için master keye ne yazcaz anlayamadım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 24 Ekim 2009; 17:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

navigasyon için master keye ne yazcaz anlayamadım yaw

sana basit yol göstereceğim telefon ayalarına gir (setting) sonra phone setting e gir altta navigation var ona girip (on) yap navigasyon açılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

sana basit yol göstereceğim telefon ayalarına gir (setting) sonra phone setting e gir altta navigation var ona girip (on) yap navigasyon açılsın

• bu firmwareyi bende beğendim. menü olayı çok güzel olmuş. harkulade hızlanmış. sansırım 800 mhz sonuna kadar açmışlar.
  • S8000XEII2 fimwareden bahsediyoruz. şu an bunu yükledim. kullanıyorum. harkulade tavsiye ederim. birde S8000XXIG3 de türkçe dil seçeneği var.
  • quote:

quote:

Teşekkür edeim
  • quote:

Orijinalden alıntı: borsanalist

bu firmwareyi bende beğendim. menü olayı çok güzel olmuş. harkulade hızlanmış. sansırım 800 mhz sonuna kadar açmışlar.

bencede sence
  • Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpeLLee -- 26 Ekim 2009; 16:32:53 >
  • Kesinlikle hız farkı gayet anlaşılır şekilde artmış.

Menü çok güzel. Müzik çalar çok daha güzel olmuş. Widget'larıda yükleyebiliyoruz daha ne olsun.
  • YENİ FİRMWARELERİN ÇIKTIĞINI NASIL ANLAYACAĞIZ. KONTROL EDEBİLECEĞİMİZ BİR SİTE VARMI ARKADAŞLAR.
  • Arkadaşlar son güncellemeyi yükledim. Sonra tekrar türkçe orjinal firmwareyi yükledim fakat navigasyon gelmedi ve bir türlü açamadım. ayarlar kısmındad görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borsanalist

YENİ FİRMWARELERİN ÇIKTIĞINI NASIL ANLAYACAĞIZ. KONTROL EDEBİLECEĞİMİZ BİR SİTE VARMI ARKADAŞLAR.

genelde eklenen sitehttp://samsungflash.webs.com/apps/wiki/s8000-jet
  • jet gibiymiş maşallah.
  • Telpa yetkilisiyle aramızda geçen yazışmalar

Ersin Oğuz İzmir 25.10.2009 10:07

Firmware İstiyoruz!!!!Samsung S8003

Neden hala S8003JVF1 nolu sürümü kullanıyorum avrupa da S8000XEII2 nolu sürüm çıktı ve daha hızlı neden bizde Türkçesini kullanamıyoruz Samsung Türkiyeye hiç mi önem vermiyor

300€ luk telefon Türkiyede 900lira satılıyor ama nedense hala Türkçe Güncelleştirmesi çıkmadı

Forum Donanım Haberin web sitesi bile samsungdan daha iyi kullanıcılara destek sağlıyor En azından ingilizce sürümleri oradan takip edebiliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_228/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

En Kısa Zamanda Firmware bekliyoruz.
    Cem SÖNMEZ TELPA destek 27.10.2009 14:44

Sayın Ersin Oğuz,

S8003 JET Modelimizin suan için en güncel sürümü eylül ayının 12sinde çıkan JVIH1 olmaktadır. Avrupa yazılımları ile ülkemizde farklılık gösterebilmektedir. İnternet ortamında paylaşılan programlar cihazınıza zarar verebilmektedir. Bu nedenle ülkemizde çıkan yazılımları bizim aracılığımızla yüklemenizi tavsiye ederiz.

Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Saygılarımızla.

en azından garanti dışı kalır demiyor :D

• quote:

Telpa yetkilisiyle aramızda geçen yazışmalar

Ersin Oğuz İzmir 25.10.2009 10:07

Firmware İstiyoruz!!!!Samsung S8003

Neden hala S8003JVF1 nolu sürümü kullanıyorum avrupa da S8000XEII2 nolu sürüm çıktı ve daha hızlı neden bizde Türkçesini kullanamıyoruz Samsung Türkiyeye hiç mi önem vermiyor

300€ luk telefon Türkiyede 900lira satılıyor ama nedense hala Türkçe Güncelleştirmesi çıkmadı

Forum Donanım Haberin web sitesi bile samsungdan daha iyi kullanıcılara destek sağlıyor En azından ingilizce sürümleri oradan takip edebiliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_228/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

En Kısa Zamanda Firmware bekliyoruz.
    Cem SÖNMEZ TELPA destek 27.10.2009 14:44

Sayın Ersin Oğuz,

S8003 JET Modelimizin suan için en güncel sürümü eylül ayının 12sinde çıkan JVIH1 olmaktadır. Avrupa yazılımları ile ülkemizde farklılık gösterebilmektedir. İnternet ortamında paylaşılan programlar cihazınıza zarar verebilmektedir. Bu nedenle ülkemizde çıkan yazılımları bizim aracılığımızla yüklemenizi tavsiye ederiz.

Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Saygılarımızla.

en azından garanti dışı kalır demiyor :D

Evet bu sevindirici.

Zaten kalması biraz mantıksız olurdu. Ben cihaz alıyorum sen bana parça garantisi veriyorsun. Nasıl bir pc alınca yazılımın hiç bir garantisi yok ama parçaların olduğu gibi buda biraz öyle bir mantık. Kıskanıyorlar onlar bizi Avrupa sürümü kullandığımız için

• sağol ekrem kardeşim verdiğin link için teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar, telpanın bahsettiği JVIH1 versiyonu hakkında bilgisi olan var mı ayrıca en son çıkan ve türkçe dil desteği bulunan firmware hangisi? bilgi verirseniz teşekkür ederim..
  • S8000XXIG3 firmware yükledim. vodafone abonesiyim ve internete bağlanamıyorum. Ayrıca sizin bahsettiğiniz widget gelişmelerini göremedim. widget lar hala internet sitelerine kısa yol gibi görünüyor. sizin kullandığınız firmware hangisi? vodafone dan ayarları istediğim zaman telefonunuz desteklemiyor fiyor. internetten istediğim zaman vodafone sitesinde jet için ayarlar yok. en yakın s8300 telefon için istedim. Ancak bu sefer internete bağlanmıyor. facebook açmak istediğim zaman da "bad request" hatası veriyor.

@ekremce: türkçe destekli internette yayınlanan en son güncelleme benim de yüklediğim xxig3 güncellemesi. ancak telefon açıldığı zaman polonya dilinde oluyor. ayarlardan türkçe seçiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.