Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metin_24

arkadaşlar bu sürüm rezalet 3 saattir kullanıyorum telefon kafayı yedi kendi kendine video açıyor arama yapıyor 2 de bir yanlış karekter uyarısı çıkıyor kitleniyor S800MCEJJ3 bu sürüm sakın kimse indirmesin arkadaşlar

arkadaşım ben kullanıyorum ve çok memnunum bu yazılımdan sen yüklerken bir hata filan yapmış olabilirsin belki çünki bende hiç bir hata oluşmadı arkadaşım
  • quote:

arkadaşlar bu sürüm rezalet 3 saattir kullanıyorum telefon kafayı yedi kendi kendine video açıyor arama yapıyor 2 de bir yanlış karekter uyarısı çıkıyor kitleniyor S800MCEJJ3 bu sürüm sakın kimse indirmesin arkadaşlar

arkadasım ayarlar / akıllı kilit açma / kapalı yaparsan sorunun hallolur ;) sürüme b.k atma :P

edit : he bide video falan olayınıda ayarlardan hareket girişini kapatarak düzeltebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angn -- 20 Ocak 2011; 21:36:34 >
  • boş kalan bişey yok arkadaşım nerden çıkarıyosunuz bunları yazılımda ne gerekliyse onlar var
    quote:

arkadaşlar bu son firmvarede boyut fazla dolayısıyla eski firmvarelere göre programda fazla şimdi ben bunu multiloaderle yaptım ama programların bazıları boşta kaldı yani bu güncelleme paketi içinde 12 tane program var eskilerde 6 taneydi yanılmıyorsam o bo kalanları nasıl kurucaz veya kurmiyacakmıyız yardım ederseniz flashlama yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Ocak 2011; 9:07:58 >
  • firmware'in boyutu fazla filan değil arkadaşlar firmwarei ilk yükleyen arkadaş zip dosyasının içine 110 mblık route66'nın senkronizasyon programınıda eklemiş. değişen bir şey yok ilk sayfada anlatılan şekilde güncelleme yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10lion

En son çıkan TÜRKÇE firmware;

s800MCEJJ3

bu firmware'in TÜRKÇE dil desteği vardır. Ayrıca tüm dillerde çıkan son firmwaredir. (operator firmwareleri hariç; onlar da zaten bu versiyonun operatorlere uymlandırılması ile oluşuyor.)

easy-javası vardır

ekim 2010'da çıkmıştır.

Kısaca hangi firmware'i yükleyeyim, en stabili hangisi, en son çıkanı hangisi sorularının cevabı;

s800MCEJJ3

merhaba. s800MCEJJ3 sürümünden memnun olduğunu yazmışsın. TÜRKÇE dil desteği var demenizden kasıt menüdeki türkçe karakterlermi ? Yoksa gelen mesajlardaki türkçe karakterlermi? Bunu belirtirseniz memnun olurum. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: makaristo

quote:

Orijinalden alıntı: 10lion

En son çıkan TÜRKÇE firmware;

s800MCEJJ3

bu firmware'in TÜRKÇE dil desteği vardır. Ayrıca tüm dillerde çıkan son firmwaredir. (operator firmwareleri hariç; onlar da zaten bu versiyonun operatorlere uymlandırılması ile oluşuyor.)

easy-javası vardır

ekim 2010'da çıkmıştır.

Kısaca hangi firmware'i yükleyeyim, en stabili hangisi, en son çıkanı hangisi sorularının cevabı;

s800MCEJJ3

merhaba. s800MCEJJ3 sürümünden memnun olduğunu yazmışsın. TÜRKÇE dil desteği var demenizden kasıt menüdeki türkçe karakterlermi ? Yoksa gelen mesajlardaki türkçe karakterlermi? Bunu belirtirseniz memnun olurum. teşekkürler

gelen mesajlardaki türkçe karakterlerin gözükmemesi sorunu telpanın çıkarmadığı bütün yazılımlarda mevcut. yani şu an internette olan her yazılımda bu sorun mevcut. sadece telpa servisinin çıkardığı türkiye yazılımlarında türkçe karakterler gözüküyor. bu yazılımda ne yazıkki sadece servise gidilerek yükletilebiliyor.

• benim 8003 devamlı açııp kapanıyor
    samsung yazıyor
    sonra açılış ekranı geliyor
    sonra resetleniyor tekrar eski haline geliyor

her tür firmware yükledim düzelmedi ne yapmalıyım
    teşekkürler
  • garanti varsa servise ver denenicek olan şeyleri denemişin zaten
    quote:

Orijinalden alıntı: free_x_tv

benim 8003 devamlı açııp kapanıyor
    samsung yazıyor
    sonra açılış ekranı geliyor
    sonra resetleniyor tekrar eski haline geliyor

her tür firmware yükledim düzelmedi ne yapmalıyım
    teşekkürler
  • Telefonu alınca buraya kadar tüm mesajları okudum.(yaklaşık 3 ay oldu)
    Easy javalı sürümler için baya frimware yükledim.

İçlerinde en iyisi s800mcejc1 olarak tecrübeyle test ettim.
    Bu telefonu yeni almış ve sürüm yükseltmek isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
    Easy javası var. direk jar ları yüklüyor. Menüleri değiştiriyor. Ben pek mesaj yazmam. Ama bana gelen mesajlarda i , ş , ö , ü harfleri ekranda gözüküyor. Şimdi bir daha gelen mesajlara baktım gözüküyor.
    Resim video çekimide çok güzel.

Ayrıca tv çıkış kablosu edinerek çekilen video görüüntüleri tv ye aktarılabiliyor. Bunun için 25-30 tl ye olayı büyüterek kablo almanıza gerek yok.
    5-10 tl ye telefoncularda tv çıkışlı çin malı dandik kablolar bolca mevcut. işi görüyor.
    Kablo hakkında fikri olmayanlar için ;
    TV ye takılan kısmında 3 erkek çıkış kablosu olacak. Telefona giren kablo ucu da erkek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses7 -- 26 Ocak 2011; 13:27:48 >

• Arkadaşlar son çıkan ve türkçe karakteri destekleyen firmware hangisidir acaba ? Çok acil yardımınızı bekliyorum
  • s800MCEJJ3 evet arkadaşlar konuyu okudum ve en son sürümün bu olduğunu varsayarak yükledim.Şimdilik izlenimlerim olumlu.Telefonun dokunmatiği daha hızlı bir şekle gelmiş.Türkçe karakterler mevcut.Kamerası sanki daha net.menü geçişleri daha hızlı.Bakalım biraz kullanalım daha iyi olucak mı görücez...
  • bende s8003 var ve whatsapp kurmanın tek yolu telefonu jetdroid yapmakmı? jetdroid yapıncada bildiğim kadarıyla wifi ve 3g calışmıccak bu nsl bi tezattır ya bunu çözmenin başka yolu yokmuki..
    kısacası bu .apk uzantılı dosyaları calıştırmanın başka yolu yokmu?
  • (SW VER)
    S8000XPJA1 i yukledim gayet hızlı birde işlemci hızını ayarladım sonuç güzell emeğinize teşk..
  • herkafadan bir ses çıkıyor hangisini yükleyeceğim bende şaşırdım.
  • Anlaşılan iki sürümden birini tercih edicez bu s800MCEJJ3 ya da bu s800mcejc1

ikisinde de easy java ve google maps var değil mi?
    Ve Google maps 2.1.3 ten yukarı sürüm yokmu ?
  • görünüşü çok hoş bence
  • XPJG1 şuanda en mükemmel firmvare bu diyebilirim temmuz 2010 da çıkmış bu son çıkan ekim 2010 sürümü çok kötü bence bu XPJG1 yükleyin farkı görün tek eksigi easy java yok onuda saolsun burdaki arkadaşlar çözmüş easy javasız program yüklenebiliyor türkçe karakter destegide var
  • Arkadaşlar en son sürümü yükledim ben ama parmakla çok alıglamıyor algılıyorda yine takılmalar oluyor.Tırnakla hafif bir dokunmayı algılıyor.Size en iyi sürüm hangisi ?
  • Beyler bu alet hediye geldi.

İlk bi kaç gün düzgün çalışıyordu, daha sonra kendiliğinden kapandı ve sürekli açılıp açılıp kapanmaya başladı, bataryayı çıkartıp 5 dk bekledikten sonra kendine geliyor. ancak yine gidiyor.

S800MPOJB1 fw'yi yükledim, bienvenue yazısı cıktıktan bi kaç saniye sonra kapanıyor

problem hakkında bi fikri olan var mı ?
  • Merhaba. Bende S8000 cihazıma MCEJJ3 sürümünü yükledim. 1 haftadır kullanıyorum gayet stabil. Easy java desteği var, menüler hızlı, mesajlarda Tr karakterler var, T9 Türkçe çalışıyor, kamera, video vs gayet iyi. Bazı arkadaşlar Easy java olmasa da olur kolay yolu var falan diyorlar ama direk atmak varken niye pc'de uğraşacaksınki.

Edit: Sms'lerde Türkçe T9 var ama Türkçe karakterler çıkmıyor. İyice incelemeden var yazmışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_39 -- 4 Şubat 2011; 19:37:14 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.