Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende 0.facebook.com için ayarları yaptım ama dns bozuk falan bişeyler saçmaladı vazgeçtim..
  • güncelledikçe gidiyo internet ayarı iyice eski sürümde tekliyodu şimdi komple gitti vodafonund müşteri hizmetlerini aramak istemiyorum en az yarım saat biriyle konuşmak için bekliyosun anlamıyorum çokmu mola veriyolar
  • rar şifresi bu değil bilen varmı acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: aykutb

Ben soyliyim :) samfirmware.com
  • 8300 ün gprs ayarlarını uyguladım benimki oldu girebiliyorum şimdilik ama vodafone live olmuyo bitürlü
    quote:

Orijinalden alıntı: teto_sefa

evet bende 0.facebook.com için ayarları yaptım ama dns bozuk falan bişeyler saçmaladı vazgeçtim..
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZViFsVPCBEM

Samsung jet'e Android 2.1 Home++ yüklemişler.

Gayet de güzel çalışıyor, var mı değiştimek isteyen ve cesaretli, bilgili birisi.

Avantajları var mıdır acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=SsiYuXqpVuo&feature=related android yüklenmiş hali ve çalışan bir oyun
    Android 2.1 Jete nasıl yüklenirhttp://www.youtube.com/watch?v=6POsB_lWjew&feature=fvw

JetDroid + LauncherProhttp://www.youtube.com/watch?v=yaz-B4QaYMo&feature=related

LG KM 900 oyunları ve uygulamaları jette nasıl çalıştırılır?http://www.youtube.com/watch?v=yENXIX2K7Tg&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerso -- 10 Ocak 2011; 13:25:08 >

• @sonerso
    Ben Jetime Android yükledim. Hatta başkaları yüklesin diye konu hazırladım.
    Bilgi almak istiyorsanız:http://forum.donanimhaber.com/m_45245603/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

@sonerso
    Ben Jetime Android yükledim. Hatta başkaları yüklesin diye konu hazırladım.
    Bilgi almak istiyorsanız:http://forum.donanimhaber.com/m_45245603/tm.htm

Helal olsun, üniversitedeki yıllarımda falan olsaydım ben de yüklerdim.
  • arkadaşlar birisi acaba emek versede şu firmware leri tarihi turkce olup olmadıgı ve easy javası olup olmadıgını yazabilirmi acaba? en sorunsuz easy javası olan turkcesi olmasına gerekyok en son firmware nedir yardım lutfen?
  • En son çıkan TÜRKÇE firmware;

s800MCEJJ3

bu firmware'in TÜRKÇE dil desteği vardır. Ayrıca tüm dillerde çıkan son firmwaredir. (operator firmwareleri hariç; onlar da zaten bu versiyonun operatorlere uymlandırılması ile oluşuyor.)

easy-javası vardır

ekim 2010'da çıkmıştır.

Kısaca hangi firmware'i yükleyeyim, en stabili hangisi, en son çıkanı hangisi sorularının cevabı;

s800MCEJJ3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10lion -- 13 Ocak 2011; 22:58:49 >
  • arkadaşlar yeni s8000 aldım.. wifi de sorun var. acaba firmware güncellesem sorun düzelir mi ? wifi de ki hata kaydetme başarısız diyor kalıyor öylece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

arkadaşlar yeni s8000 aldım.. wifi de sorun var. acaba firmware güncellesem sorun düzelir mi ? wifi de ki hata kaydetme başarısız diyor kalıyor öylece..

ad hoc ayarını kapalı yapıp dene kardeşim
  • Arkadaşlar bende 8003 aldım.Herşey çok güzel çalışıyor ancak şarjı çok az kullanırsam 12 saat anca gidiyor. S800MPOJB1 firmware yükledim ama yine aynı.Yeni orjinal pil aldım ama hala aynı sorun var.2g'de de kullandım birşey değişmedi.İnternette bazıları 24 saat yazmış ben 24 saat görsem hiç şikayet etmeyeceğim.Biri yardım etsin lütfen yoksa yanımda jeneratörle dolaşcağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illegal_mck

quote:

Orijinalden alıntı: expulse

arkadaşlar yeni s8000 aldım.. wifi de sorun var. acaba firmware güncellesem sorun düzelir mi ? wifi de ki hata kaydetme başarısız diyor kalıyor öylece..

ad hoc ayarını kapalı yapıp dene kardeşim

maalesef aynı sorun devam etmekte..
  • quote:

Arkadaşlar bende 8003 aldım.Herşey çok güzel çalışıyor ancak şarjı çok az kullanırsam 12 saat anca gidiyor. S800MPOJB1 firmware yükledim ama yine aynı.Yeni orjinal pil aldım ama hala aynı sorun var.2g'de de kullandım birşey değişmedi.İnternette bazıları 24 saat yazmış ben 24 saat görsem hiç şikayet etmeyeceğim.Biri yardım etsin lütfen yoksa yanımda jeneratörle dolaşcağım.

Ben 3G yi kapadım az kullanırsam 3 güne yakın gidiyor.Edge i seçip kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Arkadaşlar bende 8003 aldım.Herşey çok güzel çalışıyor ancak şarjı çok az kullanırsam 12 saat anca gidiyor. S800MPOJB1 firmware yükledim ama yine aynı.Yeni orjinal pil aldım ama hala aynı sorun var.2g'de de kullandım birşey değişmedi.İnternette bazıları 24 saat yazmış ben 24 saat görsem hiç şikayet etmeyeceğim.Biri yardım etsin lütfen yoksa yanımda jeneratörle dolaşcağım.

Ben 3G yi kapadım az kullanırsam 3 güne yakın gidiyor.Edge i seçip kullan

Edge yi seçtim 8gb lik hafıza kartı vardı onuda çıkardım ama yine aynı.Telefonda mı sorun var acaba?

• quote:

Su ya da nem almış oksitlenmiş olabilir. Benim eski telefon da öyleydi. Bir süre sonra bozuldu.
  • quote:

Edge yi seçtim 8gb lik hafıza kartı vardı onuda çıkardım ama yine aynı.Telefonda mı sorun var acaba?

Ekran ve ses ayarlarını orta düzeye ayarla wifi 3g ve gps in telefonun alt menusunde açık olmadığından emin ol.
    Eğer buna rağmen sorun devam ederse garantiye götür tabii varsa...
  • arkadaşlar bu son firmvarede boyut fazla dolayısıyla eski firmvarelere göre programda fazla şimdi ben bunu multiloaderle yaptım ama programların bazıları boşta kaldı yani bu güncelleme paketi içinde 12 tane program var eskilerde 6 taneydi yanılmıyorsam o bo kalanları nasıl kurucaz veya kurmiyacakmıyız yardım ederseniz flashlama yapacam
  • firmvarenin içindeki r66 mmc dat.. rscr open benelux..r66rsync bunlar boş kalıyor bunları nasıl yüklicez birde şu türkçe karekter sorunu bu sürümde var mesela görüntüle yazacagına grntüle yazıyor
  • arkadaşlar bu sürüm rezalet 3 saattir kullanıyorum telefon kafayı yedi kendi kendine video açıyor arama yapıyor 2 de bir yanlış karekter uyarısı çıkıyor kitleniyor S800MCEJJ3 bu sürüm sakın kimse indirmesin arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.