Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar güncelleme ile telefon harika oldu. Teşekkürler emeği geçenlere...

Ancak yatay menuyu bulamadım ben.. Yok mu yoksa.. S8000XEII2 yükledim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord

arkadaşlar güncelleme ile telefon harika oldu. Teşekkürler emeği geçenlere...

Ancak yatay menuyu bulamadım ben.. Yok mu yoksa.. S8000XEII2 yükledim ??

yok dostum . menüde sağ üstte işaret görüyorsun . yatay çevirince istediğin sembolü istediğin sayfaya taşıyorsun .
    En çok kullandıkların birinci menüde olabiliyor açıkçası
  • hm tamam farkettim. Yer değiştirmek için tuşa basınca yatay menü devreye giriyor. Teşekkürler..

Çok hızlandı telefon ya :)) Sevdim ben bunu :))
  • vincent hangi firmware i yükledin? ve navigatörle ilgili bi sorun yaşadınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arathornhuch

vincent hangi firmware i yükledin? ve navigatörle ilgili bi sorun yaşadınmı?

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=1223.0 bak burdaki s8000EII2 navigatorla ilgili sorunuda çözersin. konularda var türkçe ses dosyasıyla beraber . bu fw süper üklemelisin. ama Türkçe değil ingilizce kullanıyorsun bende öle 1 haftadır .
  • S8000XEII2 yükledim hocam.. telden sıkılmaya başlamıştım.. Ykleyince şimdi elimden bırakamıyom :)))
  • quote:

S8000XEII2 yükledim hocam.. telden sıkılmaya başlamıştım.. Ykleyince şimdi elimden bırakamıyom :)))

ben sıkıldım :D benq e72 var kardeşimde . bi skyfire yükledik youtube ye gir nere girersen gir cok rahat video izliyosun . nede olsa wm. acaba diyorum jet'i satıp bi wm li tel mi alsam :D
  • hocam sen bilirsin de windows mobile bu saatten sonra 32 olsa çekilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnsouLL

quote:

S8000XEII2 yükledim hocam.. telden sıkılmaya başlamıştım.. Ykleyince şimdi elimden bırakamıyom :)))

ben sıkıldım :D benq e72 var kardeşimde . bi skyfire yükledik youtube ye gir nere girersen gir cok rahat video izliyosun . nede olsa wm. acaba diyorum jet'i satıp bi wm li tel mi alsam :D

wm almadan önce günde kaç kez reset atılıyor diye sor öyle al
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Güncellemeyi yaptım. Navigasyonda türkiye haritası aktif ama sür ve yürü için türkiye lisansına ücret istiyor.
    Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba=
  • selamlar
    ben de güncellemeyi yaptım ama 2 konuda sıkıntım var
    1. si türkcell e ait bütün internet bağlantı ayarlarım kayboldu
    2. si ise navigatör e girdiğimde bağlantı hatası veriyor ve senkronizasyon yapamıyor

bu sorunların çözümü nedir

Kestane kebap acele cevap :)

Çözümü buldum arkadaşlar çok basit sadece wifi dan denemek yerine 3g ile yüklemek yetti ve ayarları da 4440532 yi arayarak telefona yollattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathornhuch -- 9 Kasım 2009; 12:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

quote:

WM nin günde en az 2-3 kez kitlendiğini gayet iyi biliyorum
    Emeği geçenlerin eline sağlık ama ben yinede 8003 türkçe fw yi bekleyeceğim.

• bir tanıdığım yurtdışından S8000 getirdi. şimdi en son çıkan S8000XEII2 yazılımını atsam bu cihaza sorun olmaz değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borsanalist

S8000XEII2 fimwareden bahsediyoruz. şu an bunu yükledim. kullanıyorum. harkulade tavsiye ederim. birde S8000XXIG3 de türkçe dil seçeneği var.

kardesler,tavsiye ettiginiz S8000XEII2 ile S8000XXIG3 arasinda ne fark var soylermisiniz? XXIG3 de yeni bir firmware degil mi?anladigim kadariyla bu da iyi ancak XEII2 kadar degil,yoksa her ikisi de ayni performans veriyor ama XXIG3 de turkce dil secenegi var.lutfen cevaplarinizi bekliyorum............
  • hocam her ikisi de ayni performans veriyor ama XXIG3 de extradan turkce dil secenegi oluyor olsaydı, herkes XXIG3 yüklerdi, değil mi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orijinalden alıntı: borsanalist

S8000XEII2 fimwareden bahsediyoruz. şu an bunu yükledim. kullanıyorum. harkulade tavsiye ederim. birde S8000XXIG3 de türkçe dil seçeneği var.

kardesler,tavsiye ettiginiz S8000XEII2 ile S8000XXIG3 arasinda ne fark var soylermisiniz? XXIG3 de yeni bir firmware degil mi?anladigim kadariyla bu da iyi ancak XEII2 kadar degil,yoksa her ikisi de ayni performans veriyor ama XXIG3 de turkce dil secenegi var.lutfen cevaplarinizi bekliyorum............

XXIG3 Türkçe ama java program veya oyun yükleyemezsin basit olarak

XEII2 daha hızlı ve değişik özellikleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

quote:

WM nin günde en az 2-3 kez kitlendiğini gayet iyi biliyorum
    Emeği geçenlerin eline sağlık ama ben yinede 8003 türkçe fw yi bekleyeceğim.

sadece kilitlenme olsa yine iyi, açıtğın programlar kapanmadığı için devamlı kaynaklar yetersiz uyarısı alırsın. neye tıklasan asılı kalır yani. he bide kalemle kullanma durumu var, yandaki o kaydırma çubuğunu araba kullanırken deneyin.

• yaa arkadaşlar n'olur yardım edin..
    S8003 Jet'ime konuda belirtildiği gibi S8000XEII2 firmware yükledim.. Bu konuda herkeze teşekkür ederim.. Bu güncelleme gerçekten 10 numara olmuş.. En azından bu cihazın ileride nasıl bişey olacağı şimdiden belli..
    Ancak Firmware yüklemesi bittikten sonra güzelliklerinin dışındaki detaylarıda görmeye başladık.. Telefonun ekran kilidini kaldırmak için sadece kilit açma tuşunun çalıştığını, kapatma tuşunun aktif olmadığını farkettim ki çokta önemsemedim..
    Fakaaaattt... Hafta sonu şehir dışındaydım ve navigasyon a ihtiyacım oldu.. GPS bağlandı.. Gideceğim rotayı buldum.. Git dedim ve işte o anda olan oldu.. Cihaz kapanıp açıldı..
    Gene önemsemeden cihazı açtım GPS bağlandı vs.. git dedim ve tekrar kapanıp açıldı.. her seferinde aynısı oldu ve çıldırdım..
    bu problemi yaşayan başka kimse varmı bilmiyorum ama bende oldu.. daha sonra eski versiyonumu aradım buldum yükledim.. PC Studio dan kontrol etmeye çalıştım..
    PC Studio cihazı S8003 olarak gördü ama güncellemeleri kontrol et dediğimde bu seferde hata almaya başladım..
    "Bu aygıt desteklenmiyor. Seçtiğiniz aygıt yazılım sürümü yükseltme işlevini desteklemiyor." diye hata çıkmaya başladı..
    Daha sonra telefona versiyon yüklerken çıkan download ekranını açtım (Ses kısma+Kamera+Kapatma tuşu ile açılan)..
    ve işte bomba.... Download ekranında S-8000 yazıyo.. Telefondaki versiyon S8003JVF1 (S8003DXIG2 da denenmiştir) haliyle 8003 orjinal versiyon.. PC Studio S8003 olarak görüyor.. Ama sonuçta yukarda yazdığım hatayı veriyor.. Ben hiçbişe anlamadım bu işten..
    Birisi bana yardım etsin n'olur

• Ancak Firmware yüklemesi bittikten sonra güzelliklerinin dışındaki detaylarıda görmeye başladık.. Telefonun ekran kilidini kaldırmak için sadece kilit açma tuşunun çalıştığını, kapatma tuşunun aktif olmadığını farkettim ki çokta önemsemedim.. (bu aslında telefon ayarları ile ilgili settings-touch panel- backlight on - any key)

ama diğerlerini bilmiyorum sanırım senin telefon arada kalmış ( 6. his filmindeki gibi) bence sen yukarıdaki firmware i bir daha indir ve yükle zira ben kullanıyorum ve memnunum diyebilirim
  • bu telefonda güncellemeyi yaptiktan sonra değişen ne oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.