Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

Orijinalden alıntı: UnsouLL

quote:

telefonu kapat kapalıyken bas
    download modunu diyosun demi sesi azalt kamera tuşu ve telefonu kapat tuşu

hacı yaptım sana cok önemli bi bilgi vericem :D FactoryFs_S8000_Open_Europe_Slav_OXE_.ffs bu dosyayı FactoryFs_S8000_Open_Europe_Slav.ffs şeklinde yap yoksa hata alıyorsun :) ayrıca horizantal menü gelmiş ve ikonları istediğin yere alabiliyorsun ilk izlenimlerim bunlar Saygılarımla

bende yükledimde yan menü nasıl oluyo onu yapamadım müzik çalar değişmiş ve birçok özelliği değişmiş bayağı güzel olmuş diyebilirim keşke türkçede olsaydı

ersinim :D bak menüye gelince sağ üstte turuncu bi yer var ordan ayarlıyosun :) ayrıca yeni cube ' gelmiş . calibrasyon da yeni hedef olmuş . samsung jet değil samsung jett oldu telefon elimden düşmüyor valla :D darkforestte forumlara bakıyorum bi yandan ordan duyduklarımı da deneyip yazmaya çalışıyorum . [ersin özelden mesaj attım bak bi :D

• ayarlamayı anladım ya şeyi diyom yan menü olarak kullanmak için telefonu yan çeviriyom yine geçmiyo yan menüye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

quote:

Orijinalden alıntı: yusufdj

arkadaşlar s8003 firmware yi s5230 a yüklesek acaba çalışırmı?

Yok artık daha neler :) İkisinin özellikleri birbirlerinden farklı. Kesinlikle çalışmazlar. Çalıştırabilirsen bizi de bilgilendir

ne biliyim belki çalışır diye düşündüm

• quote:

ayarlamayı anladım ya şeyi diyom yan menü olarak kullanmak için telefonu yan çeviriyom yine geçmiyo yan menüye

dostum yan olunca geçmiyoruş sadece ayarlamaları yapabiliyormuşuz ama oda güzel xD en çok girdiğin yerler ilk sayfanda
  • yok mu kurcalayıp farklı bişiler bulan :) yeni widgetler var twitter facebook ve myspace özellikle fays güzel ayrıca izlesene .comdan video izleyebilirsiniz kendi oototmatik mobil sitesinden izletiyor videoları . yarın tam bir konu açıp ne gibi özellikler var neler yapılır hepsini açıklamya çalışacağım yaşasın jet :)
  • connected home ve communities yeni gelmiş
    communities sosyal ağları topluca yönetmenizi sağlıyor(facebook,myspace gibi)
    müzik player değişmiş
    daha hassas klavyesi daha iyi algılama yapıyo iphone yaklaşmış
    dediğin gibi widgetler değişmiş eskisi gibi sırf ikon değil böyle daha güzel olmuş
    Eskiden fotoraf çekerken kaydedilen yeri hafıza kartı olarak ayarladığımızda 1000 fotoraf çekebilir diyodu şimdi bende 4551 tane çekebilirsiniz diyo ve kaç saat video çekebileceğizide gösteriyo bende 8 saat 44 dakika :D

opera 4.2 programından direk youtube giriyo ama videoları açmıyo zaten dns yazmak bi işe yaramıyordu youtube girmek için malesef açılmasını bekliyeceğiz

tek eksiği türkçe olmaması

eski FW ler 160 mb civarındaydı bu 200 mb
    S8000XEII2

http://firmware.sgh.ru/files/S8000XEII2.rar

Desteklediği Diller

#Version
    Version=1
    #TextList
    Lang0=RUSSIAN
    Lang1=UKRAINIAN
    Lang2=LATVIAN
    Lang3=ESTONIAN
    Lang4=LITHUANIAN
    Lang5=KAZAK
    Lang6=ENGLISH
    Lang7=GERMAN
    Lang8=FRENCH
    Lang9=SPANISH
    Lang10=ITALIAN
    Lang11=CZECH
    Lang12=HUNGARIAN
    Lang13=POLISH
    Lang14=SLOVAKIAN
    Count=14
    #T9List
    Lang0=RUSSIAN
    Lang1=UKRAINIAN
    Lang2=LATVIAN
    Lang3=ESTONIAN
    Lang4=LITHUANIAN
    Lang5=KAZAK
    Lang6=ENGLISH
    Lang7=GERMAN
    Lang8=FRENCH
    Lang9=SPANISH
    Lang10=ITALIAN
    Lang11=CZECH
    Lang12=HUNGARIAN
    Lang13=POLISH
    Lang14=SLOVAKIAN
    Count=14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 22 Ekim 2009; 22:40:36 >

• valla ben 158 mb olarak yükledim darkforestten . :) yeni touch panelde gelmiş. telefon hızı dehşet arttı :D e bi eksik görünmüyor suan . bi firm ware daha gelirse telefon nasıl hızlanır orasını siz düşünün
  • quote:

valla ben 158 mb olarak yükledim darkforestten . :) yeni touch panelde gelmiş. telefon hızı dehşet arttı :D e bi eksik görünmüyor suan . bi firm ware daha gelirse telefon nasıl hızlanır orasını siz düşünün

Rardan çıkınca 200 oluyo aslında senin yüklediğin 200 mb :D
  • en son çıkan firmware de telefonu sağ sola çevirince klavyenin dönmesi filan oluyor mu? yeni firmware lerde ekleyeceklerdi yapıldı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

en son çıkan firmware de telefonu sağ sola çevirince klavyenin dönmesi filan oluyor mu? yeni firmware lerde ekleyeceklerdi yapıldı mı acaba?

valla eskiden sola yatınca aynı q klavye çıkıyor . ama daha farklı nasıl ekleyeceklerdi ki :O
  • yeni birtane daha fw türkiye telpa uyu sen daha bize fw böyle giderse korkarım gelmicek

Firmware Name S8000XEII2

Date September 2009

Region / Language East Europe (Incl. English, French, German, Spanish)
  • Benim merak ettigim şey internetten flash dosyaları oynatamıyoruz , bunu fw sayesinde oynatmaya başlayabilen arkadaşlar varmı ?
    widgetlerin oldugu yere birde ana menüler üzerine biz kendimiz herhangi birşeyi ekleyebiliyormuyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece77

Benim merak ettigim şey internetten flash dosyaları oynatamıyoruz , bunu fw sayesinde oynatmaya başlayabilen arkadaşlar varmı ?
    widgetlerin oldugu yere birde ana menüler üzerine biz kendimiz herhangi birşeyi ekleyebiliyormuyuz acaba ?

you tube girmiyo ama flash oynatıyor izlesene zaten flash üzerine kurulu video sitesi orda çalışıyor yanlız söylüyüm benim turkcellde 100mb int var aylık bi video seyrettim 15mb gitti :D aman dikkat köntorleriniz gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 23 Ekim 2009; 13:07:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadece77

Benim merak ettigim şey internetten flash dosyaları oynatamıyoruz , bunu fw sayesinde oynatmaya başlayabilen arkadaşlar varmı ?

you tube girmiyo ama flash oynatıyor izlesene zaten flash üzerine kurulu video sitesi orda çalışıyor yanlız söylüyüm benim turkcellde 100mb int var aylık bi video seyrettim 15mb gitti :D aman dikkat köntorleriniz gitmesin

widgetlerin olduğu yere internette girdiğin bi yerin yer imini ekleyebilirsin . ama menüye daha eklenmiyor bişey. evet izlesene.com da video izleyince mobil .izlesene .com gibi bi yerden izletiyor . ayrıca operadan girince turkcell daha az mb yiyormuş denemedim ama :D

• En son sürümde de dosya yolları aynımıdır.
  • Yahu yükleme sırasında COM3 portunda sorun çıktı yarıda kaldı yarı türkçe yarı ingilizce oldu telefon. Neyse sonra kurtardık paçayı
  • iyi demişsiniz güzel demişsiniz yanlız son sürümü yükledikten sonra navigasyon kayboldu. denildiği gibi menüye girmeye çalışıyorum *# kullanarak yanlız menüye girmiyor yardımcı olunuz lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbye

iyi demişsiniz güzel demişsiniz yanlız son sürümü yükledikten sonra navigasyon kayboldu. denildiği gibi menüye girmeye çalışıyorum *# kullanarak yanlız menüye girmiyor yardımcı olunuz lütfen..

1) Enter Admin setting menu *#5239870*#
    2) Enter Internal menu Master key *#7092463*# en üstteki kodu gir
    4. ınternals seç senden bi kod isteyecek üstteki master key le giriş yap
    12. olarak lbs app var ona gir ve disable' olan seçeneği enable yap .
    Ardından telefon yeniden açılacak ve menüde navigasyon gözükecek ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: morbye

iyi demişsiniz güzel demişsiniz yanlız son sürümü yükledikten sonra navigasyon kayboldu. denildiği gibi menüye girmeye çalışıyorum *# kullanarak yanlız menüye girmiyor yardımcı olunuz lütfen..

1) Enter Admin setting menu *#5239870*#
    2) Enter Internal menu Master key *#7092463*# en üstteki kodu gir
    4. ınternals seç senden bi kod isteyecek üstteki master key le giriş yap
    12. olarak lbs app var ona gir ve disable' olan seçeneği enable yap .
    Ardından telefon yeniden açılacak ve menüde navigasyon gözükecek ;)

saolasın çok makbule geçti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akın Türkcü

En son sürümde de dosya yolları aynımıdır.

aynıdır rahatlıkla kullanabilirsiniz ingilizceden vaz geçerseniz eski türkçe sürümehttp://forum.donanimhaber.com/m_35232545/tm.htm bu topikdeki linkden indirip aynı şekilde kullanabilrisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.